Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Gitme lan, lütfen, kal az daha, biraz daha gol at, asist yap, kaybedince sinirlen, arkadan kayarak top al falan, azıcık daha lan. Ne bileyim yahu, isyan et kaybedince falan, yap lan bir şeyler, kal biraz daha.:(

Arda gitmiyor Fatih Terim onu tutamıyor! Culio, Arda...Sırada kim var? Sarp ve Aydın'ı hala takımda tutuyor ama! Terim değişmedi 6 yıl öncesinin Terim'i bence.

Arda diyor ki, "Tamam, bu sene kalıyorum. Ama kaç para verirseniz verin, sözleşmemi uzatmıyorum. Sene sonu bedava giderim. Böyle olsun istemiyorsanız beni şimdi satın."

Olay buymuş.

Gitmek istemesi nedeniyle Arda'nın Galatasaraylılığına söz söylemem gitmek isteyebilir normaldir ama madem böyle bir niyetin vardı sezon sonu söylerdin sezon planlaması transferler ona göre yapılırdı bu birincisi.ikincsi ise eğer bu olay doğruysa yani seneye bedavaya giderim bu olay gerçekten gerçek bir Galatasaraylıya yakışmayan bir tutum.sözleşmeni uzatırsın ama seneye gitmek istiyorum dersin seneye kolaylık sağlanır gidersin.ne yani Galatasaray camiasının,başkanının samimiyetinden mi şüphe duyuyosun...

Gitmek istemesi nedeniyle Arda'nın Galatasaraylılığına söz söylemem gitmek isteyebilir normaldir ama madem böyle bir niyetin vardı sezon sonu söylerdin sezon planlaması transferler ona göre yapılırdı bu birincisi.ikincsi ise eğer bu olay doğruysa yani seneye bedavaya giderim bu olay gerçekten gerçek bir Galatasaraylıya yakışmayan bir tutum.sözleşmeni uzatırsın ama seneye gitmek istiyorum dersin seneye kolaylık sağlanır gidersin.ne yani Galatasaray camiasının,başkanının samimiyetinden mi şüphe duyuyosun...

eger dogruysa resmen sanatj yapmis

bana göre taraftarımızıda bu konuda sütten çıkmış ak kaşık olarak gösteremeyiz. arda konusunda başta basın olmak üzere, ne adnan polat yönetimi ne de taraftar masum değildir.

kelepçeli seks partisi düzenleyenlerin 2 gün bile konuşulmadıgı hatta kendi taraftarlarınca bagrına basıldıgı bu ülkede, ardanın gayet masumane bir şekilde kız arkadasıyla küçük bir cep sineması kapatması olay oldu! basın bunu olay yaparken, biz naapdık acaba?? o diyarbakır maçında bende tribündeydim, oyle 3-5 kendini bilmez değil nerdeyse bütün stad o tezahuratı yapdı. o zamanki tepki niyeydi peki??

biraz ayrıntıya giricem kusura bakmayın.. o d.bakır maçından 1 ay önce arda kraldı.. 2.yarıda sallanan takımı keita ile beraber ayakta tutmaya çalışıyordu. 2-1kazandıgımız denizli deplasmanı (gol attı cok güzel oynadı), 1-1 lik inonüdeki bjk maçı (cok iyi oynadı süper bir gol attı), ve bi soraki hafta 4-1 lik kasımpaşa maçı (gene 1 gol 1 asist). takım en yakın takipçisi f.bahcenin 5 puan önünde liderdi, şampiyonluga gidiyordu.. sora haftaiçi idmanda sakatlandı arda. 3 hafta oynamayacagı söylendi. oynamadıgı ilk maçda eskişehire 2-1, soraki hafta trabzona 1-0 yenildik.. samiyendeki fb maçında sakatlagı gecmemesine ragmen, fedekarlık yaparak son 20 dakika girdi oyuna sadece... ve bu 3 maçda 0 puan, ardasız 3 maç (sadece 20 dakika oynamış) bizi bitirdi.. ve bu süreçden biz en fazla ardayı sorumlu tuttuk, ortadaki en masum insanken, tek suçu sakatlanmakken... bu takım ardasız niye gol atamıyor, niye kazanamıyor, bu kadar yıldız ne işe yarıyor (elano,keita,dos santos,jo,baros) sordukmu hiç???

peki yönetimimiz ne kadar savundu ardayı?? dünyadaki en nefret ettigim insan belkide aziz yıldırım. ama naapdı yııllar evvel alexin yuhalandıgı sakarya maçında,hatırlayananız varmı? herkes yuhalerken ayağa kalkıp avuçları patlayana dek alkışladı. sonrada basına kamoyuna kendi taraftarına herkese cıkış yapdı. ve o günden beri alex hakkında tek bir kötü söz, ciddi bir eleştiri, bir yuhalama olmadı. o gün kazandı alexi...

Arda'da bizi bezdirdi gidiceksen git gitmiceksen adam gibi kal yeter artık hersey yolundaymıs gibi senlemi ugrasıcaz

bana göre taraftarımızıda bu konuda sütten çıkmış ak kaşık olarak gösteremeyiz. arda konusunda başta basın olmak üzere, ne adnan polat yönetimi ne de taraftar masum değildir.

kelepçeli seks partisi düzenleyenlerin 2 gün bile konuşulmadıgı hatta kendi taraftarlarınca bagrına basıldıgı bu ülkede, ardanın gayet masumane bir şekilde kız arkadasıyla küçük bir cep sineması kapatması olay oldu! basın bunu olay yaparken, biz naapdık acaba?? o diyarbakır maçında bende tribündeydim, oyle 3-5 kendini bilmez değil nerdeyse bütün stad o tezahuratı yapdı. o zamanki tepki niyeydi peki??

biraz ayrıntıya giricem kusura bakmayın.. o d.bakır maçından 1 ay önce arda kraldı.. 2.yarıda sallanan takımı keita ile beraber ayakta tutmaya çalışıyordu. 2-1kazandıgımız denizli deplasmanı (gol attı cok güzel oynadı), 1-1 lik inonüdeki bjk maçı (cok iyi oynadı süper bir gol attı), ve bi soraki hafta 4-1 lik kasımpaşa maçı (gene 1 gol 1 asist). takım en yakın takipçisi f.bahcenin 5 puan önünde liderdi, şampiyonluga gidiyordu.. sora haftaiçi idmanda sakatlandı arda. 3 hafta oynamayacagı söylendi. oynamadıgı ilk maçda eskişehire 2-1, soraki hafta trabzona 1-0 yenildik.. samiyendeki fb maçında sakatlagı gecmemesine ragmen, fedekarlık yaparak son 20 dakika girdi oyuna sadece... ve bu 3 maçda 0 puan, ardasız 3 maç (sadece 20 dakika oynamış) bizi bitirdi.. ve bu süreçden biz en fazla ardayı sorumlu tuttuk, ortadaki en masum insanken, tek suçu sakatlanmakken... bu takım ardasız niye gol atamıyor, niye kazanamıyor, bu kadar yıldız ne işe yarıyor (elano,keita,dos santos,jo,baros) sordukmu hiç???

peki yönetimimiz ne kadar savundu ardayı?? dünyadaki en nefret ettigim insan belkide aziz yıldırım. ama naapdı yııllar evvel alexin yuhalandıgı sakarya maçında,hatırlayananız varmı? herkes yuhalerken ayağa kalkıp avuçları patlayana dek alkışladı. sonrada basına kamoyuna kendi taraftarına herkese cıkış yapdı. ve o günden beri alex hakkında tek bir kötü söz, ciddi bir eleştiri, bir yuhalama olmadı. o gün kazandı alexi...

Mükemmel yazmışsın ama boşa hocam. 50 kere yazdım ben bunları. Okumayacaklardır da zaten. O sezon Arda'nın gol ya da asist yapmadığı hiçbir maçtan puan alamadık(0-0 kayseri ve 1-1 sivas hariç). 3 maç sakatlandı yarıştan koptuk. Ertesi maç yuhalandı. Embesillik bile değil resmen takımı sabotedir bu asıl ihanet odur. Normal bir insan evladı da kaldıramaz Arda da kaldıramadı olay budur.

Deplasman maçları olacaktı yanlış anlaşılma olmasın.

aynen öyle kardeşim. sadece o sezonlada sınırlı kalmadı malesef.. gecen sezonda devam etti, cocugun milli takımdaki hayati belçika maçında iyi oynaması,gol atması ve sakatlanmasıda büyük bir suç olarak kabul edilmişdi.. aziz yıldırımın ardayı görünce, 'naber lan arda' demesinden dolayıda arda suçlanmışdı.. kısacası arda turan konusu malesef, galatasaray düşmanı medyanın, galatasaraya karşı bir zaferidir....

ben de çok kızıyorum Arda"ya ama görüyorum ki Arda"nın ayhan kadar kredisi yok takımda.bıraksalar bir kaşık suda boğacak millet:o

athletico başkanı ilgilenmiyoruz demiş. bu haberler bilinçli çıkarılıyo.

ben menejerinin çıkarttırdığını düşünüyorum.

Giderse çok büyük hayal kırıklığı olur benim açımdan, inşallah gitmez...

[video=youtube;bs5ZI6Z3bPM]https://www.youtube.com/watch?v=bs5ZI6Z3bPM[/video]

Gitmeni gerçekten istemiyorum,beklemiyordum da her ne kadar son zamanlarda formandan uzak kalsan da eleştirilsen de gitme bizimle kalmalısın bu zamanda!!Gitmek için çok yanlış zamanı seçiyorsun.:sad007:

Arda'nın kuyusunu hem kendi,hem biz,hem de yandaş medya kazmıştır...Biz yandaşlar tarafından Arda asılırken 3 maymunu oynamışızdır, fakat Arda ise bu 3 maymunu oynayamamış ve kendi duygusal yapısının kurbanı olmuştur.

Yanlış zaman olur...Eğer umut verici bir yapı olmasaydı Arda'nın gitmesini desteklerdim fakat işler belirli bir rayına girmişken yarı yolda bırakmak Arda'ya yakışmaz.Arda'nın Galatasaray'dan uzaklaşması için elinden geleni yapan malum kulübün istediği olacak bu durumda...

Hala temkinliyim bu haberlerin doğruluğu konusunda.

Arda Turan'a;

''Gitme haberlerin çıkınca, seni Olcan gibi adamlarla fln kıyaslamaya başladı bu taraftar. Bak bu bölümü okurken sen bile çok fena güleceksin. :D Sonra sen en verimli zamanlarında, parası olmayan bir kesim kıskanç taraftar grubu tarafından sinema kapattın diye kıskanılıp yuhalandın ya, suçun yoktu yani işte biliyorsun. Şimdi gitmekle geç de olsa gerekeni yapıyorsun, hiç değilse artık seni suçsuz yere değil, ''Arda gitti'' diye suçlayıp kızacaklar. En azından gitmene değdi. Sen gidip Ronaldo-Messi-Di-Maria'lı ligde uğracaksın ve uğraşının sonucu CL olacak en kötü AL'de çeyrek final-yarı final olacak.

Burada Sedat veya Yalçın'ın ayağını kırmasıyla uğraşmayacak ve hedefin ZTK'da final oynamak olmayacak. Kaptan seni seviyordum hala da seviyorum, hala da Türkiye'nin açık ara en yeteneklisi sensin. Yolun açık olsun gidiyorsan. Ama tekrar şu son bölüm de gül, senin sol bacağının baş parmağı etmeyecek Olcan'la kıyaslıyorlar. Hatta takla açarak gül kaptan.

Elveda'' :D

Ben Arda olsam;

ayda 200000 kazancım varken 1000tlye sinema kapattım diye bana küfür etseler.

Sakat sakat takımım için fener maçına çıkıp kötü oynadım diye küfretseler.

Yolda giden kız arkadaşıma küfür etseler.

Her gün yapmadığım asılsız haberler çıksa.

İspanya yada ingilterede en azından orta düzey bir takımda 2 yıl önce forma giymeye başlardım.

fatih hoca geldi ve yeni bir hava yakaladık...geçen seneki faciayı yaşatan takımdan da önemli bir kısım çok daha kaliteli isimlerle dolduruldu...rakiplerimiz ise başka dertlerle uğraşıyor ve bu sene şampiyonluğun en büyük adayıyız...Diğer seneler hedef ise belli " En az Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final..." .Üstelik takımımızın kaptanı Arda ve en önemli futbolcumuz yine Arda.Ona Galatasaray'ın hiç olmadığı kadar ihtiyacı var.Arda böyle bir ortamda bizden alacağı paranın daha azına üstelik bizden büyük olmadığında hemfikir olduğumuz bir kulübe gidiyor...Gittiği yerde 5.lik 6.lık hesapları yapacaklar üstelik hiç tanımadığı bir ülkeye gidiyor...Hala gitmek istiyorsa bir şey söylemek bana düşmez... YOLUN AÇIK OLSUN...Ama arkada kalbi kırık seni seven ,bu forma altında efsane olmanı isteyen Galatasaray'lılar olduğunu da unutma...Ne olursa olsun kırılan kalp asla eskisi gibi olmaz... YOLUN AÇIK OLSUN ARDA HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt