Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Bey için yeterince önemli değiliz herhalde

yapmayın arkadaşlar adamın üstüne bu kadar gitmeye gerek yok.

adam sakatıktan daha yeni çıktı bir kez bile 11 de oynamadı.

Milli takım kardeş...

Ayrıca Fenerbahçe maçında da buna yakın oynamıştı.Hemen yıpratmayalım.

evet buna yakın oynamıştı, bugün de gol dışında bana göre birşey oynamadı, ben zaten iyi oynadı diye yıpratmıyorum kimseyi, yazıyı dikkatli okuyalım.

ayrıca insan parasını kazandığı yere hıyanet etmez, milli takım kadar kutsaldır..

Sizin gibi adamlar varken. arda gibiler fazla bize.

Arda kapakları takmaya devam edecektir...

Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda kendini yırttı falan denmiş neresiyle izledi o arkadaşlar merak ediyorum. Hiç hazır değil. Neredeyse tüm maç yürüdü. Tabii oynaya oynaya form kazanacak ama bu haliyle bile yaptıkları ortada. Attığı gol de zekiceydi.

Yalnız yine tabanı yedi...

Yaklaşık 4 aydır futbol oynamayan, toplasan 45 dakika sahada olmamış, herşeyden önce maç temposu olmayan bir futbolcu, bugün 90 dakika kendini yırtıyor.

Futbol oynayanlar iyi bilir, maç oynamadan 1 sene antrenman yapsan bile çok zorlanırsın.

Sanırım Arda için bizim TSL maçlarımız yeterli derecede önemli veya ilgi,alaka gerektiren, maçlar değil.

Oynamayı uygun görmemiş, kendini bu maça hazırlamış beyefendi.

Yazık...

La yeter her yerde aynı şeyleri yazıyon adam kapağı taktı senin gibi düşünen herkeze zorlama fazla çıkaramazsın geri

La yeter her yerde aynı şeyleri yazıyon adam kapağı taktı senin gibi düşünen herkeze zorlama fazla çıkaramazsın geri

Adam, Arda hakkinda sadece milli takim'da oynuyor demis zaten, neresi kapak oluyor? Bir sonraki lig macini alsin, o zaman kapak olur. Sen yanlis degerlendirmissin olayi biraz. Ayrica herkes diye yazilir, herkez degil :)

Fizik olarak cok kuvvetsiz gorundu, buna ragmen 90 dakika boyunca cabaladi. Cok zeki bir futbolcu olmasi nedeniyle golu kendisi hazirladi. Onumuzdeki Belcika macinda cok daha iyi olacak insallah.

Bana gore bizede hala kirgin ne yazikki

Gülerken görmemiştik ne zamandır, iyi oldu bu maç. Seneye Arda'nın gitmek istemeyeceği bi takım kurulur umarım, gerçi kontratı bitiyor, uzatacağını da sanmıyorum.

A Milli takım, Arda Turan'ın forma giymediği 4 maçlık dönemde ise gol atmayı başaramamıştı.Denecek bişey yok.Kötü takımları kurtarmaya çalışan bir adam Arda her zaman, iyi bir takımda kim bilir neler yapabilir.O yüzden büyük takımlarda oynayamaz diyen adamlara kıçımla gülüyorum evet.

Dün Rıdvan'ın ağzının suyu aktı Arda diye.

Galatasaray taraftarı hala Arda'ya saydırsın.

Oynadığı zaman tek başına maçı alabildiğini tekrar kanıtladı.Bizim taraftarımız Arda'ya sallamaya devam etsin.Başkaları bizden daha iyi biliyor Arda'nın değerini maalesef.

Gol attığı her maçtan sonra bunu da yazın hareketini bekliyorum Arda'dan.

Kapakları üst üste takmadıkça anlamıcak bu taraftar kıymetini.

Yürüyedur Arda Reis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt