Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda da kesin kaldı bence.Şansal Terimle birebir konuştum, Arda takımda kalacak demiş.

Bence gitsin.Adamı zorla tutup takımdan soğutmanın alemi yok.

Cana gönderilmesi gereken bir adam siz kaptan yapalım diyorsunuz, hemde Arda gitmeden.Falakalık bir taraftar profili.M.sarpta 2. kaptan olsun o zaman.

azcık saygı gostermeyı benımsemeyı ogrenenın

baskan kaptanlıgı alacagım demedi.kaptanlıgı vermezdım dedı arada cok fark var

Hala taraftar olmayı öğrenemedik.

Taraftar takımının, bayrak oyuncusunun arkasında durandır.

You will never walk alone diyendir.

Arda her klübe nasip olmayacak bir oyuncudur.

Alt yapıdan çıkmıştır.

Çok iyi bir futbolcudur.

Galatasaray sevgisi üst düzeydedir. Mesela bir Emre Belözoğlu değildir.

Arkasında duralım ki bayrak oyuncumuz olsun.

Sahada koşmuyor diyolardı.

O çok bilmiş spor yorumcularının kafasına 3 senede girdi adamın deli gibi koştuğu.

Şimdi kaptanlık yapamıyor diyorlar.

Kaptanlık yapabildiği de giricek eninde sonunda kafalarına.

Keşke her takımın böyle insiyatif kullanan, takımını seven, alt yapısından çıkma bir kaptanı olsa...

fatih terim gelirse ki gelecek gibi gözüküyor işte o zaman arda hem kalır hemde performansı tavan yapar diye düşünüyorum, florya herkesin bildiği gibi karman çorman bi yer oldu orası düzelince bugün konuştuğumuz çoğu olumsuz şeyi konuşmayacaz...

Bi kanatta Arda diğer kanatta Hamit efsane olur

Önceden gitmesini istiyordum ama, artık Arda'yı savunabilecek, koruyabilecek adamlar geldi. Diğer yönetim gibi pasif değiller. Kal efsane ol Arda'm.

Şu ortamda gitmesi için hiç bir sebep yok.Ona kalkan olacak bi yönetim ve teknik direktör var artık

orta sahada arda selçuk hamit 3 lüsünü düşünemiyorum...:) eğer doğru ise muhtemelen doğru mehmet akyüz de çok iyi çocuk...canlı izledim tavşanlı linyitsporda fırtına gibi..sağ dan ceza sahasına girdiği tüm pozisyonları gole çevirdi.. çok takımın canını yakacak bu sene GALATASARAY ım çoookk...

orta sahada arda selçuk hamit 3 lüsünü düşünemiyorum...:) eğer doğru ise muhtemelen doğru mehmet akyüz de çok iyi çocuk...canlı izledim tavşanlı linyitsporda fırtına gibi..sağ dan ceza sahasına girdiği tüm pozisyonları gole çevirdi.. çok takımın canını yakacak bu sene GALATASARAY ım çoookk...

Batdal gibi olmasın da?

Haşmet Babaoğlu : ARDA gitsin diyenler Galatasaray ve Arda yı ayırmaya çalışan art niyeli kişilerdir.Altında başka şeyler var Arda git, Arda git, Arda git,Arda git diye Arda ya destek çıkar gibi gözükenlerin derdi çok başka.Ne Arda git kardeşim Arda Fatih hocayla kendisini çok çok iyi bulur.

Bunu söyleyen Beşiktaşlı bir yazar olaya bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt