Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Oyundan çıkarken hem bizim taratarlarımızın hem de Manisa taraftarlarının yaptığı jest çok güzeldi gerçekten.Arda'da onlara aynı güzellikte karşılık verdi hüzünlendirdi beni.Türkiye'de yetişmiş en önemli oyunculardan birine yapılması gerekenler bunlar işte.Arjantin'de insanlar Messi'ye tapıyor Portekiz'de insanlar Ronaldo'ya tapıyor onlara sürekli arka çıkıyorlar ve yüceltmeye çalışıyorlar dünya üzerinde.Biz ise en büyük yetenek olarak gördüğümüz oyuncumuzu sürekli itin ..ne sokmaya çalışıyoruz.Manisa seyircisini tebrik ediyorum bugün gösterdikleri jestten ötürü.

2. golu bana messi nin arsenal macindaki golunu hatirlatti:D

Başlatmayın yine Arda mı Messi mi tartışmalarını. :D

son dakka gitmekten vazgecip 1 sene daha kalicak gibime geliyor

içiniz rahat olsun arda sevgiyi görsün,hakettiği değeri görsün hiç bir yere gitmez...

vay be Arda olabilmek böyle birşey işte. Bir anda herkes Arda Arda der oldu yine . Herkesin içinde bir aslan(arda) yatıyo:D

bence hic kimse kafasini yormasin arda sezon sonu kesin gider gitmesinide isteyenlerde kina yakar artik

Rıdvan Dilmen: Arda'yı izliyorum, dönüyorum Camp Nou'ya Pedro'ya bakıyorum ve Pedro'nun yerinde oynar diyorum. Hatta Xavi, İniesta ile daha iyi oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt