Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Turan'ın forma konusundaki cevabı!

Büyük Kaptan Arda Turan.. bizi bırakma.

[video=youtube;ZNBVaWDQwQE]https://www.youtube.com/watch?v=ZNBVaWDQwQE&feature=player_embedded[/video]

TRT haddini bileceksin, bu mu tarafsiz kanal. Yandas medya en basta trt geliyor.

Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

trt3'deki program bu arada reyting rekorlari kiriyordur ve uluslararasi söhrete kavusmustur...

telegol düsünsün ;)

bence arda cok hakli, hangimiz, cikip ulan bu ne bicim renk, nerede bizim kirmizimiz sarimiz demedikmi? bu goruntuler hani p*ç vermis, onu sorgulamak lazim asil !

hocam bu eski muhabbeti neden gündeme getiriyosunki?? bundan ne çıkarımız olacak

Arda robotmuş beyler. Küfretmez, yemek yemez, tuvalete gitmez, seks yapmaz, ceket giymez, sinemaya gitmez.

Telegol aslında bunu yayınlacaktı..Tırsdılar..Trt yayınlayınca hemen neden yayınlamaya kalkıyorlar..Tabi suçuda onların üstüne atacaklar..Hatta Arda bu sefer bizim yüzümüzden değil diye birşey dedi gargamel..

Kulübün çivisi çıkmış beyler. Gizli kameralar filan.

Videoyu çekip basına sızdıran dallama Arda'yı pembe s.çıyor filan sanıyordur Allah bilir.Gerizekalı herifler.Arda kadar taş düşsün başınıza.

Kardeşim futbolcuların 5 lafından bir tanesi "A.K."dir muhtemelen ne var bunda bu kadar şaşıracak? Dangalak mı sanıyorsunuz milleti? Bu ne biçim renk "a.k.", çok sevindim "a.k.", şampiyon olduk "a.k." demeleri kadar normal bir şey yok.. Diplomat değil bunlar 20'li yaşlarında futbolcular.

Ben de rengi beğenmedim, aynı tepkiyi verdim ne var bunda?

Helal olsun Polat !!!

tamam arda hakli ama

herkez bende böyle dedim falan dior

ben sahsen formayi sevmedim bu nebicim forma falan dedim ama asla küfür etmedim

Bu psikolog mu ne sorunlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt