Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Adam sliding tackle master yahu böyle birşey görmedim...

3-4 tane kayarak çok güzel top kazandı.Keşke bu hırsını bizim maçlarda da görebilsek:(

Bence gitsin.Pedro,Di Maria gibi leş adamların büyük takımlarda kanatlarda banko oynadığını gördükten sonra içim acıyor böyle bir yeteneğin kalmasına.Atl Madrid değil,direk Barca ya da Real´e gitsin.Hakkı o.

zaman zaman haksızlık ettik bu adama , İnsanlar zirveye çıktığında birileri onu aşağa çekmeye çalışır bu dünyanın heryerinde var ama Arda bunları fazla önemsedi

Milli maçtan sonra kararını açıklayacaktı Arda.Umarım o karardan bizleri mutlu edecek bir sonuç çıkar.Kalmalısın Kaptan!

Galatasaraylı olduğunu göster!

Kalırsa kariyeri biter.Chelsea-Hiddink olayı gerçekleşirse Arda Chelseade

Mutlaka kalmalı bu senede Terim'le daha da parlar ve o zaman daha iyi yerlere gider.

Galatasaray'da kaptanlık mertebesinin ne kadar küçüldüğünün en somut örneği oldu artık Arda.

Golden sonra kime sinirlendi arkadas?

emre'ye de oyle bakar miydi aceba

Galatasaray'da kaptanlık mertebesinin ne kadar küçüldüğünün en somut örneği oldu artık Arda.

Alakası nedir? Sen Samiyene gitmedin veda maçında Arda orada ağlıyordu. (Gittim ordaydım gibi mesajlar atmazsan sevinirim, kasttetiğim şeyi akli dengesi yerinde herkes anlayabilir.Kastettiğim sen değilsin.)

[video=youtube;z8Ah2f4t360]https://www.youtube.com/watch?v=z8Ah2f4t360&feature=related[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt