Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

beyler

trt3'de herkes arda'yi savunuyor

telegol'de birazdan arda'ya fena sallarlar

Helal olsun diyen bile var ya, inanamiyorum! Sasirtici degil bence görüntüler, cok da yadirgamadim acikcasi. Benim yadirgadigim Metin Oktay'in adamligiyla, asaletiyle, efendiligiyle, rakibine olan saygisiyla övünen Galatasaraylilarin, Arda'nin bu tarz hareketlerine helal olsun diyebilmesi.. Yerin dibine sokmaya gerek yok, cok da tepki gerektiren görüntüler degil, ama en azindan yadirgasaydiniz icten ice, yadirgamiyorsaniz gercekten Metin Oktay ruhu, Metin Oktay durusu deyip durmayin. Her basarisizlikta Metin Oktay diye bagirmayin, Arda'yi da Metin'le kiyaslayip durmayin. Arda gider milli takimdan arkadasi, kardesim dedigi adamla saha ici yumruklasir, antrenmanda kaptani oldugu takim arkadasini döver, derbi öncesi rakip takim taraftarina hareket yapar.. Metin Oktay'in temsil ettigi bütün degerlerin tersine hareket ediyor Arda, yerin dibine sokmayin tamam da, helal olsun, dogru söylemis ne demek ya?!

arkadaşım sen söyleyince normalde Arda söleyincemi suç.ne alakası var derbiyle falan burası Galatasaray ve o bu ytakımın kaptanı karşıdan gelen tepkilere sessizmi kalsaydı.ayrıca görüntülerde hani Galatasaray forması diyor yani sarı - kırmızı anlatabildim umarım.sen taraftar olarak beğenini belli edebiliyosunda Arda niye edemiyor gidip basınamı konuşmuş adam kendi içlerinde konuşuyolar.elalemin taraftarı futbolcusuna toz kondurmaz sizin gibilerde vur gitsin..

Ayıp lan şu adamı bizden göndertmek için yapmadıkları şey yok.

forma03.jpg

Evrim Timur'mus ismi.

simdi arda bunun mu ..... ???? (anladiniz siz onu:D)

Trt deki sunucunun aldığı tepkiler karşısında öyle dumur olduki anlından damarları çıktı adamın o,O

Kutu acanlardan beyaz sacli aphi de orda

arda dediya bu görüntüler yüzünden kaldirildim diye

ben izleyemedim yaw,telegolün saçmalıklarını izliyodum,telegolde bu videonun reklamı geçti az sonra diye,trt3 verdi dedi,bende koşa koşa foruma geldim osman:D

ne dedi kaptan ya trtde onuda merak ediyorum:D

ardayı zaten cok seviyodum daha çok seviyorum..şimdi bu arada videodan önce ne yayınladılar?

beyler bu arada takımımızın nasıl kamp yaptığını da anlamış olduk,gecenin köründe kaptanımız telefonla trtye bağlanıyo:D (lafım ardaya diyil yönetim ve teknik zaafiyete)
Arda oturup tv izlemiyor heralde.Gece yarısı izleyenlerden biri aramıştır ardayı,oda mecburen bağlandı.Zaten sesi uykulu geliyordu,programı takip etmediğini de söyledi.

Mavi ceketli balinayı ıslak odunla dövmek lazım. trt3

Aaa ne kadar enteresan Arda küfür etmiş o da insanmış.Ama çok ayıp.Hepimiz Bülent Ersoy türkçesiyle konuşuyoruz ama Arda küfür ediyor.Ne ayıp ne ayıp.

O videoyu çok önemli bir olaymış gibi yayınlayan programın yayınında ve yapımında emeği geçenlere sormak istediğim birşey var.

Mal mısınız?

ben izleyemedim yaw,telegolün saçmalıklarını izliyodum,telegolde bu videonun reklamı geçti az sonra diye,trt3 verdi dedi,bende koşa koşa foruma geldim osman:D

ne dedi kaptan ya trtde onuda merak ediyorum:D

siz programdan sonra burda konustugunuz gibi konusmuyorsunuz heralde dedi

bende soyunma odasinda falan disarda konustugumdan cok daha farkli konusuyorum falan dedi

polemige girmek istemiyorum galatasaray formasi dedigin sari kirmizi parcalidir falan dedi iste

arkadaşım sen söyleyince normalde Arda söleyincemi suç.ne alakası var derbiyle falan burası Galatasaray ve o bu ytakımın kaptanı karşıdan gelen tepkilere sessizmi kalsaydı.ayrıca görüntülerde hani Galatasaray forması diyor yani sarı - kırmızı anlatabildim umarım.sen taraftar olarak beğenini belli edebiliyosunda Arda niye edemiyor gidip basınamı konuşmuş adam kendi içlerinde konuşuyolar.elalemin taraftarı futbolcusuna toz kondurmaz sizin gibilerde vur gitsin..

Konuyu cok saptirmissin, ya da ben anlatamadim. Konussun diyorum zaten, anormal birsey yok, Arda'nin bu tarz seyler söylemesine de sasirmadim. Ben bunu görüp de helal olsun diyenlere sasirdim, cünkü helal olsun denilecek bir tarafi yok. Helal olsun diyorsaniz da Metin Oktay'in durusuyla, efendiligiyle övünmeyin diyorum, cünkü kendinizle celisirsiniz. Yoksa Arda'nin böyle birsey söylemesine sasirmadim, cünkü tipik Türk futbolcusu gibi Arda, kullandigi üslup beni sasirtmadi, cogu futbolcu, hatta Türk insani argo konusur, kendini rahat hissettigi ortamda her türlü küfürü kullanir. Komik olan kendi özel hayatlarinda bu seviyesizlikte konusan insanlarin maclarda küfür yiyoruz diye sikayet etmesi..

bu program telegole rakipmiş bu arada ilk defa izliyorum:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt