Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Son yaptığı açıklamalarla gözümde değeri kalmayan ve asla takımda görmek istemediğim oyuncu..

Cilek Arda'ymis AMK o_O

AyInxTBCYAAj9xj.png

Arda'sız süper hatta muhteşem bi ortam kurduk.

Arkadaşlık, uyum, saygı üst düzeyde.. Hedeflerimiz hem başarı hem de maddi anlamda büyüdü, kulüp çağ atladı.

Ayrıca dikkat ederseniz medya'ya konuşan, spekülasyon yapan tek futbolcu yok şu an takımda..

O yüzden ardacım ne sen bizim huzurumuzu boz ne de senin huzurun bozulsun. Avrupa Avrupa diye tutturdun, işine bak hayallerinin peşinden koş..

Aziz Yıldırım 'ı hapisten çıkınca ilk ziyaret edenlerden

Arkadaşım seversin sevmessin o ayrı mesele ama ben böyle bir haber duymadım ve sen bu haberi ispatlamak zorundasın.

Eğer ispatlayamassan İftiracı bir adamsın dahada fazlasını sölerdim ama forum kuralları müsade etmiyor. Benim terbiye kurallarım değil.

Sen ve senin gibiler yüzünden medyanın kışkırtmasıyla taraftar bu çocuğun başını yedi.

Bu haberi ispatlamak zorundasın bekliyorum. Hiç kimsenin Galatasaray ın eski kaptanına iftira atmaya hakkı yok.

Çenesini tutan,sadece işine odaklanan bir Arda çok yararlı olur

''büyük kaptan arda turan'' ahaha hala kaptan diyenler var benim bildigim kaptanlar gemisini en zor günlerinde ansızın terkedip gitmez

Gelmesine gerek yok, ne güzel gitmiş Avrupa'ya iyi de oynuyor bırakıp gelme zamanı değil.

Gelirse takımın içine eder , Hamit , Hakan , Emre , Semih , Sabri'yi alır grup oluşturur.

Peh Arda neymiş. Yerin dibine sokmuşsunuz adamı. Ben de gelmesini istemiyorum ama bu kadar yergiyi de hak ettiğini düşünmüyorum. Neredeyse bizde oynadığı dönemdeki tüm başarısızlığımızı Arda'ya yükleyeceksiniz. Arda tek suçlu.

Peh Arda neymiş. Yerin dibine sokmuşsunuz adamı. Ben de gelmesini istemiyorum ama bu kadar yergiyi de hak ettiğini düşünmüyorum. Neredeyse bizde oynadığı dönemdeki tüm başarısızlığımızı Arda'ya yükleyeceksiniz. Arda tek suçlu.

Bizde bir hata tüm doğruları siler :coffee:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt