Serdar Burak
Cezalı
- 27 Ocak 2009
- 18.458
- 2
- 1.363
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
o kelime yerine seftali kelimesini oneriyorum
o kelime yerine seftali kelimesini oneriyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoo ben kanıt getir falan demiyorum. Sadece insanların duygu düşüncelerini okumak gibi bir yeteneğim yok.
Lincoln neyse de Baros'u her zaman över Arda. Çok hırslı, bizden biri falan diye.
Yazık yani insanlara bu şekilde ithamlarda bulunmak. Doğru değilse çok çirkin olmayacak mı?
Bir de üzerine kalıyor böyle birşey, varsa da yoksa da.
Ben sadece bu tarz konularda emin olmadan yorum yapılmaması taraftarıyım. Çünkü, iyi oyun kötü oyundan çok ahlaksızlığa girer bu.
Allahtan Hagi açıklama yaptıda Misimovicin ihalesi Ardaya kalmadı.![]()
Daha net örneğini vereyim.
"Arda ve tayfası Skibbe'yi gönderdi!" şeklinde ithamlar vardı burada net hatırlıyorum. Hem de baya çoktu. O zaman da aynılarını söyledik, yok öyle yok böyle dediler.
Frankfurt'un başındayken Skibbe'ye sorduklarında Arda'yı "Real Madrid dahil her yerde oynayabilir. Çalıştığım en yetenekli oyuncu diyebilirim" dedi. Başka şeyler de söyledi ezberimde yok uydurmayayım. Bir sürü övdü yani. Tabii tutup da "Benim arkamdan iş çevirdi, beni gönderdi" demesi beklenmez ama sevmediği, kendine kötü şeyler yapan birisi hakkında da bu kadar coşkulu ve güzel konuşmaz sanırım?
Ama ne oldu? O iz Arda'nın üzerinde kaldı. Bu büyük bir ayıptır, çok çirkindir.
Kiskanclik var adamlarda. Arda Keita'ya frikik attirmamisti. Sabri Baros'a penalti attirmadi falan. Elano'nun da aciklamalari ortada. Aciklamalar kolpaysa bile Elano ilk geldiginde herkes bu adama pas atilmiyor diyordu. Sonra Elano'dan yol olmayacagini anlayinca pas atmaya basladilar. Takimin agasi saniyorlar kendilerini. Sonra da cikip biz kaptan olalim, teknik direktor boyle olsun diyorlar. Duzgun, profesyonel adam boyle seyler demez. Avrupa'da boyle kafasina eseni dikte ettiren adamlara ne gozle bakiyorlar arastirin. Sizin gibi BUYUK KAPTAN ilan etmiyorlar. Sabri hadi neyse de, Arda 1 gram gelismedi 2 senedir. Iyi oynasa laf etmeyecegim. Yapabileceginin en azini yapiyor, ve lig o kadar kotu ki ise yariyor. Avrupa'da yok ama. Liverpool, Bordeaux gibi maci var mi Arda'nin? Ajax hazirlik macindan 2 pozisyon saymakla olmaz. Gunesi balcikla sivamayin Arda'yi savunacagim diye.
Mükemmel
Şunu da tekrar yazacağım çünkü büyük bir ayıptır, ve bu günümüze de ışık tutması gerekir;
Lampard, Terry sürekli konuşmuyorlar mı, teknik direktör hakkında falan?
Milli takımın hocalığı için de çoğu kişi yorum yapıyor.
Bir de Avrupa'da maçımız mı var ki Arda oynamıyor? Atletico-Panathinaikos geçen sene için sayılabilir. Kayda değer takımlar bunlardı.
Arda ve tayfasi seyini anlamadim. Tam olarak ne soylenmis ki ikide bir ayni postunu koyup duruyosun?
Ayrica Lampard ve Terry kulupte belli isler yapmis adamlar. Arda gibi 2 sene top oynayip kendilerini takimin sahibi sanan adamlar degil.
Anladın işte HayriMesajın aynısını hatırlayacak değilim, ama çok tartıştım buralarda. Arda ve tayfası da şimdi de söylenen şey işte çok merak ediyorsan. Hatta şöyle bir şey vardı bak onu hatırladım "Arda ve saz arkadaşları" Sen de 50.000 kez yazdın ayrıca Sabri-Baros olayını
Elano'nun da Arda'yla ilgili açıklamalarını koyardım ama silah zoruyla yaptırtmış falan diyebilirsiniz o yüzden geçiyorum.
Kadroya bak. Takımla ilgili konuşmayı hakeden isimler kimler? Sen söyle.
Aciklamalarla saha icinde olan seyleri bir tutma. Arda'nin kaptanlik aciklamasina ne hikmetse deginen yok. Varsa yoksa size yarayan aciklamalardan bahsediyorsunuz.
Neyse gecelim, benim icin Arda'nin yaptiklari bellidir. Zamaninda abilerine sahip ciktigi kadar su iki senede takima sahip ciksaydi keske.
Onu söyle işte. Orada haddini aşmıştı, haklısın. Ama sadece o var. Gerisi sadece yorum. Ben onlara birşey diyemem. Yapılan açıklamayı koyarım. Sen de şimdi bunu söyledin, haklısın diyorum işte.
Özellikle geçen sene sahip çıkmak için elinden geleni yaptı. 10 maç oynamadı belki de asıl mevkiisinde. Milli takımın sırtı bir yandan üstünde. Ona rağmen rakamları ortada. Arda'sız maçlardaki istatistikler net. Takımın en çok top çalan ikinci oyuncusu olması sana birşey anlatmıyor mu?
Bu sene için eleştirebilirsiniz, profesyonellik anlayışını vs.
Gecen sene takimda top calacak kac adam vardi ki? Elano ve Mustafa Sarp'in caldigi top sayisini toplasan 2 falan eder butun sene icin. 1. buyuk ihtimalle Topal'dir. Baros ve Keita'nin top calacak halleri yok. Demek istedigim calmissa bile aman aman bir rakam degildir. Arda'nin gecen seneki oyununu rakamlarla anlatmak yanlis zaten, adam iyi degildi. Kanatta en iyi yaptigi sey adam eksiltmek, yapamadi. Skibbe zamanindaki kadar geriye geldi mi? Gerci Rijkaard takiminda ne kadar iyi olur tartisilir ama gecen sene en kotu senesiydi o kesin. Bu sene oynamadigi icin sayilmaz zaten.