Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Kaptan özledik seni :sad007:

Nerde o eski Arda top ayagina geldiginde ayaga kalkiyorduk heyecandan. Bu takimin sana ihtiyaci var.

Devamliligi da istikrari da yok Arda'nin. Gecen sene de en kritik maclarimizi oynadigimizda sakatti, bu sene zaten hic yok, ve daha 24 yasinda. 30'larina yaklasinca hic oynamaz artik.

Geçen sene 5 maç oynamadı. Yanlış hatırlamıyorsam 4 tanesini kaybettik birinde berabere kaldık. Yarıştan kopuşumuz da buna denk gelir. Onun dışında oynadı hep, Keita ve Arda bizi potada tuttular. Adam kaç maç forvet oynadı. Sakat sakat oynadı.

Yani geçen sene Arda devamlı değildi argümanına katılmanın yanından geçmem mümkün değil. Saygı duyarım. Senin beklentin farklıdır. Ama olmadığında ortaya çıkan tablo da çok basit. Onun gol ya da asist yapmadığı hiçbir deplasman maçından puan alamadığımızı da belirteyim tekrar.(1-1'lik Sivas maçı istisnadır)

Ondan önce Skibbe ve Kalli'yle tabiri caizse hayvanlar gibi oynadı. İleri geri çalıştı, yeri geldi ortada oynadı. Euro 2008'e gitti tüm dünyanın ilgisini çekti.

Daha öncesine gidersek ilk maçına çıktı takımın bir numaralı adamı oldu. Şampiyonlar Liginde ilk maçında uefa tarafından maçın adamı seçildi.

Diyecektim de vazgeçtim, artık mevzuu buralardan çıktı.

Herkes istediği gibi düşünsün.

arda 24 yaşında, son 2 senesi kayıp. allah aşkına Arda'nın aldığı kaç tane büyük maç var (Avrupa şampiyonası hariç) ? Arda'nın en büyük eksisi, futbol oynamıyor, medya baskısı faso fiso yalan. Sen iyi top oyna, takımı sırtında taşı istersen kokteyllerden barlardan çıkma. ama sen futbol oynamadığın sürece, pastaneye bile gitmen batar insanlara. Arda bey sahalardan çok, localarda başkanla muhabbet ederken görünüyorsa, futbolundan çok kişiliğiyle konuşuluyorsa dönsün kendine baksın biraz.

bu adamı 2008'de oynadığı 4-5 maçın hatrına 15M euro'ya transfer etmezler, kendimizi kandırmayalım.

Aynı laflar M.Topal içinde söyleniyordu, adam Valencia'ya gitti.

Geçen sene 5 maç oynamadı. Yanlış hatırlamıyorsam 4 tanesini kaybettik birinde berabere kaldık. Yarıştan kopuşumuz da buna denk gelir. Onun dışında oynadı hep, Keita ve Arda bizi potada tuttular. Adam kaç maç forvet oynadı. Sakat sakat oynadı.

Yani geçen sene Arda devamlı değildi argümanına katılmanın yanından geçmem mümkün değil. Saygı duyarım. Senin beklentin farklıdır. Ama olmadığında ortaya çıkan tablo da çok basit. Onun gol ya da asist yapmadığı hiçbir deplasman maçından puan alamadığımızı da belirteyim tekrar.(1-1'lik Sivas maçı istisnadır)

Ondan önce Skibbe ve Kalli'yle tabiri caizse hayvanlar gibi oynadı. İleri geri çalıştı, yeri geldi ortada oynadı. Euro 2008'e gitti tüm dünyanın ilgisini çekti.

Daha öncesine gidersek ilk maçına çıktı takımın bir numaralı adamı oldu. Şampiyonlar Liginde ilk maçında uefa tarafından maçın adamı seçildi.

Diyecektim de vazgeçtim, artık mevzuu buralardan çıktı.

Herkes istediği gibi düşünsün.

Arda 2008'den sonra sürekli düsüste. Arda'nin iyi maclari dendiginde hep Liverpool, Benfica maclari ya da Euro 2008 örnek gösteriliyor. 3 yil olmus, 3 yil öncesinin maclarini örnek gösterip Arda'yi öveceksek, 9 yil öncesine gidip Hasan Sas'i da övebiliriz. Arda kendini zerre gelistirmedi bu zamanda, üstüne hic birsey koymadigi gibi istikrarini da kaybetti. Kilo aldi, sakatliklari kroniklesmeye basladi.. Hepimiz o son sampiyon oldugumuzdaki Arda'yi hatirlamak istiyoruz tabii, ama pek gercekci olmuyor o zaman.

Arda eleştirilemez mi beyler ben anlamadım. Sakat bu adam, sürekli sakatlanıyor bu yıl. Önceki yıllarda süpersin bravo denerken bişey yoksa şimdi de eleştirilir. Profesyonel adam, kendine bakmalı. Belçika maçındaki sakatlığı geçti diye biliyorum. Başka bişey var kendine adam gibi bakıp çıksın sahaya. Eleştireceğim tabiki hayret bişey ya.

Cizdigi Galatasaray profili taraftari farkli beklentilere sokuyor ve taraftar Arda' nin o beklentileri karsilamadigini gørunce de problem cikiyor. Arda bu kadar tepki aliyorsa taraftarin yarisi sevmiyorsa eski sevimliligini taraftarin gøzunde kaybetdiyse tek suclu medya olamaz. Medya yønlendirdi de sanki taraftarin yarisi Arda' yi sevmemeye basladi. Ben kendi adima elestiriyorum Cana' yi. Medya binlerce laf søyluyor Cana' ya forumda ara sira cikiyordu haberler ya da yorumlar. Bu taraftar ancak Cana' ya karsi bir tepki duymuyor fakat taraftarin yarisi Arda'ya tepki duyuyor. Arda' nin da hatalari var. Olmasa ortada bøyle bir sonuc olmazdi. Dedigim gibi en buyuk hatasi Galatasayli olarak øyle bir imaj ciziyorki aciklamalari ile falan. Sonra bir de Emre konusunda bir aciklama yapiyor. Bu sefer taraftar Arda' ya karsi oluyor. Ortada taraftarin yarisindan tepki gøren bir Arda var kesinlikle onun da hatalari var.

Bu arada bugün Ardanin dogum günü :D Iyiki dogdun Kaptan !!!!!!!

Arda'nın sakatlığında bir gelişme var mı? Ne zaman kavuşuyoruz kaptana?

Cizdigi Galatasaray profili taraftari farkli beklentilere sokuyor ve taraftar Arda' nin o beklentileri karsilamadigini gørunce de problem cikiyor. Arda bu kadar tepki aliyorsa taraftarin yarisi sevmiyorsa eski sevimliligini taraftarin gøzunde kaybetdiyse tek suclu medya olamaz. Medya yønlendirdi de sanki taraftarin yarisi Arda' yi sevmemeye basladi. Ben kendi adima elestiriyorum Cana' yi. Medya binlerce laf søyluyor Cana' ya forumda ara sira cikiyordu haberler ya da yorumlar. Bu taraftar ancak Cana' ya karsi bir tepki duymuyor fakat taraftarin yarisi Arda'ya tepki duyuyor. Arda' nin da hatalari var. Olmasa ortada bøyle bir sonuc olmazdi. Dedigim gibi en buyuk hatasi Galatasayli olarak øyle bir imaj ciziyorki aciklamalari ile falan. Sonra bir de Emre konusunda bir aciklama yapiyor. Bu sefer taraftar Arda' ya karsi oluyor. Ortada taraftarin yarisindan tepki gøren bir Arda var kesinlikle onun da hatalari var.

Cana için ne laf oluyor , Allah aşkına Ardanın yanında? Ayrıca Emreylede arkadaş oalbilir, sığ düşünmeyin bu kadar adamlar en başta milli takımda.

Aynı laflar M.Topal içinde söyleniyordu, adam Valencia'ya gitti.

Bu Topal'in bizde son 2 sene yattigi gercegini degistirmiyor. Birisini övmemiz icin nedense hep Avrupalinin onayi gerekiyor. Topal'i Valencia almasaydi su an BAM'ldan farki olmayacakti gözümüzde, ama Valencia aldi diye elestirme hakkimiz yok. Okan Buruk'u da Inter aldi, Bületn Akin da premier lig'e gitti.. bu mantikla mi degerlendiricez oyunculari? Gökhan Gönül'ü almadi mesela Valencia, Hasan Sas'i da almadilar zamaninda, o zaman Topal bunlardan iyi oyuncu?

Arda 2008'den sonra sürekli düsüste. Arda'nin iyi maclari dendiginde hep Liverpool, Benfica maclari ya da Euro 2008 örnek gösteriliyor. 3 yil olmus, 3 yil öncesinin maclarini örnek gösterip Arda'yi öveceksek, 9 yil öncesine gidip Hasan Sas'i da övebiliriz. Arda kendini zerre gelistirmedi bu zamanda, üstüne hic birsey koymadigi gibi istikrarini da kaybetti. Kilo aldi, sakatliklari kroniklesmeye basladi.. Hepimiz o son sampiyon oldugumuzdaki Arda'yi hatirlamak istiyoruz tabii, ama pek gercekci olmuyor o zaman.

O son şampiyonluktan sonra Skibbe'yle de harikaydı. Tüm sezon oynadı. İleri geri mükemmel çalıştı. Müthiş katkı verdi, göz zevki de verdi.

Skibbe'nin "Çalıştığım en yetenekli futbolcu" diye bir beyanı da vardır Frankfurt'un başındayken yapmıştı geçen sene.

Rijkaard'la da gayet iyiydi. Anlatamıyorum sanırım. İlk yarı zaten mükemmeldi. Goller, asistler vs. İkinci yarının çoğunu sakat ve mevkisi dışında oynadı. Burada anlaştık mı? Buna rağmen bizi o taşıdı. Gol-asistleri ve verdiğim bilgiler bunun kanıtıdı. Artık bunu uzatmayalım. Geçen sene bütün şartları göz önüne alırsak gayet iyiydi.

Bu arada milli maçlarda hep iyiydi, ispanya falan da dahil buna(oradaki maçta vasattı), çünkü takım onu oynatıyordu.

Bu sene de sakatlandı işte başka bir olay yok.

Hangi yönlerini geliştirdiğini yazabilirim. Ama gerçekten okuyacaksan. Yani sadece cevap yapıştırayım diye bakmayacaksan. Yazabilirim.

yıldızın tam parladıgı anda söndün futbol hayatın bittii artık.

Cana için ne laf oluyor , Allah aşkına Ardanın yanında?

Futbolcu olarak yorumcular Cana' yi cok elestiriyor. Sorunun hepsini neden medyaya atiyorsunuz anlamiyorum. Ortada bir gerceklik var. Taraftarin yarisi sevmiyor hatta gitsin bile deniyor. Demekki ortada Arda' dan kaynakli sorunlar da var. Futbol olarak kimse elestirmiyor Arda' yi sanirsam medyada. Fakat 3-4 sayfa okudum simdi bu baslikta baya elestiren var Arda' yi da. Bunlarin hepsini medya yønlendiriyor demek dogru degil. Medya yønlendirse futbolcu olarak herkes Cana'ya dusman olur.

gecen sene forumlarda sürekli arda yüzünden tepki aldım hatta ceza bile aldım.inşallah haklı cıkmam dedim ama acı gercekler ortada.arda 1.5 senedir ortalarda yok.ayrıca senede 4 trilyon para kazanıyorsan bende bu parayı kazanmamda milyonda 1 pay sahibi isem çıkıp sahaya oynayacaksın,gerisi beniilgilendirmez

Futbolcu olarak yorumcular Cana' yi cok elestiriyor. Sorunun hepsini neden medyaya atiyorsunuz anlamiyorum. Ortada bir gerceklik var. Taraftarin yarisi sevmiyor hatta gitsin bile deniyor. Demekki ortada Arda' dan kaynakli sorunlar da var. Futbol olarak kimse elestirmiyor Arda' yi sanirsam medyada. Fakat 3-4 sayfa okudum simdi bu baslikta baya elestiren var Arda' yi da. Bunlarin hepsini medya yønlendiriyor demek dogru degil. Medya yønlendirse futbolcu olarak herkes Cana'ya dusman olur.

Sergenin bank asya olayı dışında, gayet normal Cana için denilenler yani anormal bi eleştiri yok.Cananın giydiği silah tişörtüne,ceketine,gittiği açılışa,sakatlanmasının sekse bağlanmasına laf edilmedi hiçbir zaman.

Arda, Avrupa kulüplerine gitmese bile bizim kulübümüzde her zaman yeri vardır. Umarım en yakın zaman eski günlerine kavuşur.

Hadi ya o kadar ciddi mi?

Sene sonu Avrupa'ya giderse bir daha parçalıyla izleyemeyeceğiz Arda'yı o zaman. :(

Taraftar devamlı yanılıyor bence. Neill geldiğinde çoğu kesim beğenmemişti bu transferi, sezon başında yaşlı diye Guti gibi bir futbolcu beğenilmemişti, Ronaldinho'ya burun kıvıranlar vardı ve hatta Keita'dan para kazandık diye sevinenler vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt