Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Siz Galatasarayın halini unutmuşunuz sallıyorsunuz, Yada hiç farketmediniz..

Bir an düşünün, sizi parlatmıiş, değer haline getirmiş, yıllara içinde bulunduğunuz klübün kaptanı oluyorsunuz. Ve bir sezon hiç katkı vermemekle birlikte en kötü anda gitmek istiyorsunuz. Milyonlarca Galatasaraylı taraftarlar, Arda'nın yerinde olmak için neler vermez. Söz gelimi bana sallıyorsun diyen siz. Şu anda Ardanın yerinde olsanız, koskoca takımın kaptanısınız, ve iyi de para kazanıysonuz, son sezon da takıma hiçbirşey veremediniz, üstelik takım da çok kötü durumda, kaçar gider misiniz ?

Gemiyi en son kaptan terkeder diye biliyorum ben.

Bir an düşünün, sizi parlatmıiş, değer haline getirmiş, yıllara içinde bulunduğunuz klübün kaptanı oluyorsunuz. Ve bir sezon hiç katkı vermemekle birlikte en kötü anda gitmek istiyorsunuz. Milyonlarca Galatasaraylı taraftarlar, Arda'nın yerinde olmak için neler vermez. Söz gelimi bana sallıyorsun diyen siz. Şu anda Ardanın yerinde olsanız, koskoca takımın kaptanısınız, ve iyi de para kazanıysonuz, son sezon da takıma hiçbirşey veremediniz, üstelik takım da çok kötü durumda, kaçar gider misiniz ?

Gemiyi en son kaptan terkeder diye biliyorum ben.

Sallıyorsunuz derken 3-5 konusunda demiştim, hani para ihtiyacımızı unutuyorsunuz diye :) Galatasarayın paraya ihtiyacı var hemde fazlasıyla..

Benimde demek istediğim o; gemiyi en son kaptan terkeder. Ama gemi battı :) Filikalar gelmiş sudan adam topluyor.. Kaptanı bırakın ölsün diye kenara mı itelim :) Artık gemi battı ve yeniden inşa etmek zorundayız. Yeni kaptanla, yeni mürettebatla!

Arda, bugün 14:00'te Ligtv'de açıklayacakmış gidip,gitmeme konusundaki kararını.Hayırlısı olsun.Taraftar olarak gönlümüz kaptanın kalmasından yana tabii.

Kalacak kalacak. Ama bu koyun taraftar geçen seneki hatalarını yapmaz umarım her b.ka inanarak...

dün ntvspor da "Reyes Ardanin pozisyonunda oynayan birisi.alinirsa Arda gidecek demekki" diyorlardi.Insallah kalir.hic olmasa 1 yil daha.Yeni transferlerler le dahada parlar.Gidecekse daha büyük takima gitsin.

Kaçamak cevaplar,sözleşmeli futbolcusuyum ben x'in diye abes bir cümle.Volkan kadar bile takımını sahiplenemeyen bir kaptan.

İStediğin yere git koçum,yeterki huzur ver.Geçen senede söylediğim gibi senden bir yol olmaz!

Kaçamak cevaplar,sözleşmeli futbolcusuyum ben x'in diye abes bir cümle.Volkan kadar bile takımını sahiplenemeyen bir kaptan.

İStediğin yere git koçum,yeterki huzur ver.Geçen senede söylediğim gibi senden bir yol olmaz!

windows_fatal_error_1280x1024.gif

biraz ağır konuşmussun sinirle ali

ancak haklı olduğun yerler var.

boyle kaçamak cevaplar,sözleşmeli futbolcuyum lafları kaptana yakışmıyor.kaptan oldugunu unuttuysa biri hatırlatsın neyin peşinde bilmiyorum

Biraz abartmışım haklısınız,böyle bana yalvarın yoksa giderim tripleri bunalttı artık,arıza çocuk vs. görselleri filan neyse diyelim...Bu arada yaratıcı arkadaşların eline sağlık,Oğuz Serdar'dan bu yana forum yöneticilerimizin profillerini bir gözden geçirdimde büyük ilerleme var hakikaten!

Galatasaray'in cocugu..

Git Arda git bazılarındaki bu kuyruk sende de bu evlat acısı oldukça bizden birşey olmaz artık...

Ünal baskan çikip "Arda bizim gönülden sözlesmeli futbolcumuz" der hepimizi rahatlatir renkdaslar.

Ünal baskan çikip "Arda bizim gönülden sözlesmeli futbolcumuz" der hepimizi rahatlatir renkdaslar.

Keşke o kadar rahatlatıcı bir açıklamayı başkan yerine kaptandan duysaydık. Milli Takım kampında konuştuğunda kalacak demiştim ama halen kafası dışarda..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt