Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Yeni sezonla ilgili neler söyleyeceksin?

Yeni sezonda çok mağlubiyet de olabilir. Sıkıntılı dönemler de olur yani lig çok zorlu bir maraton, nerede ne olacağı bilinemiyor. Nerede şampiyonluğun geleceğini bilemeyiz, sonuna kadar kovalamak lazım yani biz her kaybettiğimiz maçta bile ayakta durmak zorundayız. Bunu en başta ben yapacağım buradan Galatasaray taraftarına söz veriyorum. Bu sene hiçbir şekilde yüzüm düşmeyecek hep ayakta olacağım. En kötü şartlarda bile, çok üstüme gelindiği zaman bile onlara bunun sözünü veriyorum.

Galatasaray Kaptanı'na yakışır şekilde davranacağım. Onlardan da isteğim en kötü anda bile gerçekten büyük taraftar olduklarını bize göstersinler zaten her zaman gösterdiler. Bu bizim için çok önemli. Eğer birbirimize destek olursak her şey daha iyi olur, çünkü gerçekten Galatasaraylının Galatasaraylıdan başka dostu yok. Çok iyi biliyorum. İçinde, en önlerinde olan biri olarak söylüyorum. Bunu bilsinler buna göre davranalım ve şampiyonluğa hep beraber koşalım. Ben gönülden inanıyorum. Umarım inancım boşa gitmez.

[video=youtube;Zn9AGDct5Q8]https://www.youtube.com/watch?v=Zn9AGDct5Q8[/video]

Arda Turan Galatasaray takımının yarısı diyebiliriz, bu istatistiklere yansıyor zira.Geçen sene Arda olmazsa ilk 10'a giremeyeceğimizi söylemiştim.

Galatasaray bu sezon 25 haftada sadece 28 gol atmış 2si Ardanın asisti olduğu için 26 diyelim.

Arda geçen sezon 29 maç oynamış forvetsiz bir takımda mevkisi olmayan bi yerde üstelik bu kadar iğrenç oynayan bir oyuncu topluluğuyla 7 gol 14 asist yaparak 21 gol oluşumuna doğrudan etki etmiş.

Peki şimdi Ardanın olmaması gol atamamamız 11. olmamız tesadüf mü? Arda olmasa geçen senede buradaydık.

Evet şimdi başlayalım yine Ardanın göbeği var(ama formalı değil montlu fotosu olacak) iyi kaptan değil, ligde 4 maç oynamış adamı ağzından köpük çıkartarak sallamaya, adamı G.sarayın şuanki durumundan sorumlu etmeye.

Bu kadar iğrenç ve salak taraftarı haketmiyorsun Arda, ne olur git Arda.

Yeni sezonla ilgili neler söyleyeceksin?

Yeni sezonda çok mağlubiyet de olabilir. Sıkıntılı dönemler de olur yani lig çok zorlu bir maraton, nerede ne olacağı bilinemiyor. Nerede şampiyonluğun geleceğini bilemeyiz, sonuna kadar kovalamak lazım yani biz her kaybettiğimiz maçta bile ayakta durmak zorundayız. Bunu en başta ben yapacağım buradan Galatasaray taraftarına söz veriyorum. Bu sene hiçbir şekilde yüzüm düşmeyecek hep ayakta olacağım. En kötü şartlarda bile, çok üstüme gelindiği zaman bile onlara bunun sözünü veriyorum.

Galatasaray Kaptanı'na yakışır şekilde davranacağım. Onlardan da isteğim en kötü anda bile gerçekten büyük taraftar olduklarını bize göstersinler zaten her zaman gösterdiler. Bu bizim için çok önemli. Eğer birbirimize destek olursak her şey daha iyi olur, çünkü gerçekten Galatasaraylının Galatasaraylıdan başka dostu yok. Çok iyi biliyorum. İçinde, en önlerinde olan biri olarak söylüyorum. Bunu bilsinler buna göre davranalım ve şampiyonluğa hep beraber koşalım. Ben gönülden inanıyorum. Umarım inancım boşa gitmez.

[video=youtube;Zn9AGDct5Q8]https://www.youtube.com/watch?v=Zn9AGDct5Q8[/video]

guzel yakalamissin reis

bunun altina otobuse binerkenki resmide ekle

Arda Turan Galatasaray takımının yarısı diyebiliriz, bu istatistiklere yansıyor zira.Geçen sene Arda olmazsa ilk 10'a giremeyeceğimizi söylemiştim.

Galatasaray bu sezon 25 haftada sadece 28 gol atmış 2si Ardanın asisti olduğu için 26 diyelim.

Arda geçen sezon 29 maç oynamış forvetsiz bir takımda mevkisi olmayan bi yerde üstelik bu kadar iğrenç oynayan bir oyuncu topluluğuyla 7 gol 14 asist yaparak 21 gol oluşumuna doğrudan etki etmiş.

Peki şimdi Ardanın olmaması gol atamamamız 11. olmamız tesadüf mü? Arda olmasa geçen senede buradaydık.

Evet şimdi başlayalım yine Ardanın göbeği var(ama formalı değil montlu fotosu olacak) iyi kaptan değil, ligde 4 maç oynamış adamı ağzından köpük çıkartarak sallamaya, adamı G.sarayın şuanki durumundan sorumlu etmeye.

Bu kadar iğrenç ve salak taraftarı haketmiyorsun Arda, ne olur git Arda.

Mal mal konusup adami hasta etme. O zaman gecen sene 10. olmayisimizi Keita degil de Arda'ya bagladigin icin sen de gerizekalisin.

Var mi boyle mantik? Herkes birbirine salak, hiyar, dingil, mongol, godos falan desin o zaman. Oh ne ala.

Mal mal konusup adami hasta etme. O zaman gecen sene 10. olmayisimizi Keita degil de Arda'ya bagladigin icin sen de gerizekalisin.

Var mi boyle mantik? Herkes birbirine salak, hiyar, dingil, mongol, godos falan desin o zaman. Oh ne ala.

Keita iyi adamdı ama skora fazla bi katkısı yoktu, Quaresmada Beşiktaşta öyle mesela.Şöyle diyelim mesela Fenerbahçede Dia keita gibi oynuyor, ama Alex in mi Dianın mı eksikliği daha çok hissedilir.Alex neden? Adam gole direkt etki ediyor.

Niye Keita Ardadan daha fazla mı katkı vermiş?Asist kralı olan Keita mıydı geçen sene.Yukarıdaki olay ortada takımın yarısı Arda işte.Keitada iyiydi tabiki ama bir Arda değil.Rijkaardta bunu dedi Arda ile takım başka oynuyor diye.Keita deplesmanlarda kötüydü hatta, Ahmet bir bilgi vermişti puan aldığımız her deplasmanda Ardanın skora direkt katkısı vardı.

QczrQ.jpg

Oyuncu takimin ustune cikartiliyor. Rijkaard konusunda bunu elestiren insanlar Galatasaraylilik degil Ardafanlik yapiyorlar. Git kendini kurtar onu haketmiyoruz bunu haketmiyoruz vs. vs. Kim kimden kimi kurtariyor Galatasaray olmasa idi Arda olur muydu hatta Hagi dunyada Galatasaray formasini giymeseydi simdiki gibi algilanir miydi Hakan Sukur'u gene mi Turk futbolunun yildizi olurdu Galatasaray olmasa idi. Hepsinde Galatasaray'in emegi vardir. Emege saygi. Haketmemekmis niye hak edilmiyormus elestirilince git kendini kurtar. Ohhhhhh ne guzel taraftari olmayin Galatasaray'in. Durum køtu gidin kendinizi kurtarin biz de rakip taraftarlarin diline dustuk. Ikisi de ayni mantik.

Oyuncu takimin ustune cikartiliyor. Rijkaard konusunda bunu elestiren insanlar Galatasaraylilik degil Ardafanlik yapiyorlar. Git kendini kurtar onu haketmiyoruz bunu haketmiyoruz vs. vs. Kim kimden kimi kurtariyor Galatasaray olmasa idi Arda olur muydu hatta Hagi dunyada Galatasaray formasini giymeseydi simdiki gibi algilanir miydi Hakan Sukur'u gene mi Turk futbolunun yildizi olurdu Galatasaray olmasa idi. Hepsinde Galatasaray'in emegi vardir. Emege saygi. Haketmemekmis niye hak edilmiyormus elestirilince git kendini kurtar. Ohhhhhh ne guzel taraftari olmayin Galatasaray'in. Durum køtu gidin kendinizi kurtarin biz de rakip takimlarin diline dustuk. Ikisi de ayni mantik.

katılıyorum git kendini kurtar.yok bı oyuncu ısterız gelme gıt suraya yazık etme kendine

millet iyice salaklastı.suna bıze gelmesın cok ıyı yuncu ama zıyan olur,su bızden gıtsın kendını krtarsın

lan arda kimdir gs nin yanında.kım kımı nerden kurtaarıyor

Anlamiyorum ya hepimiz yani taraftarlar bu camia bu arma tukaka mi oldu da git kendini kurtar zaten seni haketmiyoruz tarzinda cumleler.Kimi hakediyoruz Mozombikli orta saha oyuncusunu mu ya da bilmem ne ulkesinin defans oyuncusunu mu? Sen bizden cok ustunsun haketmiyoruz. Yok yaaaa. Ne oluyor Arda'nin Galatasaray'dan ayrilmasi hem kendisi icin hem de Galatasay icin avantajlidir ya da Arda giderse kendisi icin avantaj saglar yazinca. Illa savunulurken birileri camia taraftar ve sonuc olarak arma mi asagilanmali Niye futbolcu savunulurken futbolcu camianin taraftarlarin hatta øyleki cok derinlerde armanin ustune tasiniyor. Galatasaray hangi futbolcu olursa olsun onlar var diye Galatasaray olmadi Galatasaray var diye onlar o unlerini kazandilar.

su macta gol atsa ve/ veya maci kazandirsa

tekrar dogar

bu futbol boyle bir oyun iste

Oyuncu takimin ustune cikartiliyor. Rijkaard konusunda bunu elestiren insanlar Galatasaraylilik degil Ardafanlik yapiyorlar. Git kendini kurtar onu haketmiyoruz bunu haketmiyoruz vs. vs. Kim kimden kimi kurtariyor Galatasaray olmasa idi Arda olur muydu hatta Hagi dunyada Galatasaray formasini giymeseydi simdiki gibi algilanir miydi Hakan Sukur'u gene mi Turk futbolunun yildizi olurdu Galatasaray olmasa idi. Hepsinde Galatasaray'in emegi vardir. Emege saygi. Haketmemekmis niye hak edilmiyormus elestirilince git kendini kurtar. Ohhhhhh ne guzel taraftari olmayin Galatasaray'in. Durum køtu gidin kendinizi kurtarin biz de rakip taraftarlarin diline dustuk. Ikisi de ayni mantik.

Gitsin kendini kurtarsın lafını en çok kullanan benim. Ama kendisini kurtaracağı yer Galatasaray değil Türk medyası. Çoğu kişide benim gibi düşünüyordur.

Iyi idi

Arda: "İnşallah önümüzdeki sene daha iyi bir takım olur ve daha iyi oynarlar."

seneye ben yokum dedi bi bakıma

"taraftardan özür diliyoruz, inşallah önümüzdeki sene daha iyi bir takım oluruz."

Kaynak: Webaslan.com

" bu sene böyle geçti, inşallah önümüzdeki sene galatasaray'a yakışır bir takım burada olur ve daha iyi mücadele ederler "

kaynak: Arda nın kendisi

Girdikten sonra yardırdı.Hakkını yemeyin.Keşke Stancu yerine Pino ya o başlasaydı.

yardırdı ama akıl yok, alexin futbol zekasının yarısı olsa sağ taraftan ceza sahasına girdiğinde arka direğe çıkarırdı (niangın tekme salladığı pozisyon)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt