Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda'nın Galatasaray'lılığını tartışmayalım bence.Adamın sevgilisine küfür ederken,ruhsuz derken düşünecektik bunları.

Her daim seninleyiz Kaptan.Gitsende kalsanda.Yolun açık olsun

[video=youtube;cLOmPmBXGc0]https://www.youtube.com/watch?v=cLOmPmBXGc0[/video]

Böyle bir adam şimdi kaçmaya çalışıyor ya burdan helal olsun bize. Neyse umarım ders almıştır bazıları, umutsuz vak'aları es geçiyorum.

Yaptın yapacağını Ahmet Bulut Allah büyük çıkartır elbet bu yaptıklarını

Sana verdiğimiz değere sevgiye, sırtındaki numaraya, taşıdığın kaptanlık pazubandına..

Yepyeni hedeflerle yola çıkmışken gemiyi terketmek gönlümüzdeki o sipsiye o Arda'ya yakışmadı..

Sen şimdi değil de seni Metin Oktay gibi başarıların ardından uğurlasak misyonunu öyle tamamlasan da gitseydin, gittiğin takımın formasını almayan namert olurdu..

Ama sen bunu yapamadın herkes kafanı vererek kalmanı isterken, babam dediğin Fatih Terim'in kal demesine rağmen giderken olmadı be.

"Benden daha fazla Galatasaray'lıyım diyenle uzun uzun konuşmamız gerekir" demiştin ya, inan uzun uzun konuşmaları gerekmez artık.

Belki iyi bir Galatasaray'lısın ama senden daha fazlası da var şu hayatta, o da böyle gitmezdi bilesin.

Neyse.. yolun açık olsun..

Yazılacak çok şey var.Ama bu saatten sonra anlam kazanmaz.

Sadece çok üzüldüğümü,Arda'nın yerinin doldurulamayacağını söyleyebilirim.

Biraz kırgınım Arda'ya.Ama umarım gittiği yerde başarılı olur.Yolun açık olsun KAPTAN.

Arkadaşlar günler önce burada yazmıştım yakın arkadaşlarım vasıtasıyla öğrendiğim gibi Arda mutlaka gidecektir diye.Hatta Drogba-Bosingwa takası da gündeme gelmişti.Bugün Şeref de yazdığına göre gitmiştir.Hiç üzülmüyorum ,yeni bir heyecan yeni bir takım projesinde olmak istemediyse kendi bileceği şeydir.Allah yolunu açık etsin kardeşim gibi severim.Ama ona yıllar önce sorsalar takımın sana ihtiyacı var bu takıma bişey vererek kaptanı olduğun takımda bir kupa kaldırarak git deselerdi kesinlikle kabul ederdi.Ama olmadı amatör ruhlu profesyonel olmayı istemedi.sembol falan olacağını düşünmüyorum bu dakikadan sonra silinip gidecektir hafızalarımızdan.Hatta şidi onu bizden koparan menajerler başka büyük takım forması da giydircektir memleket dönüşünde.Birgün yine bir dost sohbetinde Fatih Akyel ile konuşmam geldi aklıma.Aynen şöle demişti şimdi damağımızda kötü bir tat bırakan zamane futbolcumuz.

"Bir sürü keşke var hayatımda..."

Bu çok bilmiş çok görmüş menajer Ahmet Bulut bir değerimizi daha türlü bahanelerle kandırıp belki de menajerlik hayatının son büyük vurgununa alet etmiştir.Benim gözümde ikisi de camiayı aldatmıştır.Sezon planlamamızı ufak da olsa sekteye uğratmıştır.Altyapıda ve Şehremini lisesinde kardeşimle aynı takımlarda oyanayan yol parası yokken trene kaçak binen ve oradaki büfede ucuz diye sosisli ekmeğine sadece sosunu ve tursusunu koyduran bu çocukların bir anda girdikleri bu dünyada onları değer yapan kendi özdeğerlerine böyle sırt dönmesini anlamıyorum.Git bakalım Arda yolun açık olsun.Kardeşim gibi severim seni ama şunu unutma bu camia senin yaşadığın ağır sakatlıklarda sırtınde taşıyan altyapı hocalarıyla el üstünde tuttu seni.A takıma çıktın sana en kutsal formayı numarayı daha da ötesi metinler'in pazubandını verdi.Şimdi bir düşün sen ne verdin acaba?....

Arda diyor ki, "Tamam, bu sene kalıyorum. Ama kaç para verirseniz verin, sözleşmemi uzatmıyorum. Sene sonu bedava giderim. Böyle olsun istemiyorsanız beni şimdi satın."

Olay buymuş.

Madem gidecektin en baştan gitseydin.Şimdi oyuncu ara dur.

Arda diyor ki, "Tamam, bu sene kalıyorum. Ama kaç para verirseniz verin, sözleşmemi uzatmıyorum. Sene sonu bedava giderim. Böyle olsun istemiyorsanız beni şimdi satın."

Olay buymuş.

Bu lafı bana söylediği anda kendini Florya'nın kapısının önünde bulurdu.

Yine insaflıymış bizimkiler.

Her yönden büyük bir kayıp olacak bu durum. Eğer giderse ve gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok, kimseyi bağlayamayız. Ama bu kadar dar bir zamanda önlem alamazsak bu sene bir yıkım daha yaşayabiliriz.

Arshavin + Diego belki bizi kurtarabilir ama bu sefer de Eboue'den vazgeçeceğiz.

Olay buymuş.

Hiç böyle bir rest çekebilirmi mantıklı bir insan Mert? O reste karşılık kadro dışı kalır parası ödendiği halde 1 sezon oynatılmazsa, " nerde form tutarım serbest kalınca kim alır beni " diye sormazmı? İş oraya restleşmeye gitmez her ikisi için gerek Galatasaray için gerek Arda için işin Ticari boyutu önemli. Bir klüp istesin oyuncunun aktif futbol hayatı biter.

giderse çok kötü olur

hadi gidiyosun ilk başta gitseydin

ardanın gitmesiyle de Galatasaray küçülmez merak etmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt