Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahahah röportajı okudum da Arda'nın 2 seçeneği vardı. Tugay ve Sergen. Kesin olarak Sergen olmayı seçmiş o. Bundan bi 10 yıl sonra Yetenek Sizsiniz devam ederse juri koltuğuna oturacak isim belli oldu. Bakarsınız O Ses Türkiye'ye de juri olur, Arda için farketmez, kamera olsunda.

"Bugün Ne Giysem?"de falan jüri olabilir. Ropörtaj o yönde. :yenieek:

.

Cevap: #10 Arda Turan

Bu takımda şimdi Arda olsaydı bazı şeyler farklı olurdu.

Evet Riera'nın mükemmel performansına yetişemeyeceği çok net bir gerçek:/

bu halden kötü falan olmazdık . fark yaratırdı . sevmezsiniz vs o ayrı ama birde gerçekler var .

Oynasa fark yaratırdı ama 10 maç fln ancak oynardı. Sakatlanırdı ve SLS AMG'si ile geceleri Aziz Yıldırım'ı ziyarete gider, Rıdvan Dilmen'le tavla oynar, Acun'la suffle yerdi.

Ne de olsa o bir Galatasaray'lı. :asd:

Son sezonu hariç senede kaç maç oynamış ona bakın yahu, 50'leri falan görebilirsiniz. Ölüp bittiğiniz çoğu adam yarısı kadar oynamamıştır.

Oynasa fark yaratırdı ama 10 maç fln ancak oynardı. Sakatlanırdı ve SLS AMG'si ile geceleri Aziz Yıldırım'ı ziyarete gider, Rıdvan Dilmen'le tavla oynar, Acun'la suffle yerdi.

abi eski sevgilin imiş gibi konuşuyorsun

Arda sevmessiniz ayrı konua ama iyi oyuncu sol taraf suan Allaha emanet

Şu an geri alınsa ortada bir TAKIM bırakmayacağı gerçek:ka21:

Yahu bilip bilmeden nasıl böyle konuşuyorsunuz anlamıyorum.

Bak şimdi Skibbe gittiğinde Arda ve abileri gönderdi diye herkes zırladı çok iyi hatırlıyorum. Sonra Skibbe'yle röportaj yaptılar hem de Frankfurt'tayken çalıştığım en yetenekli oyuncu, çok çalışkan, real madrid de bile oynar, onu takımımda görmek isterim ama bütçemize uymaz vs bir sürü övdü. Yani tabii bu adam beni sattı denmesi beklenmez de böyle övmesi de normal değil herhalde. Yoksa Skibbe o kadar gerizekalıydı da burdaki sivri zekalar mı anladı onun anlamadığını? Ee ne oldu adamın üstünde leke kaldı, bilmeyen hala sallar. Pis bir iftiradır bu.

Biliyorsanız neden olduğunu söyleyin yoksa söylemeyin arkadaş, örümcek hisleriniz mi söylüyor size?

Valla okumadım ya salla gitsin şu aç köpeği savunma Allahını seversen:ka21:

Galatasaray'da ortalama en az 35 maç yapmıştır Arda. 50 maça çıktığı yıl bile olmuştur. Bir yıl sakatlandı diye adama o damgayı vurup, medyanın Aziz, Acun, Rıdvan oyununa gelmek, nasıl bir mantıktır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt