Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Ya tamamda, bizim takımda buna mecbur bırakılıyor diyorum Arda bende.CR de dünya kupasında orta sahadan boş boş şut atmıştı çaresiz kalınca mesela.

iyide arada bir fark var ronaldo 5 mac yapar 3 adam devirir o fizigiyle adam domuz oldu 30 kere de yapar ayni seyi orta shadan sutta ceker

ardanin fiziginin ise ne kadar ilerledigini biliyoruz

sacma sapan hareketlere girip zaten 60 da bitiyor, arkasinda benle sen olsak bile o kendi 2 dirhem gucunu 90 dakikaya yaymali

yadaaaaaaaaa kondisyonunu gucunu arttirmali

ronaldo denen adamin istikrariyla ardayi bir tutmayin allah askina

adami disarda yapmadigi is yok ama kendine it gibi bakiyor ve mactan hic dusmuyor

en azindan simdilik

yaslaninca ne olur bilemeyiz

19 yaşından beri Milli takımda 40 kere A milli olmuş. Hasan Şaş ve Sergen'inkinden fazladır bu sayı. Kötü oynadığı maç sayısı 5'i geçmez. Bosna-İspanya-İtalya-Brezilya-Çek Cumhuriyeti(Euro 2008)-İsviçre-Hırvatistan-ABD-Arnavutluk bir solukta aklıma gelen ve kayda değer takımlar, karşısında iyi oynadığı.

Yani evet, abarttığımız kadar var.

Arda yokken milli takımda da iş yok.

ardanin maasini milli takim vermiyo adam gibi bize yarari olsun önce arda yokken milli takim kötüymüs falan filan türk futbolu su an rezil bir durumda ardayla ne alakasi var 90 larin basinda yükselmeye baslamistik 2000 yilinda zirve yapti yakaladigimiz iyi bir jenerasyonla simdi aslimiza dönüyoruz bizim futbolumuz bu kadar iste

Az Liverpool taraftar forumlarına baktımda adamlar çok beğeniyolar Arda'yı . Çok seviyolar gibi Ardayı. Bu yaz transfer edilmesini çok istiyorlar . Hatta adamlardan birisi de '' Arda Türkiyede kaldığı sürece kendine zarar verir fazla gelişemez gelsin bizde oynasın futbolu daha çok gelişir'' gibi bişey yazmıştı . Biz halen Arda yı tartışıyoruz. Adamlar Chelsea ye transfer olcak diye haber çıktığı için üzülüyolar :( https://forums.liverpoolfc.tv/showthread.php?t=234869

Ligin ilk yarısında Galatasaray'dan ayrılaran Elano Blumer çok özel açıklamalar yaptı.

Ligin ilk yarısında Galatasaray'dan ayrılarak Brezilya takımı Santos'a giden Elano Blumer, ülkesinde fırtına gibi esiyor.

Yeni takımı ile çıktığı 3 resmi maçta 5 gol atarak yıldızlaştı. Sambacı Sarı- Kırmızılı takımda geçinqrdiği 1.5 sene boyunca büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Elano özel açıklamalarda bulundu. İşte olay yaratacak sözler:

Hagi'yi anlayamadım

Rijkaard gerçekten çok büyük bir futbol adamıydı. Ancak kendisiyle bir türlü tam olarak anlaşamadık. Ardından çalıştığım Hagi'nin futbol anlayışı ile ilgili pek bir fikrim yok. Çünkü anlayamadım. Galatasaray'da tek bir gerçek var. Bu da o takımın içindeki bazı isimlerin yıldız futbolcuları çekemediği.

Misi büyük bir yıldız

Galatasaray'a giderken orada oynamış vatandaşlarımla konuşmuştum. Lincoln ve Felipe bana bazı uyarılarda bulunmuştu ve dedikleri de çıktı. Bakın onlar da G.Saray'dan ayrılınca başarılı oldular. Lincoln, Palmeiras forması ile iyi işler yapıyor. Okuduğum kadarıyla şimdi de Misimoviç aynı kaderi paylaşıyor. Büyük bir yıldız ama kıymeti bilinmiyor.

G.Saray'da yıldız futbolcuları çekemeyenler olduğunu söyleyen Elano'nun en ilginç sözü ise "Oraya Messi bile gitse harcanır. Çünkü çok kötü bir yönetim politikası var" oldu.

Ligin ilk yarısında Galatasaray'dan ayrılaran Elano Blumer çok özel açıklamalar yaptı.

Ligin ilk yarısında Galatasaray'dan ayrılarak Brezilya takımı Santos'a giden Elano Blumer, ülkesinde fırtına gibi esiyor.

Yeni takımı ile çıktığı 3 resmi maçta 5 gol atarak yıldızlaştı. Sambacı Sarı- Kırmızılı takımda geçinqrdiği 1.5 sene boyunca büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Elano özel açıklamalarda bulundu. İşte olay yaratacak sözler:

Hagi'yi anlayamadım

Rijkaard gerçekten çok büyük bir futbol adamıydı. Ancak kendisiyle bir türlü tam olarak anlaşamadık. Ardından çalıştığım Hagi'nin futbol anlayışı ile ilgili pek bir fikrim yok. Çünkü anlayamadım. Galatasaray'da tek bir gerçek var. Bu da o takımın içindeki bazı isimlerin yıldız futbolcuları çekemediği.

Misi büyük bir yıldız

Galatasaray'a giderken orada oynamış vatandaşlarımla konuşmuştum. Lincoln ve Felipe bana bazı uyarılarda bulunmuştu ve dedikleri de çıktı. Bakın onlar da G.Saray'dan ayrılınca başarılı oldular. Lincoln, Palmeiras forması ile iyi işler yapıyor. Okuduğum kadarıyla şimdi de Misimoviç aynı kaderi paylaşıyor. Büyük bir yıldız ama kıymeti bilinmiyor.

G.Saray'da yıldız futbolcuları çekemeyenler olduğunu söyleyen Elano'nun en ilginç sözü ise "Oraya Messi bile gitse harcanır. Çünkü çok kötü bir yönetim politikası var" oldu.

Yıldız oyunculara tavır yapanlar kesinlikle Ayhan - mustafa - Servet hatta Ardadır. Sportif direktörün bunlara önlem alması gerekirdi. Adam sadece görüntü diye orda oturuyo

Elano efendiğe nasıl tavır yapılmasın? En çok parayı alıp takımı iplemedi, yan gelip yattı.Ben az para alıp eşek gibi didinen yerli olsam uyuz olurum tabiki bu gayet normal.Neden Baros gibi adamlarda sorun olmuyor?Nedense Hep Elano,Meira gibi leş adamlar dışlanıyormuşmuş.

İnanıyormusunuz bu röportaja ya messi gelse harcanır komik:)

Elano efendiğe nasıl tavır yapılmasın? En çok parayı alıp takımı iplemedi, yan gelip yattı.Ben az para alıp eşek gibi didinen yerli olsam uyuz olurum tabiki bu gayet normal.Neden Baros gibi adamlarda sorun olmuyor?Nedense Hep Elano,Meira gibi leş adamlar dışlanıyormuşmuş.

Arda'yi savunacagim diye sekilden sekle giren Onur Albakar'in dik ucgen seklini alan cesedi incelenmek uzere morga goturuldu. (AA)

Birak lan bu isleri, Arda'nin Lincoln'u nasil cekemedigini de biliyoruz. Sabri'nin Baros'un golune sevinmedigi Kocaeli maci da ortada.

bu arada elanonun da lincolnunde maclarini 90 dkk seyrettim sagolsun zittiri bottan amarigan tv si verior arada

elano iyi oyni ama lincoln lessh

belirteyim istedim

icimden bir ses lincolnu bitirdigimiz gibi misiyide bitirdik diyor:)

Lincoln olayı da var Onur.Hayri haklı:o

Arda'yi savunacagim diye sekilden sekle giren Onur Albakar'in dik ucgen seklini alan cesedi incelenmek uzere morga goturuldu. (AA)

Birak lan bu isleri, Arda'nin Lincoln'u nasil cekemedigini de biliyoruz. Sabri'nin Baros'un golune sevinmedigi Kocaeli maci da ortada.

dikucgen birlesik okununca cok kral oluyor:)

kotu seyler cagristiriyor:)

Bence siz Ardaya bok atmak için şekilden şekile giriyorsunuz.Elinde kanıtın var mı?Elano isim mi vermiş?

Bence siz Ardaya bok atmak için şekilden şekile giriyorsunuz.Elinde kanıtın var mı?Elano isim mi vermiş?

Anlamadin heralde. Anlayasin diye cok guzelce yazacagim

- Bir arkadas o haberi koyuyor Arda konusununa ve "yildiz oyunculari cekemeyenler var" yazisini boldluyor

- sen de "niye yapmasin elano hrbo, meira hrbo yaparlar tabi. baros'a niye yapmiyorlar" demisin

- ben de baros'a ve lesh olmayan lincoln'e yapildigi olaylari hatirlatarak cevap verdim

normal olan benim en son soyledigime cevap vermen. ama muhabbetin basinda dogru olabilitesini kabul ettigin lafa donup kanitin var mi diyorsun Ahmet gibi. Ne kaniti lan. Yazisma mi getireyim sana? Arda ve Elano'nun telefon kayitlarini mi istersin? Oyle bir roportaj cikmis yildiz futbolculari cekemiyorlar diye ona gore yorum yapiyoruz. Yaptigimiz yorum da, Baros ve Lincoln'e yapildiysa Elano'ya da yapilmistir HERALDE. Ben kalkip sana Arda'dan soyle bir mektup caldim demiyorum ki "Sevgili Elano. Parayi alip yatiyon pij, niye boyle yapiyon!!! bak ben kendimi milli takimda bile paraliyom sen niye oynamiyon!!!!! adam olacan. once adam olacan bilader. parayi alip yatiyon. arda" diye mektuplar yok ki elimde.

kanitin var mi gibi bos laflarla gelme

Yoo ben kanıt getir falan demiyorum. Sadece insanların duygu düşüncelerini okumak gibi bir yeteneğim yok.

Lincoln neyse de Baros'u her zaman över Arda. Çok hırslı, bizden biri falan diye.

Yazık yani insanlara bu şekilde ithamlarda bulunmak. Doğru değilse çok çirkin olmayacak mı?

Bir de üzerine kalıyor böyle birşey, varsa da yoksa da.

Ben sadece bu tarz konularda emin olmadan yorum yapılmaması taraftarıyım. Çünkü, iyi oyun kötü oyundan çok ahlaksızlığa girer bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt