Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

BKgSvI2CMAAO1Vx.jpg:large

Mario başladı en son fizyoterapiste kadar düştük'' dedi

sac kesımıne yorumu arda efendinin YORUMSUZ

nıye tahrık oldun akraban falan mı ıstedıgım yorumu yazarım özellıkle karaktersız olan kişler hakkında

iyi forumlar

evet akrabam zoruna mı gitit. raporladım da ayrıca seni kafana göre millete karaktersiz diyemezsin. sana dogum gününde bir ayna aliyimde hayatın degişsin

Ntvspor'a canlı yayına telefonla bağlandı.Atletico'da mutluyum diyor.Gelmeyecek galiba.

Aysal'ın dünkü konuşmalarından sonra ben Arda'nın kesinlikle döneceğine inanıyorum , böyle bir durum söz konusu olmasa ve belli bir mesafe alınmasa Aysal öyle konuşmazdı bence :)

Arda hala Atletico'nun sözlesmeli oyuncusu, adamin ben burada mutsuzum diyecek hali yok herhalde?

Arda dönmek istiyor demedi başkan dönmek ister tabi dedi.Atletico Madrid Başkanı Gil:Hocamız satılmamasını istediği 3 oyuncunun ismini verdi bunların içinde Arda da varmış.

hocalarının satılmasını istemediğini geçin arda dönmek isterse biter bu iş ardaya bağlı her şey

Baskan kendi kendine Gaza geliyor,bu adam kolay kolay donmez.

Onu bunu bilmem açık kapı bırakacak dönmek istiyorsa.Dönmek istediğini başkandan değil kendisinden duymak isterim ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt