Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

allah kewelldan etmesin bizi

ardayi cok aramayiz

dogrusu saglam bir kewell yari saglam bir ardadan cok daha yararli

dogru duzgun iyilessin gelsin

yarin almanyaya gidiyor tedavi icin

Sergenin bank asya olayı dışında, gayet normal Cana için denilenler yani anormal bi eleştiri yok.Cananın giydiği silah tişörtüne,ceketine,gittiği açılışa,sakatlanmasının sekse bağlanmasına laf edilmedi hiçbir zaman.

Hayir futbolcu olarak elestiriyorlar Cana' yi hemen hemen hepsi bildigim forumda gørdugum kadariyla. Fakat taraftar Cana' ya tepki duymuyor. Ayhan'i ' Mustafa' yi vs. vs. fazla elestirmiyorlar fakat taraftar bu futbolculari da sevmiyor. Ben kendi adima durumu yazdim. Yaptiklari dogru ya da yanlistir vs. vs. ayri bir tartisma konusu. Halen de tekrar ediyorum øzel hayatini bu kadar kamu hayati icerisine getirirse insanlar elestirir. Dunyanin her yerinde bøyle bu neredeyse. Bir de cizdigi Galatasaray profili. Neredeyse konusmalari Galatasaray icin ølurum herseyi yaparima cikiyor. Iste o aciklamalar taraftarda Arda icin øyle bir kalip olusturuyorki sonra bu kalip icerisinde diger yaptigi davranislarin yer almamasi gerekiyor. Sonra bøyle zitliklar olusunca da taraftar elestiriyor. Medya'ya kiziyor fakat surekli medyada gørunecegi yerlere gidiyor.

Aciklamalarina dikkat etsin Arda yeterli. Yani cizseydi ilk basta Turkiye' deki bazi noktalarsa salakca olan gerceklige karsiymis gibi bir imaj Emre konusu ve diger konulardaki aciklamari taraftari kendinden sogutmazdi. Bence sorun bu. Yoksa futbolu duser sonra duzelir sakatlanir sonra tekrar døner vs. vs.

Sevmeyen sevmez, nefret edebilirsiniz. Kaptanlık yakışmıyor, yeterli değil diyebilirsiz. Bu tarz mesajların hiçbirini alıntılamam, cevap yazmam. Kendi görüşüdür sonuçta. Ama bir gerçek inkar ediliyorsa alenen orada mecbur müdahale ediyorum. Bugünkü yazdıklarımla alakalı değil. Arda konusunda yazmaktan bıktım ama böyle de bir durum var. Göz göre göre bu muameleyi kaldıramıyorum.

Herkes birkac yil kadar øncesine kadar Arda'yi cok seviyordu diger taraftarlar bile. Sonra durum degistiyse ortada buyuk bir problem var ve tek sebebi de medya yønlendirmesi degil. Ne olacak bu surec devam ederse hem kaybeden biz oluruz hem de Arda olur. Arda' da hic bulmadan bu sorunun sebebinin hepsini taraftara ve medyaya atmak dogru degil. Gene ayni sekilde sucun hepsini Arda'ya atmak da dogru degil. Hatalar var ki Arda'nin hatalari da az falan degil. Benim gørdugum kadariyla Turkiye agir, mutevazi insanlari daha fazla seviyor. Yapsin aciklama benim icin sorun degil ki acikca da yazayim Emre ile iliskisi bile benim icin sorun degil. Olabilir. Fakat iste Turkiye'de isler farkli gidiyor. Dedigim gibi Arda ilk basta tum bu gercekligi reddeden bir profil cizse sorun olmazdi. Fakat Arda'nin kendisi de Turkiye gercekliginden farkli davranmiyor. Ølurum, gerekirse sakat oynarim vs. vs. ne kadar profesyonel degilse Emre konusu ve diger cogu konuda yaptigi aciklamalarda profesyonelce degil. Ben isterimki Arda bunlari gørsun. Fakat aksine bence Arda daha da geriye gidiyor surekli. Inshallah durum terse døner. Yoksa hem o kaybedecek hem de biz kaybedecegiz.

Yahu açıklamasından ötürü sevmeyecek olanlar sevmesin zaten. Ya da yaşam tarzından dolayı. Ki normaldir adam sempatik gelmiyordur.

Bir de başlarda Arda seviliyordu, şimdi sevilmiyor. Olabilir, ama bu adam çıktığında çocuktu zaten. Tavırlarının, söylemlerinin değişmesi kadar doğal birşey yok. Yani adam gözümüzün önünde büyüdü. Büyük halini sevmeyenler olabilir. Olayın bir bu yönü var bir de medya.

Arda'nın da hataları olduğunu varsayalım. Yine de onun katkılarını görmemizi engellememeli. Hem de bu kadar ortadayken herşey.

Sev sevme, beni ilgilendirmez. Ama hakkını ver. Ya da en azından sus. Sevmiyorsun diye sallamak zorunda değilsin.

Bu yazdıklarım da belli başlı mesajlar için geçerli. Gayet geçerli eleştriler de var, haklı sitemler de var. Bunlar ayrı.

Sezonu falan kapadıysa kapatalım gidelim.O bölgeye skorer oyuncu, asist yapan oyuncu alamazsak çok sıkıntı çekeriz.Misi affedilsin bari.

Arda o yorumları yapanlardan çok daha iyi Galatasaray'lıdır benim gözümde. :)

Sorun sevip sevmeme degil ortada olan gerceklik. Aciklamalar bu sekilde celisirse ve davranislar arasinda da bu tarz celiskiler olursa Arda' yi sevmeyenlerin ve istemeyenlerin orani her gecen gun artar. Sonra burda kavgalar devam eder. Yok Arda mukemmel yok Arda' dan hic birsey olmaz vs. vs. tarzinda. Ortada olan durum bu. Dunyanin her yerinde bøyledir. Øzel hayat kamu hayatina girerse insanlar elestirir. Bu insanlar niye elestiriyor denilemez. Sonra bir haber cikar Arda surda burda ertesi gun performansi køtu olur insanlar bunu bir ønceki gece yaptigi seylere baglar. Belki sakatligi milli takim ile ilgili degil fakat o dønem Arda'da dahil øyle seyler yapildiki simdi kronik sakat olsa sorumluluk Arda'nin kendisinde olur vs. vs. Ve insanlar bunu dediginde olmaz-olamaz susun denilemez. Yani ortada bøyle bir durum varken insanlar cikar Arda'nin sevgilisi ile olan iliskisi bile elestirir. Elestirilmeli ya da elestirilmemeli farkli bir tartisma konusu . Yani sorun insanlara bøyle bir koz veriyor Arda.Cunku insanlar gøruyor ne yaptigini sevgilisi ile surekli nerelere gittigini vs. vs. Yani hep iste kilit øzel hayat-kamu hayati noktasinda dønuyor. Ki Turkiye yazimdan daha fazla søzun ønemli oldugu bir ulke.

Isteyen inkar etsin hatalisin desin fakat bence Turkiye bøyle bir ulke. Sonra insanlarin yarisi kaptan Cana olsun der.

Populerligin bedeli de bu ve Arda bu durumu iyi yønetemiyor.

Arda'nın sakatlığının milli takımla alakası yokken "Milli takım için bizi sattı" derse ben buna karışırım. Çünkü yalandır, iftiradır, en temiz sözcüklerle yanlış bilgidir. Ki bu da eleştri falan değildir. Popülerlikle alakası yoktur.

Ben olsam millet şunu bunu der diye kendimden ödün vermem, istediğimi yaparım. Galatasaraylılığımı da sonuna kadar vurgularım. Bu bir çelişki değildir. Galatasaray taraftarının belli bir kısmının istediği tarz hayat sürmemek benim takımıma olan bağımın sorgulanmasını gerektirmez. Apayrı şeylerdir, kesişmezler, çelişemezler.

Kamu malı olunca insanlar eleştirir demişsin. Eleştirsinler biz de cevabını veriyoruz olay bundan ibaret.

Ben Arda'yı çok severim, zaten hiç taraftar sevmemezlik yapamaz.

Ancak bazen birbirine çok aşık iki insan evlendikten sonra bile hayatları bir monotonluğa girebiliyor. Bir anlaşmazlık, bir sıkılganlık, bunalımlar vs.

Arda - Galatasaray arasında bu ilişkinin ayyuka çıktığını düşünüyorum.

Camia için Arda,

Arda için Camia

Çok çok önemli. Ancak Arda'nın yeni maceralara atılması (Atletico Madrid, Everton, Liverpool, Valencia vs.) ve yoldan bize gelecek iyi miktar para hem bize, hem Arda'ya çok yarayacaktır.

Sezonu falan kapadıysa kapatalım gidelim.O bölgeye skorer oyuncu, asist yapan oyuncu alamazsak çok sıkıntı çekeriz.Misi affedilsin bari.

misimoviç, "hagi özür dilerse oynarım" şeklinde bir açıklama yapmış sanırım

eğer bu doğruysa bence en kısa sürede gitmeli misimoviç

Bence arda eleştirilere sahadaki futboluyla cevap vermelidir. Kimsenin Arda'yı savunmasına gerek yok. Zaten burada kimsenin art niyetli eleştiri yaptığını sanmıyorum. Her şey Galatasaray'ın daha iyi olması için, kişiler önemli değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt