Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Yönetimin değişmesi lazım seneye Arda'dan yararlanmak için. Umarım darbe vesaire neyse bir an önce olur.

Seneye kalır bence. Arda-Sabri-Servet-Ufuk-Yekta dışında bir tane yerli kalmasın.

Ben Arda'yı daha yüksek seviyede izlemek isterim. Hakediyor çünkü. Bizde yeni bir yapılanmaya gireriz. (İnş.)

Arda gidici..

Arda nın gitmesi hem kendi için hem GS için faydaya dönüştürülmeli bu saatten sonra

Arda gidip kafası rahat bir şekilde futbolunu düşünmeli ve kendini geliştirmeli

GS ise Arda nın gitmesi ile kaptanlık ve takım içi düzeni rayına oturtmalı. Arda dan kazanacağı para ile 2 tane banko ilk 11 oynayacak yerli oyuncuyu takıma kazandırmalı

bu ayrılığı 2 tarafta pozitif etkiye dönüştürmeli

Yeni yapılanma falan yok sanırım.Bu sene ki oyuncuların çoğu seneye de olacak tarzında bi açıklama yaptı yüce başkanımız.Cana-Culio-Yekta orta sahası haftaya yine oynasın.Arda ilk 11 de olsun belirgin bi şekilde oyununda yükselme olacaktır.Çünkü işin garibi son 2 senede ki hemen hemen en iyi orta sahamız bu maalesef:o

Bi de Arda'yı kırmadan kaptanlığı elinden alabilirlerse 10 numara olacak.

bence bu gitme muhabbeti fazla uzadı. bi yere gittiği falan yok. 6 aydır top oynamadı arda. kim bu haldeki adama milyon euroları sayar. hayal kurmasının alemi yok. önce adam gibi formunu yakalayıp öyle gitmeli ki, klüp hatırı sayılır para kazansın

Yeni yapılanma falan yok sanırım.Bu sene ki oyuncuların çoğu seneye de olacak tarzında bi açıklama yaptı yüce başkanımız.Cana-Culio-Yekta orta sahası haftaya yine oynasın.Arda ilk 11 de olsun belirgin bi şekilde oyununda yükselme olacaktır.Çünkü işin garibi son 2 senede ki hemen hemen en iyi orta sahamız bu maalesef:o

Bi de Arda'yı kırmadan kaptanlığı elinden alabilirlerse 10 numara olacak.

öyle bir durum söz konusu olmaz. Lincoln e kaptanlık verildi diye tavır yapan, duygusala bağlayan Arda, kaptanlığın alınmasını hiç kaldıramaz.

sen adama Metin Oktay ın formasını veriyoruz de, takımı senin etrafında kuruyoruz de, sonra kaptanlığı al. sen sonra bu adamın halini düşün.

Adam gidicek zaten.Boşverin kaptanlık muhabbetini.

Adam gidicek zaten.Boşverin kaptanlık muhabbetini.

Ya yok ben o maç sonu açıklamasını kötüye yormadım aslında.Seneye daha iyi bi kadro kurarlar daha iyi oynarlar lafını,hani bu rezil kadroda ben de vardım layık olamadım baabında söylediğini düşünüyorum:o.Aksi bi düşüncesi pek hoş olmaz zaten,Arda'dan da beklenmez.

arda yı en cok eleştirenlerden biriyim.ama kesinlikle takımda kalması lazım.türk olarak zaten yerkerde sürünüyoruz.dünkü maçta bile 20 dakika farkını hissettirdi.

Artık Arda kalsın demenin manasıda kalmadı Arda kalmayacak bunu belli etti. Bence o da herşeyin farkında yönetimin Haginin farkında ve Galatasaray ın geleceğinden umutsuz . Bu yüzden de gidecek üstelik hiç hayal ettiğimiz gibi değil bedava denecek bir paraya gidecek.

lincoln keita meira misimovic ve sırada arda var.aynen devam polat

Dün sahanın en iyilerindendi.Uzun süre sakat kalmasına ramen oyunda elinden geleni yaptı, mücadele etti, fenerlilerin yüreğini ağzına getirdi yaptıklarıyla.Ama kesinlikle takımdan gitmeli.Bu taraftar onun gibi iyi bir insanı, iyi bir futbolcuyu, iyi bir Galatasaraylıyı haketmiyor.Çok yıpratılıyor, hakkında çok haberler yazılıp çiziliyor, bir tane yönetici sesini çıkartmıyor.Umarım Avrupada iyi bir takıma transfer olur, takıma gelir kazandırır, başarılı futboluyla Türkiyeni en iyi şekilde temsil eder.

Dün sahanın en iyilerindendi.Uzun süre sakat kalmasına ramen oyunda elinden geleni yaptı, mücadele etti, fenerlilerin yüreğini ağzına getirdi yaptıklarıyla.Ama kesinlikle takımdan gitmeli.Bu taraftar onun gibi iyi bir insanı, iyi bir futbolcuyu, iyi bir Galatasaraylıyı haketmiyor.Çok yıpratılıyor, hakkında çok haberler yazılıp çiziliyor, bir tane yönetici sesini çıkartmıyor.Umarım Avrupada iyi bir takıma transfer olur, takıma gelir kazandırır, başarılı futboluyla Türkiyeni en iyi şekilde temsil eder.

ben bu mantığı anlamıyorum, işte bu mantalite Arda yı bu hale getirdi.

bu taraftar Metin Oktay ı, Prekaziyi, Hagi yi izlemiş, Hakan Şükür ü izlemiş. Arda yı haketmiyor.

oldu

ben bu mantığı anlamıyorum, işte bu mantalite Arda yı bu hale getirdi.

bu taraftar Metin Oktay ı, Prekaziyi, Hagi yi izlemiş, Hakan Şükür ü izlemiş. Arda yı haketmiyor.

oldu

Taraftar profili çok değişti ama. Sence 14 sene şampiyon olamasak neler olur şu anki toplulukla?

Metin Oktay apayrı bir adam zaten.

Hagi demişsin, yanlış oyuncu değiştiriyor, taktik veremiyor diye küfür edenlerle dolu forum. Biz şu an nelerle övünüyorsak bu adam sayeinde kimsenin haberi yok. Gitmesini iste, beğenme, eleştir tamam ama hakaret edenler gırla.

Aynı şeyler Hasan Şaş'a oldu, Bülent Korkmaz'a ve Hakan Şükür'e. Fatih Terim'e.

Artık futbolu bıraksın denilen Tugay'ın neler yaptığını biliyoruz bizden sonra.

Arda başarılı bir kadronun içinde olsaydı, tek bir yanlışı konuşulmazdı. Şimdi olmayan yanlışları bile tartışma konusu.

Bu taraftarlık değil.

Taraftar profili çok değişti ama. Sence 14 sene şampiyon olamasak neler olur şu anki toplulukla?

Metin Oktay apayrı bir adam zaten.

Hagi demişsin, yanlış oyuncu değiştiriyor, taktik veremiyor diye küfür edenlerle dolu forum. Biz şu an nelerle övünüyorsak bu adam sayeinde kimsenin haberi yok. Gitmesini iste, beğenme, eleştir tamam ama hakaret edenler gırla.

Aynı şeyler Hasan Şaş'a oldu, Bülent Korkmaz'a ve Hakan Şükür'e. Fatih Terim'e.

Artık futbolu bıraksın denilen Tugay'ın neler yaptığını biliyoruz bizden sonra.

Arda başarılı bir kadronun içinde olsaydı, tek bir yanlışı konuşulmazdı. Şimdi olmayan yanlışları bile tartışma konusu.

Bu taraftarlık değil.

14 senelik şampiyonluğu karıştırmayalım şimdikilerle. O zaman taraftarlar inek gibi sağılıp üzerinden trilyonlar kazanılmıyordu. Futbolcular gene yüksek paralar alıyorlardır ama şimdiki gibi makas bu kadar açık değildir. Otobüse doluşup haftada 2 gün sabahtan akşama kadar antreman sahası arayan dize kadar balçık sahada idman yaptıktan sonra duş bile alamayan nereye gideceği belli olmayan adamlar 14 sene şampiyon olamazsa kim onlara ne kadar kızabilir? Birde şimdikilere bak... Bu 14 sene mevzusu çok derim hocam oralara girmeyelim...

Bu takım 3. 5. değil Ahmet. Başka takım olsa düşme potasında derler isim Galatasaray olduğu için kimse o konuları konuşmuyor. Hoş kimbilir kaç kişi bugün küme muhabbeti dinlemek zorunda kaldı? O yüzden Hagi falan dinlemez UEFA kupası hiç bilmez herkes eleştirir kimseye de kızamayız. Geçmişteki başarılara hürmeten gözün gördüğünü aklın aldığını yapamayan Hagi'ye susamayız.

Saydığın isimlerden de Hasan'ı ayrı tutarım onun dışında hepsinin bir defosu da vardır emin ol...

Bu kalitede bir adama ayak uydurabilecek oyuncular almamız gerekiyor. Dün takımı pozisyona sokmak için elinden geleni yaptı, ancak maalesef takım Arda'ya ayak uyduramadı.

Bu kalitede bir adamın avrupada oynuyor olması lazımdı çoktan ,

Niang'a attığı çalım ve Kewell'a attığı pas mükemmeldi. Ayrıca Arda'nın en çok beğendiğim özelliği bir hücum oyuncusuna göre çok iyi top çalması. Cana'yla beraber bu işi en iyi yapan futbolcumuz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt