Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Arda keşke kalsaydı diyoruz ama Atletico'da kısa zamanda çok geliştirdi kendini. Buna bizde yapabilir miydi bilmiyorum. Bir gün mutlaka geri dönecektir o zaman bence daha çok katkı sağlar Galatasaray'a. :b5:

Bana gore Kalli'nin siki egitiminden sonra ki 2008-2009 sezonundaki Arda, suan ki Arda'dan cok daha etkili ve efektif top oynuyordu. Ayrica 66 numarayi giydigi son sezondu galiba.

Bana gore Kalli'nin siki egitiminden sonra ki 2008-2009 sezonundaki Arda, suan ki Arda'dan cok daha etkili ve efektif top oynuyordu. Ayrica 66 numarayi giydigi son sezondu galiba.

Arda Atletico Madrid'te gittiği ilk sene takım oyununa alışmaya çalıştı bireysel yeteneklerini çoğa zaman sergileyemedi ama bu sene hem takım oyununu çok iyi oynuyor hemde bireysel oyunu. Bana göre bu sene kariyerinin en iyi senesi tartışmasız.

samimiyetine inanmayan ağır önyargılır

{bence]

Bencede. Daha calimci bi yapiya sahipti. Geri pas, yan pas felan yoktu. Aklinda hep topu öne tasiyip gol attirip, atmak vardi.

Bencede. Daha calimci bi yapiya sahipti. Geri pas, yan pas felan yoktu. Aklinda hep topu öne tasiyip gol attirip, atmak vardi.

Arda oyunu 70 metrede oynuyordu o donem. Lincoln,Kewell,Baros gibi fenomenlerin yaninda bir isciydi. O yuzden de Hakan Balta gibi kazmalar kimsenin gozune fazla batmiyordu. Ne zaman kaptanligi ve 10 numarayi giydi o zaman akli havalara kaydi. Kendine bakmadi, bosladi vs. Galatasaray'daki son iki sezonundaki fiziki durumuna bakin, bir de simdi Atletico'daki fiziki durumuna. Arada daglar oldugunu anlayacaksiniz.

Arda baya da kilo almisti, o 66 lik arda yi fena arar olmustuk, iki taraf icin de en hayirlisi buymus

Aynen, bence Arda bizde daha kalsaydi, büyük bir ihtimalle elde patlayacakti. Sonra anca 2.5 Milyona giderdi Avrupa'ya.

Yine o durumdan en iyisini cikardik, bu da önemli.

Arda patlamaz o yaz kampinda yine baya kilo vermisti FT gelince.. belliydi yani futbola odaklanacagi..

Insallah birgün yine gelir cok seviyorum keretayi ne olursa olsun Arda be..

İyi Galatasaray'lı ama bizde cok yatmışlığı vardır.

Naber arda...

Baksana sneijder drogba bizde...:cool:

Sende sezon sonu gel aslanım...:eek:

Bu takımda sol çizgide oynasa efsane bi takım oluruz.

Arda nın bu kadroda olduğunu düşünemiyorum bile :ayatollah::ayatollah::ayatollah:

iyi oyuncumu evet ihtiyac var mı evet ama bu takımı zor gününde bırakan adam iyi günlerinde gelmesin bir zahmet

dogum günün kutlu olsun :ayatollah:

Keşke şu takımda olsaydın kanatı dağıtırdı neyse sağlık olsun ama bir gün mutlaka dönecek şüphe yok.

Keşke şu takımda olsaydın kanatı dağıtırdı neyse sağlık olsun ama bir gün mutlaka dönecek şüphe yok.

Wesley'e pas vermez, Drogbaya ara pası atmaz, Melo çok para alıyor der, Emre Çolak'ı yanından ayırmaz, Selçuk ve Burak'ı da diğer adamlara karşı doldururdu. Kaprisi şu ortamda hiç çekilmze. Kanatı değil, takımı dağıtırdı.

Evet dönecek tekrar ama egosundan arındığında, 2. adam olmayı kabul ettiğinde

vomit.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt