Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Yetmiyor. Ölüsü dirisi de bizden uzak olsun artik, Yeter. Sevmiyorum baska forum/sozlukden bir seyler copy etmeye ama bazen oyle guzel yaziyorlar ki, etmeden duramiyorum;

Oyuna girer girmez G.Gönül'e sarılmasın mesela ya da daha sonra Semih'e. Orada bir atmosfer oluşturulmuş. Fbden nefret eden 50.000 kişi var, senin yabancı oyuncuların bile tekmeye kafa uzatıyorlar, nefret ediyoruz arkadaşım fbden anlayın bunu artık. Bu maçlar bu şekilde kazanılıyor öyle enseye şaplak bilmem nereye parmak diyerek değil

Ne kadar dogru. Gokhan gonul Arda maca girmeden once top cizgiyi gectimi/gecmedimi muhabbetinde ne kadar sinirliydi, siz deyin cirkefdi, fenerliler desin hirsliydi, adamin kafasi oyunda cunki. Semih desen golunu atti. Tamam anladik, futbol disinda XXXXXXLarge super otesi renkli bi insansin da yeri mi, zamani mi, ne bu rahmetli kemal sunalin şaban karakteri gibi her daim sevimli gorunme cabasi. Pof.

Aysel senin de şu körü körüne düşmanlığını çekecek durumda değliz şu anda.

Aysel senin de şu körü körüne düşmanlığını çekecek durumda değliz şu anda.

Ne koru Merih ya, sinirden oluyoruz izlerken, sahada birileri yirtiniyor, muhabbet edecekti. Mac oncesi gorüşsün, sarılsın, opüşsün, sevişsin, koklassin. Yetmiyor mu. Allahtan Emre yoktu, hasan sas taklidi yapardi ortam olsun diye. Gerci Emre sahada sallamazdi ama bizimki yapardi.

Ne koru Merih ya, sinirden oluyoruz izlerken, sahada birileri yirtiniyor, muhabbet edecekti. Mac oncesi gorüşsün, sarılsın, opüşsün, sevişsin, koklassin. Yetmiyor mu. Allahtan Emre yoktu, hasan sas taklidi yapardi ortam olsun diye. Gerci Emre sahada sallamazdi ama bizimki yapardi.

Sahada isterse koklaşssın ama hakkını vererek oynadı mı bugün evet.Gerisi boş.

Arda'yı işte sen ve senin gibiler bitirdi.Artık Arda gibi bir futbolcumuz yok.Bundan sonra rahat rahat izleyebilirsin maçları.

Serhat keli daha tahrik yaratmaya çalışıyor, Arda arabayla mı ayrıldı acaba staddan öğrenelim diyor. Bu varoş zihniyete izin veren ve inananlar Arda'yı bitirdi. Hatta Galatasaray'ı bitirdiler. Bakın takım ligden düşecek ama hala yönetimi indiremedik. Fenerbahçe olsa, şuan Kadıköy alev alev yanıyordu. Kısaca bizde vizyon fln kalmamış.

Ben bitirmedim. Baskanin bitirdi, ardanin tercihleri bitirdi, cevresi bitirdi, arkadaslari bitirdi, medya bitirdi, arkadas bitmeye o kadar musait bi karakterdi ki, zorlanmadilar. kolayca bitti, gitti

Arda yakışıklı olsaydı o yorumlar tam tersi olurdu. O yüzden Aysel'i takmamanınızı öneririm. He deyin geçin.

Roportajini da izledim simdi. "Alla istemio herhal kazanmamizi" Swh. Super kaptan. Tamam, simdi git artik. "işallah iyi olurlar, yaparlar, ederler" forma ustunde daha bi cikarsaydin, soluklansaydin. Hangi akli, fikri mubarek kuluple anlastin onu da merak ediyorum, etmiyorum ya da git, tamam

Arda yakışıklı olsaydı o yorumlar tam tersi olurdu. O yüzden Aysel'i takmamanınızı öneririm. He deyin geçin.

Tamam

Arda lütfen bırakıp gitme takımı. Bugün sana ihtiyacımız var ...

Çok iyi top dağıttı gerçekten önemli paslar attı.Oyun olarak yine formuna ulaşmış.Takım biraz iyi oynayınca Arda zaten en kötü böyle oynar bunu söylüyorum.

Gitti ha... Böyle ayrılık güzel olmadı ama çok bile dayandı açıkçası. Umarım kalan maçlarda bizi taşır da küme düşme hattına daha da yaklaşmayız. Rezil bir durum, evet.

O kadar süre sakatlıktan sonra, ilk maçında, hemde bir derbi maçta daha iyisini kimse yapamazdı.

bugün sahada adam gibi oynayan adamlardan biriydi.

maçı izleyen 4 fenerbahçeli olarak bu adamın attığı pasları "oha .... koyim helal olsun herife, iyi döndü" şeklinde izlerken, maç sonrası dallama galatasaray'lı gazetecilerin "arda oyuna girdikten sonra fenerbahçe golleri attı" yorumlarını duyduktan sonra sadece bu ülkeden gitsin, kurtarsın kendini dedim.

galatasaraylılara tek bir önerim var : bu adama sahip çıkın beyler.

derbileri derbi yapan, klüplere değer katan bir kaç adam kaldı meydanda.

Herşeyi anlatıyor aslında çok net.

Adam sakatlıktan çıkmış kondisyon yok bişey yok, maç eksiği var. Buna rağmen ayağına gelen her topu pozisyona çeviriyor ve hala eleştiriliyor he? Cidden yazık ya. Bu adam çok bize. Nasıl dayanabildi bu kadar anlamak çok güç.

Git Arda'm git de kurtar kendini. Sen gidince burda senin değerini bilmeyenler saçmalasın dursun Arda bizde oynamıodu yhaa hep milli takmda oynuyodu xdd diye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt