Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

iyiki nike ile sözlesme imzaladik

-parcali

-siyah

-sari

formalar yapilacakmis

Turuncuya kimse birşey dedi mi? Ben hatırlamıyorum.

Mor ve pembe ne demek ya?Direkt malzemeyi veriyorlar millete.

Bugün Arda'ya olan sevgi ve saygım 10 kat daha arttı.

Üzerinde Galatasaray amblemi olan (isterse çiçekli böcekli olsun) formaya nasıl or...u forması gibi denilebilir, bunu nasıl savunuyorsunuz arkadaş? İyi misiniz siz?

Adam zaten formaları verince soruyor "Galatasaray forması nerede?" diye. Buradan da haksız çıkartmayın bu çocuğu ayıptır ya. O... rengi diyor adam forması değil. Ayrıca yalan mı yanlış mı doğru kardeşim işte. Bir kere de şu fenerli medyanın gazına gelmeyin ya hiç mi ders almayacaksınız...

Şimdi sen dersin ki "E üzerinde amblem olduktan sonra o forma kutsaldır küfür edilemez". Bende diyorum ki Galatasaray ile alakası olmayan abuk sabuk efemine çağrışımlar yapan aptal saptal renklerin üzerine Galatasaray amblemi dikip 100 liradan taraftarına sokmaya kalkarsan ben ana avrat küfür ederim... Kaptanım da benim gibi küfür etmiş zaten.

Bende sormuştum sene başında kaptanım da sormuş. "Galatasaray forması nerede?"...

Çok yanlış yerden vurdular bu sefer. Bu tartışma bütün buzları eritir Arda ile taraftar arasındaki...

Telegol vermez umarım. Arda uyku uyurmu acaba bu gece .. yarın maç var . ah ulan ah.

Helal olsun. Duygularim tercumani olmus, keske onceden yayinlansaydi bu goruntuler.

Yarın öbür gün puantiyeli forma çıkarsınlar o zaman biz de üstüne arma var diye giyelim. Arda haklı.

ya kardesim amma uzattiniz bu konuyu...

bence formalar gayet güzel...

pazarlama yönünden de gayet iyi düsünülmüs..

ama böyle formalari 4 forma olarak kullanacaksin ve yilda max. 1-2 kere kullanacaksin...

simdi arda "o. rengi" dedi diye asip keselim mi adami ?!

kendi fikrini beyan etmis...gs formasina da hakaret vs kesinlikle yok...

sadece renk ile alakali konusmus...

yapın şöyle forma a...

url

Bu alternativ renkleri bizde bir bayan buluyordu yanlis hatirlamiyorsam.

Asıl skandal bu görüntüyü kim dağıttı..GS tvdeki ezikler kim..

Abi büyütecek ne var onu anlamadım.Aynı şeyleri bizde konuştuk burda.Sanki formaya,ambleme sövmüş adam.Renklere sövmüş.Bizde sövdük.Binlerce yorum vardır renkle ilgili.

Olayın iyi yönü bu olayın üstüne Sarı forma gelir :D

Telegol ve türevlerine malzeme verdiler bu köstebekler.

Hemen temizlenmeliler.

Bugüne kadar formalara tek kelime etmemis adamlar, sirf Arda laf etti diye formalari begenmemeye basladi ya pes. Herkes gidip alternatif renkteki formalari almis son senelerde, en cok onlar satilmis, demek ki dogru bir hamleymis dimi? Arda'nin söylediklerinde yanlis birsey yok, kendi fikri ve görüsüdür, ama helal olsun, 1 seviyordum simdi 10 seviyorum demek de iki yüzlülüktür, baska da birsey degildir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt