Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Ardaya küfür eden veletler mutlu mudur şimdi?

Ardaya küfür eden veletler mutlu mudur şimdi?

Bunu yönetime sormak gerek.Arda, çok daha iyide oynardı, daha büyük kulüplere daha iyi paralara da gidebilrdi.Adamın yanına ona yakın kalibrede adam koymazsan,takımın bütün yükünü bu adamın sırtına sararsan, koluna pazu bandını taktırmakla her şeyin yeterli olduğunu sanan becerekisiz yönetime sor.

Galatasaray Takımı bu kadar kötüyken Kaptanı gitmemeli..Yine üst yerlere getirdikten sonra gidebilir..Ama kendi gitmek istiyorsa bişey denmez..Kendi fikri..

Kaptanlık konusunda ısrarcı olmasa bu baskıyı kabul etmeseydi, biraz da omurgalı, dışarıdan gelen baskılara karşı bu adamı savunacak lobisi olan yönetim olsaydı bugün farklı şeyleri konuşuyorduk.Gene de umudum bitmedi.Arda yeni yönetim ve hocayla şansını denemeli.Bir yıl daha.

Arda ile Barosuda gitmeden satsında leş takım yaratma operasyounu tamamlasın Adnan polat.

fotocimbom.jpg

2010 Hollanda kampi. Yeni formalarimiz gören futbolculardan Arda Turanin pembe renkli formaya verdigi tepki:

" Her sene or..bu renginde forma yapiyorlar. Abi böyle forma olurmu abi ya, bunlarin a... k..."

Trt3 de az önce gösterdiler, video `yu.

Biz ne dediysek Arda da onu demis, helal olsun.

Adnan Sezgin felanda yaninda, takmadan savurmus küfürü :asd:

Olay, bu görüntülerin simdi cikmasninda ne gibi bir düsünce var.

Bülent Tulun önemli bir noktaya parmak bastı.Gstv'de pis fanatik fenerliler var diyor, bunlar servis ediyor diyor.

Pembe forma olmaz harbiden, dediklerine katılıyorum ama o değilde ayhan ın ne pis geyiği varmış birader.

Telegolde almış görüntüleri..

Kim dağıttılan bu görüntüleri...

Tulun doğru diyor...GS tvde irlandalılar var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt