Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Az önce telegol'de gösterdiler. Kendisini çeken kameramana; ''kırarım o kemaranı'' demiş. Kaptan'a yakışmıyor...

"Kırarım o kamerayı" raconuyla kara camlı karavana binerken, adeta kırmızı halı törenine katılacak bir mafya baronu edasındaydı. Yürüyedur büyük(!) kaptan..

Az önce telegol'de gösterdiler. Kendisini çeken kameramana; ''kırarım o kemaranı'' demiş. Kaptan'a yakışmıyor...

Yaptığı doğru değilde sinirle söylenmiş bişey sinirle herkes kötü şeyler yapmış söylemiştir muhakkak.Takımın yenilmiş olmasınında üzgünlüğü var tabi, buda Ardanın G.saray umrunda değil diyenleri haksız çıkartıyor.Zaten Arda sırıtarak çıksa takım yeniliyor Ardanın keyfi yerinde olurdu.

ardadan iyice soğumaya başladım.kendine hiç bakmıyor.ya sakat ya formsuz.

Burada Arda'ya kızanlar, Arda'nın ne yapmasını bekliyordunuz? Galatasaray yenilmiş, o da iyi bir Galatasaraylı olarak üzgün ve sinirli. Maçtan sonrada mahkemelik olduğu adamın çalıştığı kanaldan biri bununla konuşmak istiyor, sinirleniyor ve kabul etmiyor.

Ulan leş kargaları, kabul edip konuşsa diyeceksiniz, "Kulup buna konuşma dedi, o hala röportaj peşinde".

Leşsiniz.

Arda bu takımın herşeyi o giderse iyice bank asya takımına döneriz

adamı olduğundan fazla göstermenin sonu budur işte. adnan polat bir yetenek nasıl yok edilirin kitabını yazmıştır. tebrik ediyorum. ha medyanın hiç mi suçu yok, tabiki var, ama mayası sağlam, paranın şımartmadığı futbolcular da var, örnek mi: hakan şükür, bülent korkmaz, dışardan örnek messi mesela. o yüzden dua edin birkaç maç iyi oynasında gitsin nereye gidecekse

Burada Arda'ya kızanlar, Arda'nın ne yapmasını bekliyordunuz? Galatasaray yenilmiş, o da iyi bir Galatasaraylı olarak üzgün ve sinirli. Maçtan sonrada mahkemelik olduğu adamın çalıştığı kanaldan biri bununla konuşmak istiyor, sinirleniyor ve kabul etmiyor.

Ulan leş kargaları, kabul edip konuşsa diyeceksiniz, "Kulup buna konuşma dedi, o hala röportaj peşinde".

Leşsiniz.

Yediği her halta rağmen Ardayı namus savunur gibi savunmamak leş kargalığımı oluyor. Tamam. Taraftar bu kafayla devam etsin.

Niye takimla beraber gitmiyor, özel soforle gidiyor anlamiyorum. Seyirci misin sen? Kaptan iste böyle günlerdi takimiyla beraber olmali. Ama dogru bizde kaptanlik sadece pazuband takmaktir, saha cikarken ilk kisi olarak cikmaktir. Kücüklükten gelen sadece bir heves bu. Daha cocukken her futbolu asigi hayaller kurardi, misal; CL finalde gol atmak, Milli takimda oynamak vs vs. Iste aynen böyle birsey kaptanlik kaptanimiz icin.

Niye takimla beraber gitmiyor, özel soforle gidiyor anlamiyorum. Seyirci misin sen? Kaptan iste böyle günlerdi takimiyla beraber olmali. Ama dogru bizde kaptanlik sadece pazuband takmaktir, saha cikarken ilk kisi olarak cikmaktir. Kücüklükten gelen sadece bir heves bu. Daha cocukken her futbolu asigi hayaller kurardi, misal; CL finalde gol atmak, Milli takimda oynamak vs vs. Iste aynen böyle birsey kaptanlik kaptanimiz icin.

işte bu sebeplerden dolayı iğrenmeye başladım bu adamdan

3091124_arda10-bmp.html

takım kötü oynayınca bütün suç Ardanın oluyor halbuki eleştirilmesi gereken en son kişi Arda

Biz bunu deyince Arda düşmanı ya da leş kargası oluyoruz, Galatasaray'da kaptan olduğunu unutmuş ne yazık ki.Gerçi huylu huyundan vazgeçmez Arda'nın kaptanlığı en kısa sürede alınır umarım sözde klübü temsil ediyor,yabancı olsa anlayacağım bir yerde.

Ben olsam ben de gelmem bu dakikadan sonra.Taraftar adnan polat istifa demez, arda'yı yuhlar. Sene sonu inşallah gider artık kendisi için istiyorum.Atletico Madrid,Valencia,Sevilla üçünden birine gitsin.

Maçtan sonra diplomat gibi özel karavana binmeler falan; sanki 23 yaşında topçu değil, hollywood yıldızı! H.Şükür, Bülent, Ergün, Cüneyt gibilerle Arda'nın kaptanlığı arasında ışık yılı kadar fark var. Ama biz taraftar olarak bunları görmeyiz. At gözlüğünü takar ve savunuruz..

çoluk çocuk işi değil Galatasaray kaptanlığı demişti Hakan Şükür... demek ki haklyımış...

arda sakat olabilir ona lafım yok, tez zamanda iyileşir sahalara döner inşallah...

ama yaptığı hareketleri yapmamak için kaptan olmaya mı gerek var? GS futbolcusu neticede... belkide kaptan olmasa bu kadar gözümüze girmez yaptıkları...

zaten bu hareketleri ile bence bitirdi GS defterini... inşallah da öyle yapmıştır... inşallah gideceği yerde başarılı olur...

Adamı kaptan yaptılar, üstüne medya baskısını yüklediler bitirdiler.Kendisinin de suçu var ama böyle yönetimin olduğu yerde kızmam.

Adamı kaptan yaptılar, üstüne medya baskısını yüklediler bitirdiler.Kendisinin de suçu var ama böyle yönetimin olduğu yerde kızmam.

yönetim konusuna iyi değinmişsin. hem medya baskısını yüklediler hem de koruyamıyorlar üstelik. Arda fenerin topçusu olsa, üstüne bu kadar gidilmezdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt