Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Ah be adamım keşke 90 dakika oynayabilecek durumda olsaydın da bu maçta 90 dakika oynayabilseydin ..

Bırakıp sen gitme bari be kaptan, su takımda bir topcu sen varsın senide cekemiyorlar !

niye gönderiyosunuz başka y erde şov yapsın diyemi bu pskiolojide bu sene kim iyi oynarki.. o adnan polata deli söverim gönderirse kendisi gitmeli başta arda gibi bi oyuncu zor gelir bu kadar şuursuz olmayalım ardayı kaybetmemek lazım

Top ayağına gelince tek oh çektiğim adamdı. Baros da bile tedirgin olduğum oldu lakin Arda da gayet rahattım. Arada sövdüm çünkü Gökhan Gönül gibi denyoları geçmekte zorlandı. Adamsın lan adam!

bu adami da harcadiniz polat ve ekibi...gs tarihinin en nefret edilen insanlari olmalisiniz...arda yi da sattiniz ya yatacak yeriniz yok

Toparlanmış, kiloda vermiş. İyi yolda. Yazın kampta kendine gelir.

mükemmel döndü. ama sanırım sezon sonu gidici

Kızdık ettik ama bu adamı harcayan polat ve medya birinci etkendir mevcut durumumuzda.Adam dünya çapında yetenek kardeşim.

herkes karşı çıktı oynamasın falan diye ama hepimizi mahçup etti

helal olsun 5dkda fbyi çökertti

Yaptığı yoruma bakarsak gidecek gibi, çabuk pes etti. Ama kendi iyiliği için gitmeli. Kaptanlık verilmesi çok yanlıştı. Bitirdik.

Fareler gibi kaç arda bravo sana, sana yakışan buydu zaten zamanından önce kaptan yapldın ilk sarsıntıda suya atladın. Seneye hangi takımda oynarsın bilemiyorum ama şu anda Galatasarayın can çekişmesinden haber yapan vampirlere bu malzemeyi verenlerden biride sensin.

Bu takımın taraftarı Çemişgezespor'un taraftarı değil karıştırmayın sap'la samanı. Şampiyonluklar yaşamış Uef kupasını almış bir takım bu alt sıraları yakıştıramıyoruz kendimize haliyle futbolcularda bunun farkına varsın, futbolda her sonuç var diyip saçmalayan adam protesto edilir gerçeklerle yüzleşsin Arda kardeşimiz.

müthiş oynadı ama paslarını gole çevirecek ayaklar yoktu asistleri heba oldu

Harika oynadı bugün.Ölüsü bile yetiyor aslanım benim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt