- 26 Kasım 2012
- 185.627
- 258.379
- 5.998
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Kim diyormus Cana topcu degil diye?
Kim diyormus Cana topcu degil diye?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başka biri Ardayı savunsa anlarım da -mesela Ahmet ve Tamer- Elano ve Cana gibi adamların topçu olmadığını iddaa eden kişilerle futbol tartışmak kötü oluyor. Kendimden utanıyorum hatta, o derece.
Canaya futbolcu değil demiyorum, Cana bizim için gereksiz bir adam diyorum gelecek hedeflerimiz için.M.sarp yerine eşek koysan oynar orası ayrı bu Canayı iyi yapmıyor ki.Elano evet, futbolcu değil.
Ama asıl ilginç olan 1.5 sezonda ligde 1 asissti olmayan adama laf kondurmayıp,(performansına bahane bulma falan) Geçen senenin ligin en verimli olan adamını ve şuan sakatken eleştirileni Giydiği şeylerden kilo tespiti yapmaya çalışılan adamı yerin dibine sokmaya çalışmak asıl garip olan.
Başkasını bilmiyorum ama kendi adıma şunu çok rahat diyorum. Arda'yı senden daha fazla severim ve başarılı olmasını isterim. Lakin gözle görülen şeyler var. Mesela Arda'nın göbeği. Bunu inkar etme bari.
Gözle görülen bişey değil, o kadar kalın giyinen adam o pozda çıkabilir, bende trübünde görmüştüm kumaş pantolon gömlek giymişti en son orda da vücudu gayet zayıf gözüküyordu hangisine inanacağız peki?
Hem Arda kiloda almış olabilir uzun süre sakattı, Baros bile biraz almıştı, Cana geldiğinde 5 kilo fazlası vardı kondisyonsuzdu oyuna sonradan giriyordu.
Ahmet bile sesini cikarmiyorsa kilo almistir arkadaslar zorlamayalim
Çıkardım okumadın mı?![]()
Simdi baktim biraz sanki sis ve kebabi yakmamaya yonelik aciklamalar yapmissin...
renkdas...
Arda'nın kilo sorunu yeni bir şey değil. Geçen yılın ortalarından bu yana boy gösteren bir gerçek. Açın bakın Euro 2008 videolarına. Filinta gibi bildiğin.
![]()
![]()
O dönem Arda'nin fizigi cok iyidi. Keske hep öyle kalsaydi.
Ahmad Belcika macindan sonra basbakan ve saz arkadaslari niye mactan sonra futbolcularla takilsin yhu AKIL VAR UND MANTIK VAR