Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

mazosistmiyim abicim

takimdaki en iyi turk futbolcunun satilmasini neden istim

sorun cikarmaz etmez banane arda gidip kendini gelistirsin falan hic isim olmaz

burda gelistirsin, gelistirmesede bize faydasi olsun bolca

Arda mazoşist mi?

Bizde kalırsa harcanır.Ama yinede Arda'nın gitmesini istemiyorum.

Fanatik

Bakın görün Fener Medyasını.

Bizim Arda Turan'a 10 milyon değer biçen adamlar Gökhan Gönül'e kaç para değer biçiyorlar.

Dünyada kime sorsan takımına Gökhan Gönül'ü mü istersin Arda Turan'ı mı diye herkes Arda'yı söyler. Sağ bek için bile Arda'yı tercih ederim.

Unal Aysal cok dogru soylemis. Bu yonetimin giderayak verebilecegi bir karar degil Arda'nin satilmasi. Polat'in attigi son kazik bu olur.

Saygilar.

Arda Galatasaray da olmaz artik, zor. Cünkü kendisi bu karaktere sahip degil diye düsünüyorum. Gitsin, hem kendisi rahat etsin hem biz edelim zorla tutmanin bir anlami yok.

Aziz de ellerini ovusturuyordur. Iki yil once degil miydi Avrupaya gitsin ordan alirim diyen. Son iki yila bakinca fener medyasi nasil ve neden yuklendi Arda'ya bu kadar anlarsiniz.

ne bilim

aldigi para ve sohretten yasadigi sorunlari cikartinca negatifmi pozitifmi bir deger cikiyor bilemiyorum

negatifse mazosisttir

pozitifse kardadir

kendi bilir

Adamın futbol oynanması baltalanıyor bu takımda, herşey para mı parayı dışarda da kazanır.

Gönül umduğu yere küser ama sitem de sevgiden doğar.

ileride iyi bir takım kurarsak, arda seviyesinde yerli oyuncu bulamayız

bu nedenle gönderilsin diyemiyorum

yoksa uzun zamandır katkısı yok

Yahu neden sürekli yurtdışına giderse, fenere gelir diye söyleniyor. Arkadaşlar kafanız mı güzel. Arda'nın gerçekten fenere gidebileceğini düşünüyor musunuz. :)

Emre belöz eziğiyle bir tutmayın şu adamı. Emre şerefsiz diye, Arda'da şerefsizlik yapacak diye birşey yok. Avrupa'ya giderse döneceği takım Galatasaray olacaktır.

Öyle birşey söylüyorsunuz ki, Hagi'nin, Hasan Şaş'ın, Bülent Korkmaz'ın fenere gitme ihtimaliyle aynıdır, Arda'nın fenere gitme ihtimali. Yani kısaca sıfırdır.

Arda kalmamalı. Galatasaray da hiçbir yapıda hiçbir şekilde başarılı olamaz artık. Her sene daha da geriye gitmeye başladı. Yaşı geçmeden avrupa'ya gidip dünya çapında bir futbolcu kıvamına gelmeli. Kısaca kapasitesini kullanmayı bilen bir futbol ülkesine gitmeli.

Bizde revizyona gidip yeni Arda'lar bulmalıyız. Aday isimler var altyapıda.

Aysal çok kaliteli bir kadro kurmayı planlıyorsa arda kalır

Bundan sonra Arda kalacaksa tarftara çok büyük iş düşüyo.O Ardaya küfür edenleri sinemaları marş yazanları aramızda barındırmamamız lazım.

Floryaya gitsem Arda ile gorusebilirmiyim sizce...

Avrupa devlerinin Gökhan Gönül ile ilgilendiğini doğrulayan Bulut, "Gökhan gibi milli bir futbolcunun taliplerinin olması çok normal. Ancak kendisinin kulübüyle 2014 yılına kadar mukavelesi sürüyor. Gökhan'ı isteyen bir takım varsa, öncelikle Fenerbahçe'ye başvurmalı" ifadesini kullandı. Gökhan Gönül'ün menajeri, "Şampiyonluğa giden bir takımda oynayan bir oyuncuyla ilgili transfer haberlerinin çıkması asla benim menajerlik anlayışıma uymaz. Çünkü basın üzerinden transfer yapmam" dedi ve ekledi: "Şu an için resmi bir teklif yok. Zaten Gökhan, Fenerbahçe'nin şampiyonluğundan başka bir şey düşünmüyor."

Beyler bu şerefsizin Arda'nın da menajeri olması lazım. Basına her fırsatta Arda'yı o istiyo,bu istiyo,Arda gidebilir diye demeç verip duruyo. Gökhan gönül hakkında konuştuğu şeye bakın. Adam Arda'yı bir an önce pazarlamanın derdinde. Önce şu menajerini değiştirsin Arda. Zaten kafasını çelmeye çalışan çok akıl hocası var.

[video=youtube;cLOmPmBXGc0]https://www.youtube.com/watch?v=cLOmPmBXGc0&feature=player_embedded[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt