Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Bu sene gitti de seneye kendini toparlaması lazım eğer sakatlığını erken atlatsaydı iyi bi klübe gidebilirdi sezon sonu

Kaptan gemi battı sen ortalarda yoksun bugun bi yazı gördüm cok degil su sözleri senin harbi galatasaraylı oldugundan ve bu takımın kaptanı oldugundan bu sezon bitmeden canlı canlı dobra dobra söylemeni istiyorum.

Her futbolcu bu formayı giyecek kadar şanslı değil. Milyonlarca insan bu formayı giymek istiyor ve bu formayı giyenlerin taraftarlara karşı sorumlulukları var. Bazıları bunun farkında değiller.Bunu göremiyorlar, bunu onların yüzüne söylemeyeceğim çünkü son model arabaları, evleri ve tüm o lüks gözlerini kör etmiş. Bu takımda oynama şansını bulmak asla parayla ölçülemeyecek kadar pahalı bir şey!”

Roy Keane

Benim kaptanip Arda degil.. Bu baslik bana hitap etmiyor :)

Sakatligi nedir ya Arda'nin. Pubis diyorlardi sonra fitik dediler gercekte nedir sakatligi

Duzenli bilgi verilmezse bu konuda kulup tarafindan verilse bilinirdi herhalde yazardi forumda

1- Saglik ekibi yerden yere vurulabilir

2- Arda yerden yere vurulabilir kendine iyi bakmiyor diye Yønetim ne yapiyor gercekten merak ediyorum. 1. secenekte saglik ekibin elestirilebilir ve sen buna olanak veriyorsun. 2. secenekte oyuncun elestirilebilir gene buna olanak veriyorsun. Grip oldu diyorlar duzeldi diyorlar sonra su zamanda dønecek diyorlar surekli hep erteleniyor dønusu. Nedir yani gercek sakatligi ne oluyor ne bitiyor bilen kimse yok.

Sakatligi nedir ya Arda'nin. Pubis diyorlardi sonra fitik dediler gercekte nedir sakatligi

Kulüp olurda fazla paraya satarız diye, yalandan fıtık ameliyatı oldu diyor. Ama çoğu uzmana göre Arda pubis olmuş ki; zaten belirtileri de o yönde. Yani o ameliyattan sonra, sürekli sakatlanmalar ve %100 performansa hiç bir zaman ulaşamayacak olması. Kısaca yine Adnan Game Simulator.

Kulüp olurda fazla paraya satarız diye, yalandan fıtık ameliyatı oldu diyor. Ama çoğu uzmana göre Arda pubis olmuş ki; zaten belirtileri de o yönde. Yani o ameliyattan sonra, sürekli sakatlanmalar ve %100 performansa hiç bir zaman ulaşamayacak olması. Kısaca yine Adnan Game Simulator.

Yuhhh ya basarilarimizla degil basarisizliklarimizla ve yaptigimiz oyunlarla futbol tarihine geciyoruz.

Eger øyle bir sey yaptilarsa bile bence anlasilir bu kapsamli bir saglik kontrolunde.

Ardanin kaptanligi mi kaldi, Ayhan daha fazla kaptanlik yapti bu sezon

Üzülüyorum ama Arda düsmeyi haketti. U17 Dünya Sampiyonasinda Ronaldo´yu oyunuyla rezil eden Arda nerde simdi, Ronaldo nerde. Insanda biraz hirs olur, profesyonel yasam olur, sorumluluk olur. 20´li yaslarda cevre derdine düstü Arda. Su siyasetciyi taniyayim, su ünlüyü taniyayim, su Baskanlari taniyayim vs vs vs. Yakismadi Arda. Cezasini cekiyorsun simdi. Birak Avrupa´yi umarim Galatasaray´da yeniden kendini gösterebilirsin.

Arda Turan kısa süre parlayıp sönen yıldızlar arasına girmek üzere...

tabi yönetimin sene sonu fazla paraya satma planlarını da unutmamak lazım...

Takımı ayakta tutan adamdı geçen sene oda gidince -averajlarla orta sıralarda oynarsın böyle.Siz hala sallamaya devam edin.

Arda Turan sezon sonu umarım gönderilecek.

Kimse çıkıp yönetime sallamasın.12'ye falan satarsak başarıdır artık.

Gelecek sezona çok iyi hazırlanıyor kaptan, 5 hafta sonra sakatlanır bütün sezon yatar yine.

Ooooo Büyük kaptan Arda Turaaaaaan ooooo.

Başka takımların kaptanları takımlarını şampiyonluğa götürür.Bizim kaptanın yüzünüde ancak magazin haberlerinde görürüz.

Rahat bırakın şu adamı adam sakatlıkta geçirmeyecek sanki.Kendini bilerek sakatlamadı ya bu adam

anlamadığım tüm sezon sakat adam ama her hafta "şu klüp istiyor", "bu klübe hiddink tavsiye etti" haberleri.. menajeri iyi herhal.

Galatasaray 2 sezondur yokları oynuyor.Arda da galatasaray da 2 sezondur kaptan.Sizce tesadüf mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt