Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda'nın boyu 176 eğer 80 kilo veya daha üzerinde olsa idi çok çok daha kilolu görünürdü.

Aynen hayır. Ben 1.76 boyu civarındayım, 84 kiloda bile kilolu durmuyordum, aynı Arda gibi flndım. Sadece göbek vardı işte. Erkek için 80 kilo fazla değil. Ama futbolcu için fazla. Arda'nın şuan 70 olması lazım.

Aynen hayır. Ben 1.76 boyu civarındayım, 84 kiloda bile kilolu durmuyordum, aynı Arda gibi flndım. Sadece göbek vardı işte. Erkek için 80 kilo fazla değil. Ama futbolcu için fazla. Arda'nın şuan 70 olması lazım.

Tabi orası da doğru sporcularda daha fazla belli oluyor pardon.

Kendiniz ile kıyaslamayın yahu.Sporcu olayı fazladır.Basketçiler veya amerikan futbolcuları için kilon illa ki boyundan fazla olmalı.Daha çok fiziksel düzeyde.Benim boyum 1.90 kilom 94 mesela.4 kilo fazlam var ama dışarıdan bakınca o fazla görünmüyor.Kas oranı önemli, yağ oranı önemli. Ama kanat oyuncuları veya bek oyuncuları için kilodan çok çeviklik, fitlik önemli.

Vatan gazetesinde okudum 81 kiloymuş

Üf basketle futbol bir mi Merih? Arda istediği kadar çevik olsun, boyuna göre 80 ve üzeri kilo aşırı fazla. Basketi 150 kg olan adam da oynuyor. Futbol'da aşırı kilosu olup, göstermeyen nadir adam var piyasada. Almeida örneği verebiliriz, boy sanırım 1.90 üzeri kilosu da 90 ve üzeri vardır sanırım. Ama Arda'nın boy-kilo orantısı çok bozuk.

Arda'nın bir 10 kilo vermesi lazım.

Üf basketle futbol bir mi Merih? Arda istediği kadar çevik olsun, boyuna göre 80 ve üzeri kilo aşırı fazla. Basketi 150 kg olan adam da oynuyor. Futbol'da aşırı kilosu olup, göstermeyen nadir adam var piyasada. Almeida örneği verebiliriz, boy sanırım 1.90 üzeri kilosu da 90 ve üzeri vardır sanırım. Ama Arda'nın boy-kilo orantısı çok bozuk.

Valla dışarıdan görüntüde biraz fazlalığı var gibi ama ilk zamanki gibi ince haliyle kalsa gene olmazdı.Zayıf kalırdı.Basket ilen ayırdığımı söyledim zaten üst mesajımda.

81 kiloysa Arda 6-7 kilo vermeli. Açık ve net.

O haber doğruysa çok fazla kilosu.Kanat oyuncusu olduğundan dolayı kilosu boyundan 5 az olmalı.Badimaks kitle endeksi diye birşey var.

O haber doğruysa çok fazla kilosu.Kanat oyuncusu olduğundan dolayı kilosu boyundan 5 az olmalı.Badimaks kitle endeksi diye birşey var.

index sayisi 26.4'mus.

Benim de o civarlarda ki ben macta kosmaya calisinca millet bana guluyor. Arda'nin kilo vermesi sart.

Herkes icin:

rhv7zb.jpg

Onur icin:

mechanical_bathroom_scale-300x300.jpg

Sen bir sadece forma ile fotoğraf çekil bakalım birde kazağın üstüne polar giyerek sonra gel kendi fotoğrafını koy.Arda ilk çıktığı zamanda zayıftı ve yaşı ufaktı bana göre şimdi kas kütlesinde bir artış var siz ve medya b.k atmak için kilo diyorsunuz.

arda_turan.jpg

Sen bir sadece forma ile fotoğraf çekil bakalım birde kazağın üstüne polar giyerek sonra gel kendi fotoğrafını koy.Arda ilk çıktığı zamanda zayıftı ve yaşı ufaktı bana göre şimdi kas kütlesinde bir artış var siz ve medya b.k atmak için kilo diyorsunuz.

arda_turan.jpg

altini kendinemi sakladin:)

Ya bi git be ne alakası var.Ha birde çok sevdiğin Cananın 5 kilo fazlası vardı sezon başı Arda gibi uzun bir sakatlıkta geçirmemişti.

ve ben o kadar sevmeme ragmn belki 30 mesajda bunu belirttim

milletin gogus kafesinin resmini koyup al bak gobegi yok demedim

al bak dizleride yok

parmak uclarida

ve ben o kadar sevmeme ragmn belki 30 mesajda bunu belirttim

milletin gogus kafesinin resmini koyup al bak gobegi yok demedim

al bak dizleride yok

parmak uclarida

Ya senin göğsün Memenin altına kadar uzanıyo heralde?Göbek illa idrar torbasının biraz üztünden sarkan şey değil midenin karın boşluğunda da olur bende var hatta biraz. :D Aynen o fotoğraftaki gibi benimde mi göğsüm var şimdi?

Ya kusura bakma ama çok safsın Ardanın kollarını vücüdundaki kası göremiyorsan hiç konuşmayalım.Fotoğrafı falanda saklamadım orjinali burda.

https://www.tasdelen.org/foto/data/media/205/arda_turan.jpg

yahu aptalmiyiz bizde biliyoruz kaslandigini ne anlatiyosun

adamin kilo vermes lazim bu kadar basit

sekilden sekile girme

futbolcunun gobegi gorunmez oyle ayakta dururken

oturunca iki kat olmuyorsa ben bisey blmiyorum

abartacak bisey yok

iki ayda adam eder adam olsa

ama kagni gibi kosmak hosuna gidiyorsa bilemem

daha onemlisi sirtinda 5-10 kilo luk cantayla kosmak demek bu

kurtulmaya calistigi sakatlik icin cok iyidir eminim

Salak değiliz Onur. Bende severim Arda'yı lakin o göbek görülmeyecek gibi değil. Polar falan diyede saçma sapan savunmalar içine girme. Bizde polar giyiyoruz ama birden göbeklenmiyoruz öyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt