Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Semih ve Emre ile Arda arasındaki farkı bileniniz var mı?

Çolak dersen anlarım da, Belezoğlu diyorsan bünye kaldırmaz.

belozoglu diyorum elbet. ben takimima bakarim, arda bos bos konusmus emre konusmamis. tribunler okan gibi bir karaktersizi bile bagrina basti ki emreden daha buyuk haindir. emre agresif falan olsa da mac disinda takimimiza karsi herhangi bir faulu olmamistir. mesela hagiyi ovmustur kac kez fener oyuncusuyken. ardanin tek bildigi abilerini korumak. Galatasaray'i bitiren duzenin temsilcisi ve sozcusu arda. emre oyle degil

Emre bizdeyken UEFA kupasını alan takımdaydı. Çirkeftir falan hiç sevmem de Arda gibi değil. Adam direk tarafını belli etti. He parayı gördü fenerli oldu, şerefsizdir falan diyorsanız Hakan Şükür'ün de açıklamalarına bakın. Emre zaten fenerliydi diye 100 kere söylemiştir. He onun şerefsizliğine ortak olmuştur veyahut o zaman bilemem. Ama Emre'nin ciddi söylüyorum arkamızdan salladğı açıklamaları pek hatırlamıyorum. Geldi fenere fenerliyim dedi gitti bitti tarafını belli etti direk.

galatasaraya donme ardacik. donersen eger adam degilsin net konusuyorum. yayinlara cikip aglama.

Para goz emre bile sirin gozukmeye basladi koca kafa

Herşey bir yana bir oyuncu kendiliğinden magazin futbol proğramına niye bağlanır?

Dikkat ediyorum da Arda'nın yaptığı ilk acıklamadan bu yana birçok baslık acılmıs forumda. Gerek var mı?

Onun amacı zaten isminin gündemin ön sıralarında olmasını sağlamak, yani ilgi cekmek.

Emre Çolak'a, Semih kadar kanımın ısınmaması nedeni de Arda'dır mesela. Semih çünkü hiçbir zaman ''arda aphi'' diye gezmedi. Metin Oktay dedi. Biliyorum ki Semih şov amaçlı çıkıp konuşmuyor. Mesela Fener maçında o mükemmel oyundan sonra formayı çıkardı taraftara gösterdi falan.Semih yapar mıydı bunu? Kesinlikle hayır. Semih yeni bir Bülent Korkmaz olabilir ama Arda asla. Çok severdim lan seni sipsi. İnsan sevdiğine kırılırmış zaten..

büyük büyük kaptan arda arda turan diye bağırdınız hepiniz. hadi bırakın şimdi

Hep kalbimdesin BÜYÜK KAPTAN, ama hâla bi boşluk var sen gittin gideli.

Doğum günün kutlu olsun KAPTAN !

Doğum günün kutlu olsun Koca Kafalı..

Sen yaşadıkça Galatasaray sevginde içinde büyüsün.. Yeni yaşın biraz daha büyütür umarım seni :)

Nice yıllara :)

Arda turan benim için bir hiçdir.. Bilmelidirki Galatasaray kimseye yanlış yapmaz kişiler yanlış yapar.. Para insanı değiştirmiş paranın alamicağı hiç bişe yoktur şerefide onuruda para alırmış tipik bir örnekdir arda.. Birgün gideceği kulup şikespordur..

Bu takımın ''sol'' yanı eksik gittiğinden beri..

Mutlu yıllar Arda..

Bugunku milliyetteki Arda Turan roportajindan

En sevdiğiniz renk hangisi?

En sevdiğim renk kırmızının yanına konan sarı.

roportajin tamami icin

m.milliyet.com.tr

Bugunku milliyetteki Arda Turan roportajindan

En sevdiğiniz renk hangisi?

En sevdiğim renk kırmızının yanına konan sarı.

roportajin tamami icin

m.milliyet.com.tr

Ahahah röportajı okudum da Arda'nın 2 seçeneği vardı. Tugay ve Sergen. Kesin olarak Sergen olmayı seçmiş o. Bundan bi 10 yıl sonra Yetenek Sizsiniz devam ederse juri koltuğuna oturacak isim belli oldu. Bakarsınız O Ses Türkiye'ye de juri olur, Arda için farketmez, kamera olsunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt