Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Bakmayin, hepimizin dusunceleri ve hisleri ayni bu zibidiye karsi. O kadar cok sevdik ki, onun icin bu kadar doluyuz simdi.

selçukta genelde tepki vermiyordu . belki ts'yi özledi . havalara falan zıplıyor acaba sıkıldıda takımdan gitmek için uçmaya mı çalışıyor ? yada eboue ve melo . dans ediyorlar . acaba bir dans hocası tarafından keşfedilip karyerlerine dansçı olara mı devam etmek istiyorlar ? necati alyansını optu . acaba kuyumcu açıcakta sermaye mi toplamaya çalışıyor ?

selçukta genelde tepki vermiyordu . belki ts'yi özledi . havalara falan zıplıyor acaba sıkıldıda takımdan gitmek için uçmaya mı çalışıyor ? yada eboue ve melo . dans ediyorlar . acaba bir dans hocası tarafından keşfedilip karyerlerine dansçı olara mı devam etmek istiyorlar ? necati alyansını optu . acaba kuyumcu açıcakta sermaye mi toplamaya çalışıyor ?

Verilecek en güzel cevap budur. :) Komplo teorilerine devammm

Çok yetenekli, yaratıcı oyuncuların bazı özel davranışlarını normal karşılamak gerekir. Maradonada sahada ben başka biriyim farklıyım diye bağırıyordu. Arda o kadar özel bir oyuncumu onu zaman gösterir.

gitdiginde acikcasi uzulmusdum

amma simdi iyiki gitmis diyorum

basariuli olsun bir daha buraya donmesin istiyorum hatta

manita yapmis kendine..

Twitter

hatun koyu fenerli gibi.. evinde kaliyormus Ardanin..

neolduysa zaten bu Fenerli hatunlarin yuzunden oldu Ardanin futbolunu bitirdiler..

Çok yetenekli, yaratıcı oyuncuların bazı özel davranışlarını normal karşılamak gerekir. Maradonada sahada ben başka biriyim farklıyım diye bağırıyordu. Arda o kadar özel bir oyuncumu onu zaman gösterir.

biri uzerime beton doksun..

Messi ile kiyaslayanlarla bi farkin kalmamis..

Arda'nın bu kadar zevksiz olacağını zannetmiyorum.

İşte Arda Turan'ın yeni sevgilisi

SPOR MAGAZİN - Arda Turan, Sinem Kobal'dan sonra gönlünü sosyetik güzel Selin İmer'e kaptırdı.

Magazin ve futbol dünyası yine birlikte! Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan, sosyetik güzel Selin İmer'le yeni bir aşka yelken açtı. Turan, uğruna Türkiye'yi bırakıp Madrid'e yerleşen Sinem Kobal'la ihanet yüzünden Şubat ayında ayrılmıştı. Futbolcunun kendisine aldattığını öğrenen güzel oyuncu ise soluğu İstanbul'da almıştı.

İddialara göre Yıldız futbolcu Arda Turan, birkaç haftadır Selin İmer'le aşk yaşamaya başladı. Arkadaşı Gamze Karaman'la İspanya'ya giden İmer, otel yerine Turan'ın evine yerleşti. Bir süre sonra Karaman İstanbul'a döndü ama Selin İmer kaldı. Madrid sokaklarını sarmaş dolaş arşınlayan ikili, şimdilik aşklarını gizlemeyi tercih ediyor.

Silen İmer, Alican Ulusoy, Doruk Kaya ve Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili gibi ünlülerle yaşadığı aşklarla magazin sayfalarını süsledi.

selin.jpg

Gerçekten adamın özel hayatı bizi ilgilendirmez..

Bize başarılar dilemek düşer futbol hayatında...

İsterse pavyondan kadın çıkarsın bize ne!!!

Gerçekten adamın özel hayatı bizi ilgilendirmez..

Bize başarılar dilemek düşer futbol hayatında...

İsterse pavyondan kadın çıkarsın bize ne!!!

Unutmayinki Metin Oktay bile bu yonuyle zamaninda elestiri almis bi futbolcumuzdu..

Arda hayli hayli elestirilir.. burasi Turkiye reis.. hala bi orf ve adetlerimiz var.. allaha sukur.. ben zatne bisey demiyorum ciksin ama Arda 4 4 luk bi hatun bulsa bu futbolunada yanisycak.. nerde orta yerin seyi orda Arda..

Silen İmer, Alican Ulusoy, Doruk Kaya ve Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili gibi ünlülerle yaşadığı aşklarla magazin sayfalarını süsledi.

oha yemediği

nane kalmamış karının

Ah arda ah...

Sen şunla sevgili olsaydın:asd:

taylor-swift-hairstyle-sac-modeli-kubra.ca-02.jpg

Taylor Swift:asd:

Unutmayinki Metin Oktay bile bu yonuyle zamaninda elestiri almis bi futbolcumuzdu..

Arda hayli hayli elestirilir.. burasi Turkiye reis.. hala bi orf ve adetlerimiz var.. allaha sukur.. ben zatne bisey demiyorum ciksin ama Arda 4 4 luk bi hatun bulsa bu futbolunada yanisycak.. nerde orta yerin seyi orda Arda..

Burası Türkiye diye bir şey yok abi özel hayata saygı var bize yakışan karışmamak ben şahsen umrumda olmaz sahadaki futboluna bakarım özel hayatında ne yaparsa yapsın hepimiz özel hayatı 4*4 lük deyil hepimiz artıları eksileri var elbette dediğin gibi iyi birisini bulmasını bende isterim severim Ardayı ama karar onun saygı duymak gerekir ..

hasta mısınız ? konuya bak . mahalle kadınları forumunda oldugumu bilmiyordum ..

sonra gittin adam degilsin .. ulan kim adam acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt