Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

ben bu mantığı anlamıyorum, işte bu mantalite Arda yı bu hale getirdi.

bu taraftar Metin Oktay ı, Prekaziyi, Hagi yi izlemiş, Hakan Şükür ü izlemiş. Arda yı haketmiyor.

oldu

Emin ol Arda fenerli olsa ve bu kadar sakat kalsaydı fenerliler Galatasaraylıların yaptığını yapmazdı Ardaya.O gerçekten de hakkında yapılan eleştirileri haketmiyor tabi onun da hataları oldu ama sanki medya da, taraftar da işbirliği yapmış mahv ediyorlar Ardayı.Sahaya çıktığında en çok mücadele eden isimlerden biri oluyor, takım kaybettiğinde yine en çok üzülen o oluyor.Ama sen farklı düşünüyor olabilirsin bana da şahsi düşüncelerine saygı duymak düşer.

Taraftar profili çok değişti ama. Sence 14 sene şampiyon olamasak neler olur şu anki toplulukla?

Metin Oktay apayrı bir adam zaten.

Hagi demişsin, yanlış oyuncu değiştiriyor, taktik veremiyor diye küfür edenlerle dolu forum. Biz şu an nelerle övünüyorsak bu adam sayeinde kimsenin haberi yok. Gitmesini iste, beğenme, eleştir tamam ama hakaret edenler gırla.

Aynı şeyler Hasan Şaş'a oldu, Bülent Korkmaz'a ve Hakan Şükür'e. Fatih Terim'e.

Artık futbolu bıraksın denilen Tugay'ın neler yaptığını biliyoruz bizden sonra.

Arda başarılı bir kadronun içinde olsaydı, tek bir yanlışı konuşulmazdı. Şimdi olmayan yanlışları bile tartışma konusu.

Bu taraftarlık değil.

medya değişti, magazin arttı, iletişim gelişti, devir değişti...

şimdi insanlar forumlarda sövüp sayıyorsa, eskiden de kahvelerde de sövüp sayıyordu. bunlar olağan şeyler, bütün taraftarın geneline yayılamaz.

ona bakarsan sinema muhabbetinin ertesi haftasında, Arda yı desteklemeye çalışan binlerce insan vardı (manisada sanırım)

Arda çıkıyor Liverpoola gitmek isterim, beni Galatasaraylılıktan soğutmasınlar, Lincoln neden kaptan oldu, alper tunga öldü mü ıssız acun kaldı mı. e arkadaş sende her olayın içindesin, aman mikrofon uzatmasınlar, patlatıyor bombayı. bi sakin ol, bi soluklan.

futboluna lafım yok, bu adam olmadı mı Galatasaray ilerde top bile tutamıyor. ama Arda ya gereksiz misyonlar yüklendi, sana Metin Oktay ın formasını veriyoruz, breh breh. takımı senin etrafında kurucaz hey yavrum hey.

biri çıkıyor takımı senin etrafında kurucaz diyerek bi hata yapıyor. sonrasında etrafında takım kurulcak adam ben Liverpool a gitmek isterim, beni soğutmasınlar vs.

birileri zincirleme hatalar yapıyor, garibim taraftar, 3-5 tane sümüklünün tezahüratından yorumundan dolayı sorumlu tutuluyor. bu işin sorumlusu oluyor. vay efendim Arda yı haketmiyor. Bırakalım bu işleri

Git kaptanım.. taraftarın bile istemiyor seni ne yapıcaksın burda.. İnşallah gittiğin takımda çok başarılı olursun..

Emin ol Arda fenerli olsa ve bu kadar sakat kalsaydı fenerliler Galatasaraylıların yaptığını yapmazdı Ardaya.O gerçekten de hakkında yapılan eleştirileri haketmiyor tabi onun da hataları oldu ama sanki medya da, taraftar da işbirliği yapmış mahv ediyorlar Ardayı.Sahaya çıktığında en çok mücadele eden isimlerden biri oluyor, takım kaybettiğinde yine en çok üzülen o oluyor.Ama sen farklı düşünüyor olabilirsin bana da şahsi düşüncelerine saygı duymak düşer.

arkadaşım eleştircekseniz yönetimi eleştirin

Arda ya Metin Oktay ruhunu sokmaya çalışan yönetime konuşun

koruyup kollayamayan, dizginleri elinden kaçıran yönetim olsun hedefiniz

herşeyde sorumlu taraftar, bu da yeni mi moda oldu ne

3-5 tane paralı asker Arda ya küfür etti, bu olay bütün taraftara yapıştı kaldı

Taraftar profili çok değişti ama. Sence 14 sene şampiyon olamasak neler olur şu anki toplulukla?

Metin Oktay apayrı bir adam zaten.

Hagi demişsin, yanlış oyuncu değiştiriyor, taktik veremiyor diye küfür edenlerle dolu forum. Biz şu an nelerle övünüyorsak bu adam sayeinde kimsenin haberi yok. Gitmesini iste, beğenme, eleştir tamam ama hakaret edenler gırla.

Aynı şeyler Hasan Şaş'a oldu, Bülent Korkmaz'a ve Hakan Şükür'e. Fatih Terim'e.

Artık futbolu bıraksın denilen Tugay'ın neler yaptığını biliyoruz bizden sonra.

Arda başarılı bir kadronun içinde olsaydı, tek bir yanlışı konuşulmazdı. Şimdi olmayan yanlışları bile tartışma konusu.

Bu taraftarlık değil.

medya değişti, magazin arttı, iletişim gelişti, devir değişti...

şimdi insanlar forumlarda sövüp sayıyorsa, eskiden de kahvelerde de sövüp sayıyordu. bunlar olağan şeyler, bütün taraftarın geneline yayılamaz.

ona bakarsan sinema muhabbetinin ertesi haftasında, Arda yı desteklemeye çalışan binlerce insan vardı (manisada sanırım)

Arda çıkıyor Liverpoola gitmek isterim, beni Galatasaraylılıktan soğutmasınlar, Lincoln neden kaptan oldu, alper tunga öldü mü ıssız acun kaldı mı. e arkadaş sende her olayın içindesin, aman mikrofon uzatmasınlar, patlatıyor bombayı. bi sakin ol, bi soluklan.

futboluna lafım yok, bu adam olmadı mı Galatasaray ilerde top bile tutamıyor. ama Arda ya gereksiz misyonlar yüklendi, sana Metin Oktay ın formasını veriyoruz, breh breh. takımı senin etrafında kurucaz hey yavrum hey.

biri çıkıyor takımı senin etrafında kurucaz diyerek bi hata yapıyor. sonrasında etrafında takım kurulcak adam ben Liverpool a gitmek isterim, beni soğutmasınlar vs.

birileri zincirleme hatalar yapıyor, garibim taraftar, 3-5 tane sümüklünün tezahüratından yorumundan dolayı sorumlu tutuluyor. bu işin sorumlusu oluyor. vay efendim Arda yı haketmiyor. Bırakalım bu işleri

Kim nederse desin ben Arda'yı Galatasaray dan başka takımda görmek istemiyorum

futbolu bırakana kadar yedekte de otursa razıyım arkadaş

Yazık oldu kazımın golüne yazık oldu ardanın defansı maymun edişine..

Seneye aklı selim insanlar tarafından kurulacak ve yönetilecek bir takımda kaptan da kendine gelecek inşallah...

Adam gibi takım, taraftar, yönetim olsa kal diyeceğim ama işte gitmen daha hayırlı olur senin için.

Cuma günü sahaya çıkarken taraftardan tek bir destek görmedi. Yine de Galatasaray adına en güzel şeyleri yapan adamdı.

Medyaya inat harcatmayalım bu adamı.

Cuma günü sahaya çıkarken taraftardan tek bir destek görmedi. Yine de Galatasaray adına en güzel şeyleri yapan adamdı.

Destek görmesi icin bir neden yoktu. Bir cocuk eve zayif karne getirdiginde ailesinden mükafaat almasi kadar sacma bir durum olurdu. Alkisi, destegi haketmen gerekir önce, yanlis olan Kewell girdiginde aldigi desteki bence.

Kendini takimdan ayri düsünen, kaptani oldugu takimdan onlar diye bahseden bir kaptanimiz ve 10 numaramiz var hala niye destek olunmadi, hala niye bu kadar basarisiziz diye sasiriyoruz.. 2008 sonrasi Galatasaray'in hali 2 kaptana bakilarak aciklanabilir cok rahat, Ümit Karan ve Arda Turan. Bir takimin kaptani bu adamlarsa, 2. kaptanlar Sabri, Ayhan gibi isimlerse o takimin dagilmasi zaten cok normal bir durum.

kaptan yapılmamış olsaydı mental olarak çok daha iyi yerde olacağı kesin. bugün büyük bir taraftar kitlesiyle izledim maçı ve sabri ekranda göründüğünde, hagi ekranda göründüğünde alkış fırtınası koparan biz arda'yı görünce öylece sustuk. o an, az önce tartışmış iki sevgili birbirine söyleyecek bir şey bulamazken göz göze gelmiş gibiydik 30 galatasaraylı olan biz ve arda. o an çok allah'ın belası bir andı.

Sözlükten bir alıntı. Neden böyleyiz, herkesin birşeyleri sorgulaması lazım.

nedense bizde sivrilen hemen postalanir medya tarafindan. ülke futbolunun gelismesini cooook isteyen medya atleticoya chelseaya gönderir önüne geleni. bunu bjkdede yapiliyor.

fb´nin en iyi oyuncularina ayni talipler bir türlü cikmaz.

neyse arda kocum gitde yurtdisina kafa dinle futbolunu gelistir. kiz arkadasinla insanca hayat sür bu azili hayvan sürüsü medyayi pesine takmadan. kötü günde seni destekleyen taraftar gruplariyla tanista insanliga inancini yitirme.

biz seni ne olursa olsun severiz.

Adam oyuna girdi sahadaki farktı resmen, diğer oyunculardan bariz daha kaliteli.Fabregas gibi paslar attı, hücümu yönlendirdi,defansın dengesini bozdu.

arda hakkındaki bakış açım bir ara değişiyordu ama fener maçında gördümkü arda bizim en önemli adamımız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt