Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

ya bunların amacı belli.yedirmeyiz ulan Arda' yı size.

Yanlız Video'yu yayınlamadan önce yaptıkları propaganda tam bir rezillik... Şerefsizsin TRT!

Ahahah ulan hala gülüyorum ya:asd:

Amaçları Arda yı yıpratmaktı ama dahada bağladılar herkes aynı görüşte

"O formaları gördüğünde Arda'nın söylediklerini söylemeyen bir tane Galatasaraylı gösterin bana 118 33'te oynıycam!"

Lan sanki hiçbiri hayatında küfür etmemişler gibi konuşmaları yok mu.

ayhan neyin derdinde anlamış değilim yaptığı o espiriyle

Üzerinde Galatasaray amblemi olan (isterse çiçekli böcekli olsun) formaya nasıl or...u forması gibi denilebilir, bunu nasıl savunuyorsunuz arkadaş? İyi misiniz siz?

Adamı bizden koparmak için herşeyi yapıyorlar be içimize kadar sızmışlar.

Üzerinde Galatasaray amblemi olan (isterse çiçekli böcekli olsun) formaya nasıl or...u forması gibi denilebilir, bunu nasıl savunuyorsunuz arkadaş? İyi misiniz siz?

arda da insan senin benim gibi arkadaş arasında öyle sohbetler normaldir bence. robot değil sonuçta.

Helal olsun diyen bile var ya, inanamiyorum! Sasirtici degil bence görüntüler, cok da yadirgamadim acikcasi. Benim yadirgadigim Metin Oktay'in adamligiyla, asaletiyle, efendiligiyle, rakibine olan saygisiyla övünen Galatasaraylilarin, Arda'nin bu tarz hareketlerine helal olsun diyebilmesi.. Yerin dibine sokmaya gerek yok, cok da tepki gerektiren görüntüler degil, ama en azindan yadirgasaydiniz icten ice, yadirgamiyorsaniz gercekten Metin Oktay ruhu, Metin Oktay durusu deyip durmayin. Her basarisizlikta Metin Oktay diye bagirmayin, Arda'yi da Metin'le kiyaslayip durmayin. Arda gider milli takimdan arkadasi, kardesim dedigi adamla saha ici yumruklasir, antrenmanda kaptani oldugu takim arkadasini döver, derbi öncesi rakip takim taraftarina hareket yapar.. Metin Oktay'in temsil ettigi bütün degerlerin tersine hareket ediyor Arda, yerin dibine sokmayin tamam da, helal olsun, dogru söylemis ne demek ya?!

Rengi diyor..Forma demiyor..Oyuna gelmeyin..

GStv de temizlik şart..

or...u forması değil rengi diyor ? Pembe forma Galatasaray kulübünün renkleri mi ?

Helal olsun diyen bile var ya, inanamiyorum! Sasirtici degil bence görüntüler, cok da yadirgamadim acikcasi. Benim yadirgadigim Metin Oktay'in adamligiyla, asaletiyle, efendiligiyle, rakibine olan saygisiyla övünen Galatasaraylilarin, Arda'nin bu tarz hareketlerine helal olsun diyebilmesi.. Yerin dibine sokmaya gerek yok, cok da tepki gerektiren görüntüler degil, ama en azindan yadirgasaydiniz icten ice, yadirgamiyorsaniz gercekten Metin Oktay ruhu, Metin Oktay durusu deyip durmayin. Her basarisizlikta Metin Oktay diye bagirmayin, Arda'yi da Metin'le kiyaslayip durmayin. Arda gider milli takimdan arkadasi, kardesim dedigi adamla saha ici yumruklasir, antrenmanda kaptani oldugu takim arkadasini döver, derbi öncesi rakip takim taraftarina hareket yapar.. Metin Oktay'in temsil ettigi bütün degerlerin tersine hareket ediyor Arda, yerin dibine sokmayin tamam da, helal olsun, dogru söylemis ne demek ya?!

Yahu adam 23 yaşında yuh yani tanrımı bu adam?GENÇ GENÇ!

Öyle bişey demedi. Rengi diyor onun gibi. Geçen sene Mor bu sene Pembe daha ne kaldı bilmiyorum. Lila falan çıkar seneye tam olur.

279120586.jpg

Alternatif forma elbette olacak ama siyah olsun, kızıl olsun, turuncu olsun,Nedir pembe kardaş? Nedir yani?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt