Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

hazır değil Arda , 1-2 pozisyonda herkes orta sahadayken o Volkan'ın yanında kaldı , dönemedi.Eğer milli takımda kendini çok zorlarsa üzgünüm ama sakatlanır.

G.Gönül'ü Barça ya yollayan güzide medyamız Arda'nın neyi eksik deyip Real Madrid'e gönderdi.

kesinlikle kalmalı....yeni yönetimle yeniden doğar

kesinlikle yollanmamalı.. arda gibi fark yaratacak oyuncu alacak durumumuz sınırlı

Kesinlikle kalmamali... Kafasi hic burada degil zaten, gitsin, adam gibi bir takimda oynasin, daha da gelistirsin kendini max. potansiyeline ulastigini düsünmüyorum henüz...

Arda'yi seviyorum ama kredisi bitmeden giderse herkesin lehine olur, en cok da Arda'nin.

Sonu Emre B. gibi olur 5 6 sene sonra gider fbye avrupadan doner

Belli mi olur belki Tugay gibi olur sonu? Gider adam gibi futbolunu oynar, bizi ve kendisini gururlandiracak bir veda yapip eger isterse gelir Galatasaray'da bir sekilde yararli olmaya devam eder.

Karakter ve hedeflerle ilgili bir mesele bu.

ortalama üstü bir takıma gidip yeniden doğmasını diliyorum

Galatasaraylı mısınız yoksa Arda'nın amca oğlu musunuz?

Gitsin kendini kurtarsın diyenlere gülüyorum. Kalsın takımını kurtarsın.

Ayrıca adam topu topu 20 dakka oynadı. Bütün sezon oluşan çatlak sesleri kesmeye yetti. İşte Galatasaray'ın elinde böyle bir değer var. Ama o kadar mal bir taraftar sürüsüyüz ki onu korumak yerine yıpratmaya, yok etmeye çalışıyoruz. Türkiye'de Barcelona ayarındaki tek topçu Arda'dır. Gerisi yalan.

Bizde kendi keyfimiz icin git demiyoruz zaten. Adama yuklendiler depresyona girdi adete, her seye aglamaya basladi, kendine ait olmayan suclari ustune aldi.

Dogrusun aslinda okadar mal bir taraftariz ki en iyi oyuncumuza boyle yuklendik. Eger kalirsa seneye de buyuk bir ihtimal takim yine ilk 5 e girmekte zorlanir.

Ozamanda ayni seyler olur... Bu sefer futboldan sogur ve elimizde bir Sergen Yalcin olur...

Hem kendi iyiligi icin hemde klubun, gitmesi lazim.

Bizde kendi keyfimiz icin git demiyoruz zaten. Adama yuklendiler depresyona girdi adete, her seye aglamaya basladi, kendine ait olmayan suclari ustune aldi.

Dogrusun aslinda okadar mal bir taraftariz ki en iyi oyuncumuza boyle yuklendik. Eger kalirsa seneye de buyuk bir ihtimal takim yine ilk 5 e girmekte zorlanir.

Ozamanda ayni seyler olur... Bu sefer futboldan sogur ve elimizde bir Sergen Yalcin olur...

Hem kendi iyiligi icin hemde klubun, gitmesi lazim.

Tamam yuklendik haklisinda oda biraz oturup kendine sormali dimi nerede yanlis yaptim ben diye, su sakatligini bile ne olup bittigini bilmiyoruz. Ardada dusunmeli bence neden boyle oldugunu

Arda gitsin 5-6 yıl sonra Mehmet'le birlikte daha kendilerini geliştirmiş halde dönerler ve kaliteli yerli oyuncu sıkıntısı yaşamayız hemde para kazanırız.

Bana göre eğer Galatasaray Arda Turan'ı satmak gibi bir düşünce taşıyorsa bunu yapmak için en en en en yanlış zaman bu gündür.

3 Sebeple (Bunlardan iki tanesi Galatsasaray ile diğeri ise Arda ile ilgili);

-Türkiye piyasasında onun kadar yetenekli ve kaliteli Türk oyuncu olmadığı gibi performansı biraz parlak olan Türk oyuncular için istenen paralar abuk sabuk boyutlara ulaşmış durumda ve bizim en önemli eksiğimiz kaliteli yerli oyuncuyken onu satmak takımı belini doğrultamayacak bir boyutta sarsacaktır.

-Arda yaklaşık olarak bir sezonun tamamını oynamadan geçirdiği için ona talip olan takımlar minimum fiyata almaya çalışacaklardır ki bu yapacağımız en büyük hata olur zira bir tam sezon oynadıktan sonra göstereceği performans ile çok yüksek gelir elde ederek satabiliriz.

-Arda yaşamış olduğu sakatlık nedeniyle dibe vurmuşken ona yatırım yapmayı düşünen ve kariyerini yüksek seviyelere taşıyacağı kulüpler yerine dha az beklentileri olan takımların talip olması nedeniyle tercih sıkıntısı ile daha düşük seviyelerdeki takımlar atransfer olmak zorunda kalacaktır.

arda evlilik kararı almış hayırlı olsun..biraz olsun rahat bırakırlar dobermanlar belki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt