Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Arda önümüzdeki sezon daha fazla iş yapacaktır La Liga'da.

Gel küfür et küfür et sonra yok olsaydı bilmem ne.... Gitti kendini kurtardı kimseninde laf etmeye hakkı yok terini bilemediler iyi oldu ...Arda'nın ucuza gitmesinin tek sebebi 2010 dunya Kupası'na gidemememizdir.

Böylece Arda kapağı takmıştır.İyi bir takımla neler yapabileceğini herkes görmüştür umarım.

kalsaydı elimizde patlar 3-5 e anca satardık

arda saçini 80'ler stayla yapmis

sisko.gif

Nasıl bir karaktersiz olduğunu kanıtlamıştır.Geçen sene takım zor durumdayken bütün sezon yatan kaptan,bu sene turp gibi maşallah,hiçbir sağlık sıkıntısı yok.Babam dediği adamıda kandırdı ayrıca.Sadece yetenekli bir futbolcu,fazlası değil.

kızıyoruz gerçekten yanlış zamanda gitti ama en iyisini yaptı kendi adına kalıp şike liginde oynamak varken gitti uefa finali görecek çağ atladı ispanyada seneye çok daha iyi olacak

Ya tartışma açmak gibi olmasın, genelde net bir tavır koymayı sevmem gıcıklık olsun diye yazmıyorum gerçekten :D

Arda'nın kasığında bir sakatlık vardı yani onun yüzünden geçen sene hiç oynayamadı, dediler bu ömrü billah bırakmaz yıllar sürer.

Bu sene hiç ondan dolayı maç kaçırmadı sanırım..?

Yani insanın aklına geliyor..üzülüyor görünürdeki gibi bir durum varsa..

Yoktur umarım.

Olduğunu herkes biliyor.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

bu senede maç kaçırdı ama öyle uzun periyot sakatlıkları olmadı . bunu antreman periyotlarına , morale ve bir çok nedene baglayabiliriz. ayrıca iyi kilo verdi .

bu senede maç kaçırdı ama öyle uzun periyot sakatlıkları olmadı . bunu antreman periyotlarına , morale ve bir çok nedene baglayabiliriz. ayrıca iyi kilo verdi .

Avrupa'da uzun süreli sakatlanamaz, moralsiz olamaz ve kilolu olamaz. İsterse olsun, anında kapının önüne koyarlar.

Avrupa takımları, bizim Türk takımları gibi yolunacak kaz değil.

Ya tartışma açmak gibi olmasın, genelde net bir tavır koymayı sevmem gıcıklık olsun diye yazmıyorum gerçekten :D

Arda'nın kasığında bir sakatlık vardı yani onun yüzünden geçen sene hiç oynayamadı, dediler bu ömrü billah bırakmaz yıllar sürer.

Bu sene hiç ondan dolayı maç kaçırmadı sanırım..?

Yani insanın aklına geliyor..üzülüyor görünürdeki gibi bir durum varsa..

Yoktur umarım.

Bahsettiğin sakatlık Osteitis Pubis.. Kasık bölgesiyle ilgili bir rahatsızlık. Pubis ağrılarına karşı henüz bir tedavi icat edilmemiş diyolla. Tek çare dinlenmek, istirahat etmekmiş.

[video=youtube;-CdBuDJTLeg]https://www.youtube.com/watch?v=-CdBuDJTLeg[/video]

[video=youtube;O4VONV6Kvc8]https://www.youtube.com/watch?v=O4VONV6Kvc8[/video]

Keşke vitrinde hep sen olsan.. :) Mankenlikte yakışmış koca kafalıya :)

babasının çiftliginde sakatım ayagına yatıp madrid e gitti ilk haftada 4 kilo veren ''Büyük Kaptan'' ı alkışlayalım !!

ben bu adamın gol sevinçlerine bile ayar olmaya başladım. belki benim fesatlığım belkide gerçek öyle. bunu bilemem ama böyle gol sevinçlerinde bile kendisini takımdan uzaklaştırıyormuş gibi.

hani ben başka biriyim edasındaymış gibi.

önyargı , kızgınlık vebenzeri türevler şeklinde sürdürebilecek oluşumlar selselesi ..

adam direktörüne koşuyor , falcaoya sarılıyor , oyuncu degişikliginde girene gaz veriyor . e daha ne vermesi gerekiyor

ben bu adamın gol sevinçlerine bile ayar olmaya başladım. belki benim fesatlığım belkide gerçek öyle. bunu bilemem ama böyle gol sevinçlerinde bile kendisini takımdan uzaklaştırıyormuş gibi.

hani ben başka biriyim edasındaymış gibi.

senin fesatlığın değil,kesinlikle doğru düşünüyorsun.bizim maçlarda hatırlayın gollerde takım arkadaşları hariç heryere gidiyordu.asist yaptığı zamanda gol atan futbolcuya gitmiyordu genelde

bilmiyorum valla bir selçuka bakıyorum bir ardaya ardanınki son derece samimiyetsiz geliyor. milli maçta buraka attırdığı bir gol var öyle bir ilginç hareketler felan belkide tarz meselesi takdire şayan bulanda vardır elbet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt