Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

15 milyon euro gibi bir para bence veririz, Arda da isterse baskı yaparsa olabilir.

12 verdigin adami 15 milliona geri alirsan adama gülerler

sen iki sene önce 12 ye satigin arabayi iki sene sonra 15 alirsan adama keriz derler(klasik oldtimer arabalar haric)iki sene daha yaslanmis arabaya daha fazla para verilmez aynisi topcu icinde gecerli

Bu adamı alıp bu sefer çok rahat şampiyon olursan avrupada bir çeyrek final ya da yarı final yaparsan kimse sana gülmez.Futbol bir ticaret oyunu değildir başarı oyunudur.

12 verdigin adami 15 milliona geri alirsan adama gülerler

sen iki sene önce 12 ye satigin arabayi iki sene sonra 15 alirsan adama keriz derler(klasik oldtimer arabalar haric)iki sene daha yaslanmis arabaya daha fazla para verilmez aynisi topcu icinde gecerli

Araba'yi 2 sene once kulustur olarak verdigini dusun, ve 2 sene sonra yepyeni engine, paint job etc. cok daha guclu, hizli, ve daha iyi bir gorunumle az daha para vererek alsan keriz derler mi yine?

Arda'dan iyi Turk orta saha oyuncusu bulamazsin, o yuzden hic te mantiksiz bir hamle olmaz.

Araba'yi 2 sene once kulustur olarak verdigini dusun, ve 2 sene sonra yepyeni engine, paint job etc. cok daha guclu, hizli, ve daha iyi bir gorunumle az daha para vererek alsan keriz derler mi yine?

Arda'dan iyi Turk orta saha oyuncusu bulamazsin, o yuzden hic te mantiksiz bir hamle olmaz.

ilk yazdiginin cümlenin cevabi evet keriz derler,ardanin sözlesmesi biter bedava alirsin

cok yabanci sinirlamasini düsünüyorsan stoper kaleci solbek sagbek mevkileri bos onlari türklen doldurup ,seneyede ardayi bedava alirsin bunada transfer dehasi derler:yenieek:

Bu adamı alıp bu sefer çok rahat şampiyon olursan avrupada bir çeyrek final ya da yarı final yaparsan kimse sana gülmez.Futbol bir ticaret oyunu değildir başarı oyunudur.

sirf transfer yapmaklan basari gelse real madrid hersene sampiyon olurdu,ilginc:coffee:

AW: #10 Arda Turan

Arda bir sene daha kalsın.

Gelecek sezonda 4231 sistemine geçeriz. Sonra Drogba gittiğinde Solda arda, yanında Wesley, onun önünde burak, yıkarız ortalığı. Bir de sağlam sağ açık aldık mı iş bitmiştir

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

AW: #10 Arda Turan

Ayrıca atletico ile ilk defa şampiyonlar ligi oynayacak. Bunu hak etti!

Misyonu gelecek sezon sonu bitmiş olur, geri döner.

İnşallah atletico ile aynı gruba düşeriz herhalde birinci torba takımı

Yetenekli Türk oyunculardan biri. GS'ın eski kaptanı. TR'de oynadığı dönemde spor sayfalarından çok magazin sayfalarında görmeye alıştığım bir oyuncuydu, gittiği çok iyi oldu... :yenieek:

Yetenekli Türk oyunculardan biri. GS'ın eski kaptanı. TR'de oynadığı dönemde spor sayfalarından çok magazin sayfalarında görmeye alıştığım bir oyuncuydu, gittiği çok iyi oldu... :yenieek:

Hacı sanki biz bilmiyormuşuz, sen bize tanıtıyormuşsun gibi olmuş.:)

Misal Sporting Ronaldoyu Manchestera 20milyona satti (salliyorum) :D 4 sene sonra 15 e mi almasi lazim :D:D:D

geciniz

ardaya 15 verilir.

United Sportinge parasini direk verdi.

Atletico hem parasini vermiyor hem oyuncumuzu, ne guzel kafa.

atleticonun o yaptigi emrebolezligi bende tasvip etmiyorum.

fakat 15 e kadar cikilir. ha bana sorarsan bence dedigin gibi gec odemeleri vs vs sayarsak bizde 10 milyona felan geri aliriz :D onuda 1 sene vadeli felan oderiz bence. tek yemege bakar demisti unal basgan cunku. bi bildigi vardir yane

:trollface:

Arda çok rahat 15 eder sadece türk pasaportu değil futbolculuğu da eder 15 m avro.

Gelse süper olur. Yabancı kontenjanı açısından da nefes alırız. Başkan hallet bu işi :ayatollah:

Sinan Engin'e göre fener Ardaya yıllık 6-7m€ teklif etmiş . Twitterda gördüm

evet bende televizyonda gördüm dedi öyle birşey. azizenin kankası olduğu için doğru olabilir bence bu haber çünkü yabancı olarak bizden daha iyi yabancı oyuncu alma şansları yok. bundan dolayı arda gibi hem yerli statüsünde hem yabancı kalitesinde hem de G.Saray'ın evladı olan birini transfer ederek sansasyon yaratmak ve G.Saray'a psikolojik olarak darbe vurmak isteyebilir. ama bence arda oraya gitmez. ne kadar eleştirsekte emre kadar karaktersiz bir adam olabileceğini tahmin etmiyorum. he azize böylesine bir ortamda böylesine bir transferi gerçekleştirebilmek için afedersiniz anasını bile satar eminim. yani senelik 6-7 milyon avroluk bir teklifte bulunmuş olabilir. ama iş arda da bitiyor ki bundan dolayı da olacağını sanmıyorum. ama bize gelirse işte o zaman tam bomba olur :D azize döneği yine yabancı kontenjanı ile alakalı bir açıklama daha yapmak zorunda kalır :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt