Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

167755_186706394690918_100000546767987_607738_6847302_n.jpg

Güle Güle Kaptan...

Şeref Aydın N.

arda turan'in atletico madrid'e transferi kucuk puruzler disinda tamamlandi. kulup yarin bununla ilgili resmi siteden bir duyuru yapacak

Güle güle.

Doğruysa b.ku yedik seneye de. Sol tarafta Arda'nın yerini dolduracak bi yerli oyuncu yok.Sağ kanatta da Kazım zaten yeterli değil. Santraforda Baros zaten kalır.Etti şimdiden 3 yabancı. Geri kalan 3'ünü orta sahadan kullanmaya kalkarsak defans-Kaleci full yerli olmak zorunda. Türk olarakta zaten anasını satayım milli takım defansı diyip dururlar. İşte türk milli takımını senelerdir salak salak gol yemesini sağlayan o lanet 4'lü bizde. Bilmiyorum nasıl olacak.Stoper de sol bekte Servet-Balta'yı mı izleyeceğiz yine? Salak salak işler yapılıyo.

Ayrıca bu zamanda gitmesini yakıştıramadım kendisine, tıpkı kaptanlığı olduğu gibi.Yolu açık olsun.

Yeni yonetim gelmeden gitmez gidemez, gondermezler.

Noldu ya daha adamın durumu belli değilken güle güle filan.Şimdi de telegoldeki menajer kesin Ardayla ilgisi yok diyor Madridin.Gervinhoyu almış Madrid.Durun bi sakin.

madride bu dolmayi yediremeyiz, bu yonetim bu kadar iyi degil merak etmeyinn. poff

İlk yarıyı izledim vasattı.Arda'dan kanat oyuncusu olmaz.A.Madrid'te Mesut'un oynadığı gibi oynarsa başarılı olur.

Arda giderse kaptan kim olur merak içerisindeyim. Sabri mi Servet mi kim ?

Bugun tekrar izledim , çok etkisizdi

ama uzun süreli bir sakatlıktan çıktı

kafası da yüreği de bizimle değildi

ama bunlar mazeret değil tabiki

bence 12-14 milyon euro edecek biri değil arda

bu fiyatı veriyorlarsa güle güle gitsin

Bugun tekrar izledim , çok etkisizdi

ama uzun süreli bir sakatlıktan çıktı

kafası da yüreği de bizimle değildi

ama bunlar mazeret değil tabiki

bence 12-14 milyon euro edecek biri değil arda

bu fiyatı veriyorlarsa güle güle gitsin

Kendini Arda'nin yerine koy. Bu sartlarda nasil iyi performans sergilesin?? bugün Galatasaraylilarin cogu trabzonu destekledi, mac seyircisiz, hedef kalmamis, üst üste maglubiyetler, herkez bitse de gitsek havasinda. Arda bir robot degil. Eger bugünki mac bir sampiyonluk maci olsaydi Arda cosardi yine. Arda motive oldugu zaman takimi tek basina sirtlar. ama su anda motive olunacak tek bir neden yok. dolayisiyla oda fazla kasmadan kendisini gelecek milli maca hazirliyor.

Arda giderse kaptan kim olur merak içerisindeyim. Sabri mi Servet mi kim ?

Şuan Arda kalsa dahil, takım kaptanlığını Sabri'den iyi yapabilecek birisi yok. Sabri artık kaptanlığı hak ediyor. Eğer Cana kalırsa, 2. kaptan da o olmalı seneye.

veda vakti geldi sanırım..rabbim bizi en iyi şekilde temsil edebilmene izin versin,yanında olsun..bu sefer nasip olmadı ama inşallah 28 inde 29 unda bir süperstar olarak tekrar Galatasarayıma geri gelir ve o zaman kaldırırsın avrupa kupasını şanlı forma altında.. :(

ardanın ablasının cok yakın arkadası oda arkadasım yurt dısında o soylemıs oda arkadasıma anlasmıs kesın gıdımus madride arda herkesin haberi ola

takımda kalite yok diyorlar,en kaliteli adamımızı satıyorlar.

adnan polat giderayak yaptı yine yapacağını, ne uğursuz,ne basiretsiz bir adammış bu ya

Eninde sonunda olacaktı bu ayrılık, olmalıydı da ona üzülmüyorum ama keşke böyle buruk bir şekilde olmasaydı, tezahüratlarla, pankartlarla, göz yaşlarıyla uğurlasaydık kaptanımızı. Arda'nın satışından gelecek olan paranın üstüne bir o kadar da kenidmiz koyarak adam akıllı bir revizyona gidilir umarım seneye. Gerçi hangi aklı başında, parayı değil de başarıyı, kariyerini düşünen bir oyuncu bu durumda olan bir takıma gelmek ister ki? Galatasaraylı olmasaydım açıkcası ben aklımdan bile geçirmezdim. Yeni gelecek yönetimi işi gerçekten çok zor, Adnan Polat arkasında kocaman bir enkaz bıraktı. Umarım ara transferde olduğu gibi çar çur edilmez bu para da en azından bu transferden Arda'nın olduğu kadar Galatasaray da karlı çıkar.

Kalırsa bizi için, giderse kendisi için iyi olur.12-13 mn euroya yeri doldurulacak bir adam değil Arda.İyi oynayan bir takımda kimbilir neler yapabilirdi, artık uzaktan bakarız yapacak birşey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt