Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Ben de bu yüzden forvet arkasında serbest olarak Arda'nın daha yararlı olacağı düşüncesindeyim.

Bende öyle düşünüyorum, ortaya yakın oynamalı Selçuk'a yardım etmeli bence ki, ediyor.Rijkaard da o şekilde oynatmıştı, aslında Arda'yı nereye koysan orda oynar, sol bek koy orda bile Balta'dan iyi oynar, yeter ki kafası karışık olmasın.O zaman araya da kaçar, orta da, sağda da, solda da oynar.

İkisi bir arada bulunan oyuncu Messi var. :o

Arda iyidir bu şekil bence, dediğin özelliklere sahip adamı diğer kanata almak lazım.

İkisi bir arada olan Messi var diyorsun, sonra da ikisi bir arada olan adamı diğer kanada alalım diyorsun. Messi'yi mi alalım diyorsun yani?

Ben de bu yüzden forvet arkasında serbest olarak Arda'nın daha yararlı olacağı düşüncesindeyim.

Ben bu tezi 2 senedir savunuyorum:o Andre Santos'un 0'dan bize gol attığı bi maç vardı fenerle yaptığımız maçta, ne kupasıydı tam hatırlamıyorum. O maçta ofansif orta sahaydı izleyenler hatırlar, müthiş oynamıştı. Zaten özellik olarakta o bölgeye daha uygun, önde presi falan da başlatır. Hem kanatta oynadığı kadar da yorulmaz. Arda yorulunca topu kaldıramıyo yani kızmasın kimse, atamıyo şut falan:o

Arda bi yere gitmicek ama ardanın burada oldugunuda göstermesi lazım. Yükünüde hafiflettiler Daha cok faydalı olması lazım Sampiyonlar ligi oyna sonra yine gitmek istiyorsan git

Büyük takım isek, hedeflerimiz varsa kendi değerlerimizi satmamalıyız.

Ha zamanı gelir uygun şartlar olur o zaman gider ama henüz değil.

Kaptan net konuştu!

Galatasaray'da transfer çalışmalarıyla birlikte yeni sezon hazırlıkları da sürerken uzun süre yurtdışına transferiyle gündeme gelen ancak teknik direktör Fatih Terim'in gelişiyle sarı kırmızılı takımda kalan kaptan Arda Turan'a yönetim yeni teklif sunmaya hazırlanırken yıldız futbolcunun Galatasaray'ın kendisi için her zaman paradan önce geldiğini söylediği belirtildi.

Arda'nın ''Avrupa'da futbol oynamanın en büyük hayalim olduğunu hep söylüyorum. Zamanı geldiğinde bu arzumu gerçekleştireceğimden eminim. Onun da zamanın gelecek. Ama bu isteğimin gerçekleşmesi için Kulübüm buna izin vermeli, uygun şartlar oluşmalı. Benim ve Galatasaray'ın menfaatleri aynı oranda korunmalı'' dediği öğrenildi.

Yıldız futbolcunun ''Bir gün gelip Galatasaray'dan ayrılacaksam bu kulübüme para kazandırarak olacak. Futbol benim mesleğim paramı buradan kazanıyorum elbette ki kendimi de düşüneceğim. Ama konu Galatasaray ise para benim için ikinci plandadır. Bu takımın kaptanı olarak eminim ki büyüklerim beni her zaman her açıdan koruyacaktır. Sözleşme imzalamada sorun olmaz. '' şeklinde ifadeler kullandığı belirtildi.

kaynak

Gitmesini İsteyenlerden Değilim. Ama İlla Gidicekse En Az 10 Milyon £ Bonservis Almamız Lazım. O da En Az :confused:

Atletico Madride giderse diyecek söz bulamam.:SS:

Belki bunun için erken ama hakkında sürekli transfer haberleri geliyor,Şeref Aydın'ın girdiği son entry'de bunu işaret ediyor.

Güle güle kaptan,yolun açık olsun...

Arda gitmeyeceğini defalarca açıkladı.

Şike haberleriyle amacına ulaşamayan medya şimdi de Arda haberleri uyduyor...

kimse sallamasın ardaya bizden net 3.5 almak varken avrupada vergileri düşünce alacağı max para 1.5 dönüşte fenere gider gibi yorumlarda görmek büyük talihsizlik olur para için gitmiyor gerçekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt