Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Wesley'e pas vermez, Drogbaya ara pası atmaz, Melo çok para alıyor der, Emre Çolak'ı yanından ayırmaz, Selçuk ve Burak'ı da diğer adamlara karşı doldururdu. Kaprisi şu ortamda hiç çekilmze. Kanatı değil, takımı dağıtırdı.

Evet dönecek tekrar ama egosundan arındığında, 2. adam olmayı kabul ettiğinde

Gülüyorum sadece..

Bende 3 sene önce gülüyordum rahat ol

Wesley'e pas vermez, Drogbaya ara pası atmaz, Melo çok para alıyor der, Emre Çolak'ı yanından ayırmaz, Selçuk ve Burak'ı da diğer adamlara karşı doldururdu. Kaprisi şu ortamda hiç çekilmze. Kanatı değil, takımı dağıtırdı.

ben de gülüyorum arkadaş gibi :)

Arda eski arda değildir artık a. Madrid te oynadıktan sonra hem bu eleşriler hep son senesinde oldu o zaman yanında sarp barış özbek felan oynuyordu pas vermemekte haklı yani adam:o

gerçekten de gülünecek bir yorum.:asd:

Emir 2 sene önce Ardaya yapılan tezahuratta bunlar bağırıyordu, ardanın kız arkadaşına küfür ediyorlardı falan o yüzden bir şey bile deme. Futboldan anlamıyorsun bile deme. Deme yani.

Fatih Terim'i özünden çok severler sorsak, onu yarı yolda bırakan adama da taparlar. Terim bile tavırlı lan adama, neyin kafası?

Emir 2 sene önce Ardaya yapılan tezahuratta bunlar bağırıyordu, ardanın kız arkadaşına küfür ediyorlardı falan o yüzden bir şey bile deme. Futboldan anlamıyorsun bile deme. Deme yani.

Fatih Terim'i özünden çok severler sorsak, onu yarı yolda bırakan adama da taparlar. Terim bile tavırlı lan adama, neyin kafası?

Ya Antu da yapılan güldüğümüz yorumlara benzer kalitede ki yorumunla gece gece forumu güldürdün..:D:D:D

Evlenmeden ve sacını kestirmeden gelmesin

Bir gün tekrar döneceksin , aklını başına almış kendini futbol'a vermiş bir arda olarak dönersin umarım ..

Yeni Stat...Drogbalar, Sneijderle... Terim... Arda da dönmek ister bence.

Ynt: #10 Arda Turan

Ne 7sinde ne 70inde. Asla istemem bu herifi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt