Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | Güle Güle KAPTAN

cwtjc.jpg

Gülerek gitmiş, umarım gülerek döner. Şans dileyelim ve takımımıza bakalım. Bizim de mutluluğa ihtiyacımız var, bu yüzden takıma sağlam takviyeler gerekiyor.

abi saçmalıyosunuz tamam bazı şeylerde haklısınız ama melo geldi elmander geldi muslera geldi

bu adamlar geldiğinde surat assa hoşunuza mı gidecek. heralde gülecek bi insan hedefini gerçekleştirdiğinde somurtmaz dimi

abi saçmalıyosunuz tamam bazı şeylerde haklısınız ama melo geldi elmander geldi muslera geldi

bu adamlar geldiğinde surat assa hoşunuza mı gidecek. heralde gülecek bi insan hedefini gerçekleştirdiğinde somurtmaz dimi

Katılıyorum söylediğine... Brezilyası, Portekizi, Hollandası, Hırvatistanı vs. her sene yüzlerce genç yetenekli çocuklarını yurt dışına gönderiyor biz bir tane oyuncumuzu bile şöyle sevinerek gönderemiyoruz. Kral Hakandan, Ünsala, Arife, Tuncaya hepsi sevine sevine gidemediler. Bu konuda bence toplum olarak bir sorunumuz var. Şu balkan ülkelerinden yüzlerce topçu oynadı oynuyor önemli liglerde bizim ülkeden giden 2-3 kişi. Sevdiğimiz kişileri paylaşmayalım derken onlara zarar verdiğimizi farkedemiyoruz galiba.

B__lent_Korkmaz_1.jpg

Ben Galatasaraylı Bülent

Korkmaz'sam eğer, Bülent Korkmaz’ı Galatasaray yaptıysa o zaman benim de bu görev için hiç bir şart koşmamam lazım. Çünkü kulübüm beni çağırıyorsa benim gitmem lazım.

kaptan var kaptan var arkadaş :)

Ne kadar kızdıysam da herkesin bir hayali vardır.Eğer gerçekten hayali buysa peşinden koş aslanım.Sonuna kadar destekçiniz.

Arda kendisi de diyor zaten standart bir kaptan tipi, otoriter bir kaptan tavrıyla yaklaşmıyorum arkadaşlarıma diyor.

Ama kaptan dedin mi otoriterli olmalı bence bakın Büyük Kaptan Bülent Korkmaz'a nasıl motive ediyor takımı :tiphat:

[video=youtube;9TJi2bJ1Su4]https://www.youtube.com/watch?v=9TJi2bJ1Su4[/video]

veya eski futbolcumuz Lorik Cana :tiphat:

[video=youtube;UxHqbimeeoY]https://www.youtube.com/watch?v=UxHqbimeeoY[/video]

Bence Kaptan böyle olmalı takımı bir araya toplamalı ve kenetlemeli :animation:

Yolun Açık Olsun Kaptan. Öncelikle Başarılı Olmanı Eğer Olmaz İse Geri Dönmeni 4 Gözle Bekliyoruz, En Azından Kendi Adıma. Yolun Açık Olsun ..

Arda Turan'a karşı şu an nötrüm.Bunun nedeni onu sevmemem değil.Aksine Arda'yı severim de her zamanda sahip çıkmaya çalıştık zaten forum olarak da.Bi yandan sevindim gitmesine son zamanlarda basında yazılanlardan ve söylenenlerden çok etkilenmişti ve sakatlıkla birleşince bu olaylar çok verimsiz bir futbolcu haline gelmişti normal olarak.Türkiye'den uzakta olacak ve basın biraz olsun kesecektir Arda'ya olan saldırıları.Hem kendi idealleri için uğraşacak hem de kafası rahat olacak bundan sonra.Üzüldüğüm konu ise herşeye yeniden başlayacağımız bir sezonda böylesine önemli takviyeler yapmışken ve 2 transferle de şampiyonluğun en önemli takımı olacakken zamansız takımdan ayrılması hem yerli kalitemizi düşürdü,hem yabancı kontenjanımıda sıkıntıya yol açtı,hem de onun takımda kalacağım açıklamalarından sonra umutlu gözlerle bekleyen Galatasaray'lı taraftarları üzdü.Elbette hiç kimsenin yeri dolmaz değildir ancak Arda Türk statüsünde olduğundan ve bu ülkede başka alternatifi olmadığından dolayı bizim için çok değerliydi.Bu saatten sonra ona yapmamız gereken sadece bize verdiği emekler için teşekkür edip başarılar dilemektir.Elbette içimiz buruk bir şekilde karşıladık bu haberi ancak elden gelen birşey yok şu durumda.Umarım kafasındaki hayalleri gerçekleştirebilir.Tek üzüldüğüm nokta ise hiç bir zaman Bülent Korkmaz ya da Metin Oktay gibi efsane olamayacağıdır.Eğer takımda kalıp kaptanlığa devam edip başarılı olsaydı bu isimlerin yanında adından söz edebilirdik.

metin oktay palermoya gitmedimi. sonra geri geldi.

Metin Oktay,Galatasaray'ın kendisine en fazla ihtiyacı olduğu zamanda mı gitti?Kendisine en çok güvenen teknik direktörünün oyun şablonunu kendi üzerine kurduğunu bile bile,yüzüstü bırakırcasına.Yolu açık olsun.Atletico'nun sembol futbolcusu olmak istiyor zaten.İstediğinin sembolü olabilir çok da kafa yoramam.

Off offf...

Hiç kimse olmayacak senin gibi hiç kimse gelmeyecek...

Mutluluguna bakarmisiniz.Fatih Terimin yuzune nasil bakacaksin Arda efendi.

Napacaktı abi herif? "Kahretsin lan, ühüüü:(, transfer oldum Madrid'e, Fatih Hoca al beni geri, ühüüü:(" falan mı demeliydi? Siz ne dediğinizi bilmeyen bir grup taraftar tipisiniz, sonra laf edince "taraftarlığımı sorgulamak sana mı kaldı yeaaaa?" dersiniz, bana kalmış işte hacı, görüyorsun.

Napacaktı abi herif? "Kahretsin lan, ühüüü:(, transfer oldum Madrid'e, Fatih Hoca al beni geri, ühüüü:(" falan mı demeliydi? Siz ne dediğinizi bilmeyen bir grup taraftar tipisiniz, sonra laf edince "taraftarlığımı sorgulamak sana mı kaldı yeaaaa?" dersiniz, bana kalmış işte hacı, görüyorsun.

Aga adam salya sümük gitti mesela.Olmayacak bir şey değil ki

real-madridte-oynamak-bir-dus.jpg

bence kimseyi birbiriyle karşılaştırmazsak bu kadar sorun çıkmaz.

metin oktay,bülent korkmaz bunlar bidaha gelmeyecek.

Arda 'nın ağlaması veya ağlamaması hiç önemli değil yaptığı hareket yüzünden Fatih Terim bile kızmış artık.

Turkiye nin en iyi futbolcusu Ispanya ligine transfer oldugu icin elestiriliyor.

Enteresan bir milletiz,utanmazsaniz dua edeceksiniz ki basarisiz olsun.

Kendinize gelin la,kendi evladinizi tasliyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt