Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Tam takım hocasıyla taraftarıyla yönetimiyle yeni bir hava yakalamışken giderse çok teşekkürler sağolsun... Kaptanlığın hakkını sonuna kadar vermiş olur.

Bana bile bunları dedirtti ya helal olsun Arda'ya.

Üzülmeyin giderse, Aydın Yılmaz var o oynar. :eek:

Kalacağım deyip de şurada transferin bitmesine 20 gün kala yeniden gideceğim diye tuttuyorsa gitsin zaten. O da kurtulsun biz de kurtulalım.

Yolun açık olsun be Aslan. Umarım başarılı olursun.

Yazık.

Hakettiginden fazla sevip deger vermişiz zaten dünyada böyle seven .....lir ....ken sevilir. Profesyonel GS sevdalısı arda'ya selam olsun..

Yazık.

Hakettiginden fazla sevip deger vermişiz zaten dünyada böyle . Profesyonel GS sevdalısı arda'ya selam olsun..

Artık bizimle kalacağına o kadar çok inanmıştım ki..

Bu kadar gitmekte ısrar ediyorsa yapacak bir şey yok. Yolu açık olsun, bu taraftar hep seni sevdi.

Bugüne kadar hep savundum, her eleştiride arkasında durdum. Ama o hocasının, taraftarının ona en çok ihtiyaç duyduğu dönemde kalıcam demesine rağmen hala gitmekte diretiyorsa 1 dk. daha durmasın, dönmemek üzere gitsin. Kimse Galatasaray'dan büyük değildir, bu da unutulmasın.

Böyle olmasını istemezdim açıkçası. Sene sonunda gitmesi taraftarıydım, değeri bilinmiyordu çünkü. Genç yaşında Avrupa'yı sallarken yok etmeye çalıştılar adamı, futbol haricinde her konuda gündeme getirmeye çalıştılar. Attığı her adım olay oldu, özel hayat diye bir şey bırakmadılar. Üstüne bir de kaptanlığın yükünü verdiler genç yaşında. Hiç bir zaman ben Metin Oktay'ın veliahtıyım dememesine rağmen, herkes onunla kıyaslamaya çalıştı. Galatasaraylılığı sorgulamaya başlandı.

Hata yapmadı demiyorum, elbetteki bir çok kez hata yaptı. İyi bir akıl hocası yoktu çünkü, genç yaşında ona mantıklı kararlar verdirecek kişiler yoktu çevresinde. Üzerindeki baskıyı kaldıramamaya başladı zamanla, adam sakatlandı, kız arkadaşıyla ilişkisine bağlandı bu sakatlık. Canlı yayında ağladı, bu bile çok umursanmadı.

Bugün Arda'ya laf atanlara yapılsaydı bütün bunlar, çoktan gitmişlerdi belki de ama oturduğumuz yerden konuşmak kolay işte.

Arda'nın her zaman arkasında oldum, her zaman destekledim, bugün gidiyor olmasına ne kadar kızsam da yanlış yaptığını düşünsem de sonuna kadar arkasında olunması taraftarıyım. Galatasaraylı Arda olarak Türkiye'yi en iyi şekilde temsil eder umarım. Barcelona, Real Madrid gibi önemli takımlara karşı oynayacağı maçları izlemek çok keyifli olacak. Kafasının rahat olduğu yerde, baskı yemediği yerde ne kadar başarılı olacağını da herkese gösterecektir.

Dediğim gibi keşke böyle olmasaydı ayrılık ama olan oldu artık sanırım.

Yolun açık olsun Büyük Kaptan. Parçalıyı bir gün yine sırtına geçireceğine olan inancım tam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt