Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Yenemeyiz şu atletico'yu...

Schalkeden daha iyi takim...

Savunması saglam heriflerin...

Filipe Luis - Godin - Miranda falan...

Filipe ile Godin neyse de Miranda o kadar iyi değil bence hata yapmaya çok müsait bir oyuncu ayrıca hele şu AB statüsüne geçelim biz rakip falan tanımayız o zaman ama ben yine de daha kolay rakipler varken Atletico'yu istemem neden kendimizi kasalım ki , kasınca ligde puan kaybı oluyor bu sefer :yenieek:

Filipe ile Godin neyse de Miranda o kadar iyi değil bence hata yapmaya çok müsait bir oyuncu ayrıca hele şu AB statüsüne geçelim biz rakip falan tanımayız o zaman ama ben yine de daha kolay rakipler varken Atletico'yu istemem neden kendimizi kasalım ki , kasınca ligde puan kaybı oluyor bu sefer :yenieek:

Miranda Atletico'nun en iyi stoperidir. Godin bu sezon bir çok kez takımı yaktı.

Bilmiyorum ikisinden biri zayıftı işte :D

Tam hatırlayamadım :D Biz bunları eleriz ama :yenieek:

Eleyebiliriz ama çok iyi takım savunması yapıyorlar. Tam bir kontra atak takımı. Orta sahaları düz oyunculardan kurulu ama gelecek vaad eden bir sürü oyuncusu var ve Falcao'dan gelen para ile sürpriz transferler yapacaklardır.

1 hafta tatile geldi bütün magazinde yine arda var bilmiyorum belki kendiside rahatsız olmaya başladı bu durumdan ama malesef böyle...Biz böyle iyiyiz be arda kardeş sen madridde ve magazin sayfalarında kalmaya devam et :b5:

1 hafta tatile geldi bütün magazinde yine arda var bilmiyorum belki kendiside rahatsız olmaya başladı bu durumdan ama malesef böyle...Biz böyle iyiyiz be arda kardeş sen madridde ve magazin sayfalarında kalmaya devam et :b5:

Bu yüzden zaten gitti Madrid'e. Beyinsiz Türk medyasından başka ne beklenir.

Candan Erçetin'i görebilen var mı bugün yapılan seçimde ?

Şu pembe şortlu çocuk zamanında Galatasaray'ın somon rengi formasıyla "Bu ne abi karı gibi" deyip dalga geçen çocuk değil mi?

BN8tCDyCEAACl9q.png:large

Şu pembe şortlu çocuk zamanında Galatasaray'ın somon rengi formasıyla "Bu ne abi karı gibi" deyip dalga geçen çocuk değil mi?

BN8tCDyCEAACl9q.png:large

adam galatasaray renginin yakşmadıgını dile getirmeye çalışıyordu arkadaş ortamında ya of ne kötü insanşarsonız

Yaşlı abinin tişörtü de giyseymiş harika bir tarz olurmuş.

Ardanin tipi kopru alti sarapcilari gibi. Kopek olduren mi iciyo acaba?

Herkez arda'ya laf cakiyor kafa tutuyor .. Sokakta gorse .. mubarek yerlerini operler :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt