Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Arda takımda kalsaydı ne olurdu?Bunu kimse bilemez.

Ama adamın başını Adnan Polat yaktı orası kesin.Takım ne sağkıl heyeti vardı ne disiplin.Üstelik Başkanlık sıfatlarından uzak olduğu için kendi futbolcusuna sahip çıkamıyordu.

[video=youtube;VpLX3c6D-Jk]https://www.youtube.com/watch?v=VpLX3c6D-Jk[/video]

Şuan sende olmalıydın bu takımda..

[video=youtube;KJHi9XCJ4GA]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KJHi9XCJ4GA[/video]

Aynen renkdaş.Arda da olsaydı şu an Rijkaard zamanında ki rüya takım yakıştırmalarının 10 katı hüviyetinde olurduk.Burası kesin.

Arda keşke kalsaydı diyoruz ama Atletico'da kısa zamanda çok geliştirdi kendini. Buna bizde yapabilir miydi bilmiyorum. Bir gün mutlaka geri dönecektir o zaman bence daha çok katkı sağlar Galatasaray'a. :b5:

Bu takımın içinde kendini geliştirmiş bi arda'yı izlemek isterdim. :)

Arda keşke kalsaydı diyoruz ama Atletico'da kısa zamanda çok geliştirdi kendini. Buna bizde yapabilir miydi bilmiyorum. Bir gün mutlaka geri dönecektir o zaman bence daha çok katkı sağlar Galatasaray'a. :b5:

yapamazdı ve yapmadı abi nasıl olsa bizim evin sımarık cocuguydu çalışsada olurdu çalışmasada zaten saglıklı oldugu sürece ilk 11 deki yeri garantiydi bizde en son halini biliyorsunuzdur davul gibi bir arda ve atletico ya gittiginin 2. haftası fotograflarına bakıp verilen kiloları görün

Ah birde sen olacaktın şu takımın sol açığında :)

SoL'da Arda olacaktı şu takımda, dedim. Abim gelmez o daha dedi, iki dakika hayal kuramadık ya :sad007:

ah Arda ah... 2014-2015 arasi Sneijder gitmeden gelde alak su CL'yi be pampa

yapamazdı ve yapmadı abi nasıl olsa bizim evin sımarık cocuguydu çalışsada olurdu çalışmasada zaten saglıklı oldugu sürece ilk 11 deki yeri garantiydi bizde en son halini biliyorsunuzdur davul gibi bir arda ve atletico ya gittiginin 2. haftası fotograflarına bakıp verilen kiloları görün

İyi oynadığı zamanlarda oldu Arda'nın. 2007-2008-2009'da misal. Her futbolcu kendine bakmalı ama bizde futbolcuları daha iyi yetiştirebilmeliyiz. Ayrıca Arda'nın omuzlarında çok büyük yük vardı bizdeyken bu Avrupa'da hafifledi. Kafa olarak hiç rahat olamadı Arda bizde. Bunlarında çok etkisi oldu Arda üzerinde.

Ah be arda gitmeseydin be...:sad007:

Şu an orta sahamiz

-------Selçuk---Melo-----------

Hamit-----Sneijder---Arda

Olacaktı...:sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt