Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Birileri arkanızdan konuşuyorsa , onlardan öndesiniz demektir....

Kaptanımız için söylenmiş sanki bu söz.

Arda gercekten cok zayiflamis veya Milli Forma öyle gösteriyor. Eski hallerine göre, cöp gibi görünüyordu.

Cevap: Arda Bey için yeterince önemli değiliz herhalde

evet buna yakın oynamıştı, bugün de gol dışında bana göre birşey oynamadı, ben zaten iyi oynadı diye yıpratmıyorum kimseyi, yazıyı dikkatli okuyalım.

ayrıca insan parasını kazandığı yere hıyanet etmez, milli takım kadar kutsaldır..

Oha be. Forumdan sogutuyorsunuz lan adami.

Eleştirilere böyle cevap verilir,her maç aynı hareketi yapabilir hiç farketmez..

Futbolcu dediğin sahada konuşur Arda'da onu yaptı..

Dün yine artiestlik yapti karaçoçuk :sopa:

Arda nın futbolculuğuna hiçbir zaman toz kondurmamış birinin yorumu olarak değerlendirilsin lutfen...Geçen yılki ''Taraftar?!'' ın ''Sinema'' tepkisi ve akabinde Adnan Polatın ''Taraftar haklı'' sözünü % 99 haksız bulduğumu da belirtmeliyim...

Hakkında yazılanlara gücenmiş olmasını da anlıyorum...Ama ''Milli takımın en yetenekli oyuncusu'',''Galatasaray takım kaptanı'',''Çocukların idolü'' etiketlerinin başka türden bir olgunluk gerektirdiğini görmezden gelemeyiz...Yaşının çok genç olmasıyla ilgisi yok bu dediğimin,kişilik yapısı ortalama 17 yaşından sonra pek değişmez,sadece tecrübesi artar insanın...

Aynı ortamda bulunmuşluğum nedeniyle şaşırtmadı beni ''Çiğ'' bulduğum hareketi... Çok sevdiğim Hakan Şükür ün ''Kıskananlar çatlasın'' sözünden,futboluyla kişiliği tamamen zıt bir başkasının ''Kol çıkarma'' hareketinden bir farkı yok...Tabi Allah herkese nasip etmiyor ''Şifo senin...'' diye küfreden adama bakıp,kafasını iki yana sallayarak yürüyüp gitmesiyle adamı yaptığından utandıran Mehmet Özdilek olgunluğunu...

Bu sene en son kızılması gereken taraftarlardır.İyi valla hem ligte 11.sin birde adamların gönlünü mü alıcaz.

Dogru haklisin ma gecen sene ardaya yaptigimi tezaruhatta ortada tamam cok ileri gidilmis birsey degil ama yine kizma hakki var neden diceksin basin yazsi gaza getirdi bizi maalesef bizde uyguladik bunu o yuzden kirilma hakki var bize, uzatmalimi tabikide hayir

emre beleözoğlunu örnek almaz bir daha umarım...

Dogru haklisin ma gecen sene ardaya yaptigimi tezaruhatta ortada tamam cok ileri gidilmis birsey degil ama yine kizma hakki var neden diceksin basin yazsi gaza getirdi bizi maalesef bizde uyguladik bunu o yuzden kirilma hakki var bize, uzatmalimi tabikide hayir

Klavyende nokta, virgül tarzi seyler mevcutsa kullanmani öneriyorum..

Her zaman arkandayız kaptan. İyi yoldasın merak etme.

Adam reis beyler:tiphat:

Kondüsyonsuz, yürüyerek bile en önemli adamdı. Kapakların devam etmesi dileğiyle.

Adam zeki beyler. adam kaptan. adam 10 numara. :cowboy:

fotomac.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt