Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

ha keitayı satmışsın ha Arda yı pek bir farkı yok

Adam gitmek istiyor tutamayız ki artık. Tutsak ne olacak Ednan efendinin esiri mi olacak? Bana kalsa ben Euro 08'den sonra satardım. Arda'yı Mehmet Topal'ı bir güzel okuturdum yüksek paraya. Çok akıllılar ya şampiyonlar liginde oynatacaklardı. Şampiyonlar ligi mi orası nere ki acaba???

arda oyuna girdikten sonra takımın nekadar kalitesiz olduğunu gördük..

Aylardır oynamayan bir oyuncu, Fenerbahçe maçı gibi bir maçta ikinci yarıda oyuna giriyor ve yaptıklarına bakın. Beklediğimden çok daha iyiydi. Bence hiç satılmasın ama illa satılacaksa umarım 15'ten aşağı bie fiyata gitmez.

Şu an için Arda'nın takımda kalmasını isteyen adam,Arda'ya zarar vermek isteyen adamdır benim gözümde.Arda'ya değer veriyorsanız yapmanız gereken;

-Arda'ya başarılar dilemek

-ve kendisini uğurlamaktır.

Şu an için Arda'nın takımda kalmasını isteyen adam,Arda'ya zarar vermek isteyen adamdır benim gözümde.Arda'ya değer veriyorsanız yapmanız gereken;

-Arda'ya başarılar dilemek

-ve kendisini uğurlamaktır.

arda ya değer veriyoruz da Galatasaray da olduğu için bize faydalı olması için değer veriyorum başka neden değer vericem.bizde oynamayacaksa ne yaprsa yapsın

Ne pahasına olursa olsun Arda nın da Baros un da kalması lazım. Şimdi ikiside gitmeyi kafasına koymuş. Haklılarda ne yönetim var nede teknik direktör. Önümzde ki sene için hiç ümit yok. İsteyince Arda nın da Baros un da ne kadar iyi oynadıklarını görüyoruz. Bu takımdaki diğer oyunculardan çok çok daha kaliteli oldukları belli oluyo. Seneye boyle kaliteli oyuncularını satıp ondan daha iyilerini almak çok çok daha zor. Uefa ya Şampiyonlar ligine gidemeyen takıma kımse kolay kolay gelmez. İyi bir teknik direktörün iyi bir yönetimin olursa Arda da Baros da takıma çok yararlı olurlar. En azından 1 sene daha kalmaları lazım.

taglerde atleticho madrid diye bir ibare var o nedir

Ne pahasına olursa olsun Arda nın da Baros un da kalması lazım. Şimdi ikiside gitmeyi kafasına koymuş. Haklılarda ne yönetim var nede teknik direktör. Önümzde ki sene için hiç ümit yok. İsteyince Arda nın da Baros un da ne kadar iyi oynadıklarını görüyoruz. Bu takımdaki diğer oyunculardan çok çok daha kaliteli oldukları belli oluyo. Seneye boyle kaliteli oyuncularını satıp ondan daha iyilerini almak çok çok daha zor. Uefa ya Şampiyonlar ligine gidemeyen takıma kımse kolay kolay gelmez. İyi bir teknik direktörün iyi bir yönetimin olursa Arda da Baros da takıma çok yararlı olurlar. En azından 1 sene daha kalmaları lazım.

1 Sene kalsınlar..Ama ne kadar oynayabilirler..Buda önemli..1 maç oynayıp 3 maç oynama sonra cezalı ol yine oynama..Ardada önemli maçlarda oynuyor zaten..

arda ya değer veriyoruz da Galatasaray da olduğu için bize faydalı olması için değer veriyorum başka neden değer vericem.bizde oynamayacaksa ne yaprsa yapsın

adam sakatti sakaaaaaaaaaaaaaat !!!!!!!!!!!!!!! bu arda nefreti nedir yaa...yönetimin kendini kurtarmak icin yaptigi komplolar bunlar...kanmayin ...!!!

bugün gs'nin en degerli oyuncusu ARDA !! dün bunu yine gösterdi aylardir sakat olmasina ragmen...!!! polat tek düzgün is yap bu adami satma...!!!!!!!!!!!

1 Sene kalsınlar..Ama ne kadar oynayabilirler..Buda önemli..1 maç oynayıp 3 maç oynama sonra cezalı ol yine oynama..Ardada önemli maçlarda oynuyor zaten..

İkiside sakatlığı atlattı. Daha kolay kolay sakatlancaklarını sanmıyorum. Takımın iyi yönetilirse Baros oyle her maç boş yere kart göremez. Ama takımda ne teknik direktör var nede yönetim herkes kendi bildiğini yapıyo.

Burnuma değişik kokular geliyor bu Arda eğer yurtdışına gidip ordan Fener'e gelirse şaşırmayacağım. Aziz Yıldırım ve fenerli oyuncularla olan samimiyeti bizim takım oyuncularıyla yok...

Burnuma değişik kokular geliyor bu Arda eğer yurtdışına gidip ordan Fener'e gelirse şaşırmayacağım. Aziz Yıldırım ve fenerli oyuncularla olan samimiyeti bizim takım oyuncularıyla yok...

Vallaha gelip oynarsada şu dakkadan sonra adama laf etmem. Öyle bir hale getirdikki camia olarak sağolsun.

Kendi iyiliği için gitmesi gerekli. Yoksa burada harcayacaklar adamı. Bize artık faydası olmaz bari milli takıma olsun. Hem gider ve avrupa da başarılı olursa (ki olur) türk futbolcuların önünü açar bu şekilde.

Çok iyi oynamıştı ama sonuç onun oyununu bile gölgeledi, ne diyelim artık yazık oldu demekten başka...

Girdikten sonra elinden geleni yaptı.

oyuna girmesini pek istemedim ama maça girdikten eski günlerinden görüntüler vardı. seneye mutlaka kalmalı. takımımızda kaliteli yerli futbolcu pek kalmadı, belkide yok. eminim bir çok hatasını anladı ilerde daha az hata yapacaktır. takıma gerçek kaptanlık yapabilecek kim var???

Umarım sezon sonu kendi kafasınında rahat olacağı bir yere gider ve başarılı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt