Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Hic dikkatinizi cekti mi bilmiyorum. Arda'nin bizdeki antreman resimlerinde surekli birilerini taklit ediyor, guluyor, egleniyor, sakalasiyor vs.

Ama Atletico idmanlarindaki resimlerinde surekli canini disine takiyor, kendini zorluyor vs.

Baya garip degil mi.

Hic dikkatinizi cekti mi bilmiyorum. Arda'nin bizdeki antreman resimlerinde surekli birilerini taklit ediyor, guluyor, egleniyor, sakalasiyor vs.

Ama Atletico idmanlarindaki resimlerinde surekli canini disine takiyor, kendini zorluyor vs.

Baya garip degil mi.

Evet.

540982_401066669941389_351402464_n.jpg

:coffee:

arda en mükemmel furbolcu

Baya garip degil mi.

[video=youtube;bcTBNt-aJ9o]https://www.youtube.com/watch?v=bcTBNt-aJ9o[/video]

kepazat !

Savuna durun bu hirboyu. Ama takdir etmek gerekir bir yandan.

Giderken bi yerinde sallayip gitti babam dedigi hocayi. Nasil becerdi, nasil Culioyu kaybettirdi, nasil Riera kazigini oturttu bize hala anlamis degilim. Takdirlik bir olay.

Savuna durun bu hirboyu. Ama takdir etmek gerekir bir yandan.

Giderken bi yerinde sallayip gitti babam dedigi hocayi. Nasil becerdi, nasil Culioyu kaybettirdi, nasil Riera kazigini oturttu bize hala anlamis degilim. Takdirlik bir olay.

Bu kulüp herhangi bir futbolcudan 12 M Euro bonservis kazanmış mı?

O zaman Hakan Şükür giderken Jardel kazığını attı. Jardel bize neye malolmuştu hatırlayan var mı

Bu kulüp herhangi bir futbolcudan 12 M Euro bonservis kazanmış mı?

O zaman Hakan Şükür giderken Jardel kazığını attı. Jardel bize neye malolmuştu hatırlayan var mı

Ahmet, akli basinda bir kac kisiden birisin surada. Birak duygu somurusunu. Jardel bu camiaya bir Super Kupa getirmistir, gol krali olmustur ve Mehmet Cansun gibi bir zihniyet olmasa Galatasaray'a uzun seneler basariyla hizmet edecek bir futbolcuydu. Ki konu Riera degil veya kalitesinden ziyade, Arda'nin Galatasaray'i oyalayip son anda cekip gitmesidir. Neden sezon biter bitmez gitmedi de son gunu bekledi? Hemde kaptanken. Hemde takimin teknik direktoru butun oyun planini onun icin kurmusken. Kaptan dipteyken gemisini birakip gitmistir ve gemi cikarken yeni bir lider dogmustur.

inan.Jpeg

Arda'yla mac kazanmaktansa , Emre Colak'la mac kaybetmeye raziyim. Ama artik dehset-ul vahset bir kadro oldugu icin , kaybetmek de yok :yenieek:

Ahmet, akli basinda bir kac kisiden birisin surada. Birak duygu somurusunu. Jardel bu camiaya bir Super Kupa getirmistir, gol krali olmustur ve Mehmet Cansun gibi bir zihniyet olmasa Galatasaray'a uzun seneler basariyla hizmet edecek bir futbolcuydu. Ki konu Riera degil veya kalitesinden ziyade, Arda'nin Galatasaray'i oyalayip son anda cekip gitmesidir. Neden sezon biter bitmez gitmedi de son gunu bekledi? Hemde kaptanken. Hemde takimin teknik direktoru butun oyun planini onun icin kurmusken. Kaptan dipteyken gemisini birakip gitmistir ve gemi cikarken yeni bir lider dogmustur.

inan.Jpeg

Jardelin kaybettirdikleri de Rieranın kaybettirdikleri de yönetim hatasıdır. Ben bunu savunuyorum. Ardanın gidişi hiç şık değildi buna da katılıyorum ancak hala Ardayı kötülemeyi anlamıyorum. İstedi ve gitti para kazandırdı ve onun gidişi yüzünden şampiyonluk falan da kaybetmedik. Yani adamı yerden yere vurmanın anlamı yok sadece. Bir gün gelirse benim gözümde yeniden kaptandır. Arda Emreyle konuşuyor diye herkes Ardayı Fenerli yaptı ama benim de en yakın arkadaşım koyu fenerli. Öyle böyle değil bildiğin hasta derecede yani.

Bir de mesela herkes Selçuk İnanı seviyor şu anda. Selçuk da Ardayla çok çok iyi arkadaş ona bakarsan.

Gelme lan sakın gelme. Sen Atletico'da mutlusun. Her röportajında belirtiyorsun. Türkiye'de futbol mantalitesi filan yok. Takım başarısız iken kaçtın şimdi CL için gelip karakterini belli etme. Bizden uzak ol. İstersen Fener'e git gram üzülmem. Sen egoların yüzünden mis gibi takımın bozulmasını istemem. Yıllarca seni kanat kanat diye yutturdular ama Atletico'da yerini buldun. Sıradan bir orta saha. Skora minimum katkı sağlayan al gülüm ver gülüm pres yapan bir orta saha. İstemem. Melo-Selcuk-Hamit 3lüsünden hiçbirisini sana değişmem. Amrabat'ı sana 100 kere tercih ederim. Sana Emre abinle mutluluklar. Ordan da beraber Fener'e geçin.

Arda gelirse çok kızarım çünkü Amrabat alındı oraya Arda gelirse Amrabat yedek mi olacak Dünya'nın parası verildi çok salakça bir hamle olur inşallah Arda'yı almak gibi bir düşüncemiz yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt