Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Neyi eleştiriyosunuz ki?
Biz Galatasaray taraftarı olarak Fener medyası adamın üzerine giderken koruduk mu adamı?
Hayır. İte köpeğe destek verdik. Adamın özel hayatından sakatlıklarına kadar en çirkin spekülasyonları ve iftiraları şuursuzca, ağzımızdan köpükler saça saça konuştuk. Kimse kusura bakmasın küfür yoktu Sami Yen'de diyolar. Koca stad adamın sevgilisini ki ne kadar değer verdiğini de görüyoruz tezahurat malzemesi yaparsa ne o seyirci saygıyı hakeder ne de futbolcu o seyirciye saygı duyar. Hani nerdeydi zaman gönül bağı? O zaman kaptanı değil miydi bu adam bu takımın? Gönül bağı da kaptanlık da o gece bitmiştir benim gözümde. Profesyonellik kalmıştır geriye.
Açıklamalarından da belli ki yaşadıklarını, yaşatılanları affetmemiş bu çok sevişmekten sakatlanmış adam.
Geçiceksiniz bu takımını sahiplenmeyen kaptan ayaklarını.
Taraftar çok sahiplenmiş olsaydı takımı, "you will never walk alone" deseydi kötü günlerde, sakatlıklarla boğuşurken, takımı en zor maçında yanlız bırakmamak için sakat sakat sahada koşmaya çalışırken sahiplenseydi Arda'yı o zaman bu lafları etmeye hakkı olurdu.
Galatasaray taraftarı "biz UEFA kupasını, Süper Kupa'yı kazanan takımın taraftarıyız" deme hakkına sahiptir ama malesef "biz kötü günde karşılıksız bir sevgiyle takımını destekleyen taraftarız" deme hakkına sahip değildir.
Sami Yen'de futbolcusunu ıslıklayan bu taraftarın vefasızlıktan söz etmeye hiç hakkı yok.
Arda bu gün ben profesyonel futbolcuyum diyorsa sizin sayenizdedir.
İçinizden üzerine akıttığınız pislik bu adamı bu hale getirdi.
Görüyorum ki hala da akmaya devam ediyor.
Siz her şeyi yapıcaksınız ama hiç bir şey kaybetmeyeceksiniz... Yok öyle bir dünya.
Müstehak.