Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

yahu Arda ya karşı oluşan antipatinin çoğu Arda nın kendi davranış ve söylemlerinden sonra gelişti. Liverpoola gitmek isterim, beni Galatasaraylılıktan soğutmasınlar... Çok konuşuyo çok göze batıyo es geçmeyin bunu. Yönetimin de çok büyük hataları var, kaptanlık yükünü vermesi, koruyup kollayamaması.. takımı Arda nın etrafına kurucaz, Metin Oktay ın formasını vericez. aferin iyi b.k yediniz. 22 yaşında adamın psikolojisini tepetaklak ettiniz, takımın üstüne çıkardınız Arda yı. ayrıca satılık taraftarın stattaki luzumsuz tezahüratı.... taraftarın ortası yok, ya göklere çıkarıyor, sonra yerden yere vuruyor. herşey üst üste geliyor, hata üstüne hata.

el birliği ile sıcıp batırdık, ama en büyük fatura yönetimindir. Arda fener in topçusu olsa bu durumda olmazdı, bunu bilir bunu söylerim.

Türk ligine asiri fazla bir oyuncu. bu zihniyet bu klasta bir oyuncuyu anca köreltir. fazla bile durdu arda. iste Mesut bu yüzden türk milli takimini secmedi. bu zihniyete bu klasta futbolcular fazla geliyor. topuz, özer, sabri, topal. iste bizim hak ettigimiz futbolcu klasi bu. fazlasi zarar.

bence cok güzel oynadi.

özlemistim böyle dribling yapip, kafasini kaldirip ara pas deneyen topcuyu.

ayaginda top tutup, takima ataga kalmasina yardim eden topcuyu.

ama malesef arda da 2 mactir ugursuz mu geliyor ne, girer girmez yiyoruz golleri ikidebir )

Arda,Türk değilde Brezilya'lı olsa şuan çoktan Real,Milan'a gitmişti.Taraflı medya Arda'yı bitirmek için elinden gelen herşeyi yapıyor.Bugün oyuna girdikten sonra sanki 2-3 sene önceki Arda'yı izliyormuşum gibi geldi.İstekli,koşan,canı pahasına koşan Arda.Ligin başında böyle olsaydı şuan hala şampiyon olabilirdik...

Gercekten bende heycanlandim.

Sag kanatta attigi bir calim vardi, gol pozisyonu yaratti.. Sol kanatta israrla bir topu kapti, pozisyon yaratti.

Dikine, ara paslar denedi..

Hirsliydi, istekliydi.

Yani özledigim seylerdi bunlar Arda'da ama malesef olmadi, ne o ne biz mutlu olabildik bu gece.

Ligin son 5 macina anca maksimum duzeye gelebilir

Sezon sonu kesin gidecek heralde açıklamarından anlaşıldığı üzere, neyse gidersen yolun açık olsun.

Oynadigi surede kendisinden bekledigimin cok ustunde oynadi kendisi. 2 senedir topu boyle olumlu ve hizli kullandigi mac sayisi cok azdir. Gidiyor olmasinin verdigi rahatlikla mi bilinmez ama Arda kalan maclarda boyle oynarsa takima yarar.

Fizik olarak hazır değilken girmesi hataydı. O an tam olarak nerede göremedim, şimdi de fazla hatırlamıyorum ama Alex'in golünde hatırlayabildiğim kadarıyla yorum yaparsam; Arda'nın suçu %70lerde.

Fizik olarak hazır değilken girmesi hataydı. O an tam olarak nerede göremedim, şimdi de fazla hatırlamıyorum ama Alex'in golünde hatırlayabildiğim kadarıyla yorum yaparsam; Arda'nın suçu %70lerde.

Geriye kalan %30'da Alex'in becerisine kaldigina gore demekki golu aslinda Arda kendi kalesine atmis.

Geriye kalan %30'da Alex'in becerisine kaldigina gore demekki golu aslinda Arda kendi kalesine atmis.

Arda'nın orda Gökhan'ın önüne dikilmesi lazımdı. Tabi Arda'yı fiziksel olarak kötü haldeyken oyuna sokan Hagi'nin suçu da çok büyük aslında.

istediği yere gitsin hayatının geri kalanında kendisine başarılar dilerim.bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz

bravo Adnan Polat Galatasaray'ın en az 5 senesini heba ettiğin yetmediği gibi

özünden Galatasaraylı bir çocuğuda en sonunda kulüpten kaçırdın

daha nasıl zarar verebilirsin ki takıma küme düşürerek mi

ki o da bu gidişle gerçekleşmek üzere zaten...

BÜTÜN GÜCÜMLE YÖNETİM İSTİFA....

Kesinlikle gitmemesi lazım Arda gibi oyuncuyu 10 milyon euro ya satıp bu kalitede bi oyuncu zor buluruz. En azından 1 sene daha kalmalı.

Gideceğinin sinyalini vermedi açık açık söyledi.

Dün geceden beri yazmıyım diyorum ama sinirim bir türlü geçmedi. Zaten herkesin moraller sıfır sen bu takıma kaptansın ya zaten kaptanlıkta işler kötü giderken olumlu bir icraatını göremedik giderayak bari iyi birşeyler yap.

Gideceğini cümle alem biliyor , bana kalsa da geç kaldın zaten kendi iyiliğin için buranın kahrı çekilmez... Ama bari şu maçtan sonra hala daha laf çarpmayı mesaj vermeyi aralara laf sıkıştırmayı mesaj vermeyi bırak ya. Fatih Terim'in bile gideceğini herkes biliyordu ama kalacağım diye yalan söyleyip 3 futbolcuyla sözleşme yeniletmişti be. 2 günün içinde ansızın gitti ne olduğunu anlamadık ama o başarıları bize haram zıkkım etmemişti. Şimdi ortada bir başarı da yok ama sen hala birleştirici bir unsur olacağın yerde "ben gidiyorum ne haliniz varsa görün" e getiriyorsun olayları, bari giderken doğru birşeyler yap şu takımı kenetlendirmek için birşeyler söyle. Yalan söyle demiyorum gitmeyeceğim diye ama birşeyde söyleme. Zaten neyin ne olduğu ortada. Yıllardır ha gittim ha giderim... Gönülsün doğan işten doğan çocukta 10. luktan yukarısını göremedi...

Senden iyi Galatasaray'lı yokmuş en çok sizler üzülüyormuşsunuz ya en çok seveni böyle yapıyorsa Galatasaray'ın haline şaşırmamak lazım...

ha keitayı satmışsın ha Arda yı pek bir farkı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt