Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

çok özel bir oyuncu olduğu kesin ancak kalmak istemiyorsa kimse yalvarmamalı

galatasaray klübü hiç bir insana yalvarmamalı

özetle, kalmayı istemesini ümit ediyoruz

[video=youtube;oa2gUuhfK7E]https://www.youtube.com/watch?v=oa2gUuhfK7E&feature=related[/video]

:)

arda istesede istemesede gider neden cünki... askerlik problemi cikacak ilerde kimse ondan bahsetmiyor yani arda gidecek gibi degil ,gidecek kesinn tümer örnegi oldugu gibi

arda bi yere gitmeyecek.

onun bu camia ya bir sampıyonluk borcu var.

bu durumda burAyı bırakıp gitmez arda

arda.sen ekşisözlükten tut her yeri takip eden insansın yolların burayada düşüyordur.

çevrenin nasıl serefsizlerle örülü oldugu şuan kanaltürkte belgelerle ortaya konuyor.mushtesem menejerin ahmet bulut ve serefsiz abin emre belözoglunun yediği naneler ortada.

dilerim çevreni bu yvşaklardan temizlersin.

milli maç sonrası ilk işin ahmet bulutla yollarını ayırmak olsun,olmasıda gerekiyor.

ve yönetim de bunun baskısını sana yapacaktır.

gözünü seveyim aklını başına al.bu şerefsizlerin dedigini yapma,söylediklerine inanma

seni çok seviyoruz.bununda bilincinde ol

Her milli maçda bunu hissediyorum. Selçuk İnan'ı, Emre'si osu busu... Milli takım Arda'sız bir hiç. Arda bir şey yapmıyorsa öle boş boş paslaşıp duruyoruz.

Arda gitsin, Arda kötü diyenlere, 35.000'ninci kapağını taktı.

Arda saygılar. :tiphat:

Sagbek oynamasının faydasını görüyor her kayarak müdahalesinde butun topları aldı:) Çok iyi degildi ama kendini belli etti hala fazlalıgı var ve fizik olarak kötü yeni sezon öncesi toparlaması dilegiyle hicbiryerede gitmiyor laf salatalıgı yapmayın

Ardanın gitmek istemesini anlarım da Atl Madride gitmek istemesini anlayamam. Galatasaraydan daha mı iyiler? Her sene CL yapabilecek Barca,Real,Manu,Chelsea,Arsenal,İnter,Milan,B.Münih ayarında bir takım olmadıktan sonra gitmek istemesi çok saçma.

[video=youtube;kYQRpE9xSuQ]https://www.youtube.com/watch?v=kYQRpE9xSuQ[/video]

Ya yemin ediyorum bu adam şuan dünyada faal futbol oynayan en potansiyellli adamlar içerisinde, tek şansszlığı oynadığı takımlar hep rezalet.Koskoca takımda ne oynadığını bilen soğukkanlı, ayağından top alması çok güç olan defansa yardım eden bir tek adam vardı.Bu takım Arda olmadan gol değil pozisyona giremez istatistiklerde bunu gösteriyor.Hazardı bile gölgede bıraktı.Kaldıki Belçikanın 10 da 1 i kadar kaleye gidemedik.Gidebilsek çok çok daha fazlasını yapardı.

Arda hakkında yazdığım ufak bir şiiride okayayım :p

Kimisi der Mozart kimisi der Hazard

O olmayınca takımdan çıkan ses ZART

Giderse Ardam bu takım neyi tutçak

Yetermi lan dürzü bize Balázs Dzsudzsák​

Adamin tekini Hollandaya gonderdi golde

Helal Arda

Golden sonra neden durakladı onu anlamadım ?

Maçtan sonra transferini sordular cevap vermeden gülerek uzaklaştı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt