Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

bahriyi korkudan ismiyle yalanlayamamis turk futbolcusu

[video=youtube;bs5ZI6Z3bPM]https://www.youtube.com/watch?v=bs5ZI6Z3bPM[/video]

Çok arayacağız. Ayrıca Arda'dan gelecek 35 taksit para da çar çur olacak. Resmi olarak 10-15 milyon euroya gidecek ama, işin gerçeği bedavaya gidecek. Ondan sonra gidip, Fabregas'ı alacak galiba yönetim.

Arda duygusal bir adam. Çok ağlayacaktır kamera önünde veya değil

Taraftarla ve kulüple arasını bozma işini halletti basın, 1. görev tamam, Arda Avrupa'ya gittikten sonra basın olarak 2. görevleri, başarılı olamamasını isteyip, dileyip sürekli her transfer döneminde fenere mi gelecek, Aziz başkan çağırdı, Emre abisi çağırdı diye haber yapıp ortam yaratacaklar, birkaç sene geçince de zaten kaçınılmaz sona doğru yol verme çabaları daha da artacak.

2.20-2.30 arasını hatırladıkça fenalaşıyorum.

Arda Turan benim için çok özel bir oyuncu gitmesinin ardından neredeyse ağlayacak kadar üzülebilirim.Yerinin dolması mümkün değil.Onsuz Galatasarayı izlemeye alışmak çok çok zor olacak, Allah sabır versin hepimize.Yerine gelecek olan hiç bir adam bana top Arda'nın ayağına geldiğindeki güveni bişeyler yapabilecek umudunu veremeyecek.Anlamı yok sensiz olacak maçların, Hoşçakal Kaptan.

Kızın biri çıksa.. Ardayı rahat bırakın diye ağlasa..

sabah ezanına doğru rüyamda tvde ardayı gördüm transfer olmuştu çok üzüldüm ağlayarak uyandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt