Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

arda kuyumcu kardeşimiz yine seviye ölçümü yapıyor bilmeden konuşmayın

KAVGAMI VAR

images

Oldum olası " herkesi " tanıyan insanlara ayar olurum, hep "bizim bir tanıdık var ya o " yada "ha ; o işimi? hallettik ya emniyet müdürü bizim bir abiydi konuştuk" v.b edalarla gezer bu familyanın insanları.

Tanınacak makamları tanımak herşey den önce gelir. Tanınması gereken kişiler bellidir, müdür, başkan, amir , vekil, zengin.. Vardır çevrenizde bilirsiniz forsu olmadan yaşayamayan insanları.. Bu arda da onlardan, siyaset, tiyatro, sinema, aktivist, sanatçı kim var aklınıza gelen hepsini ama hepsini tanıyor. Benmi tanıyacam tabiki bu adam tanıyacak sonuçta onlarca yere girip çıkıyor da E ticarete atıl ozaman , paraya çevir bunu oda yok. Hoş; beni Galatasaray ile ilgisi varsa ilgilendirir şuan rahatım o açıdan :)

Taraftarında haz etmediği ve medyaya malzeme kaynağı olan bu ince nüans olsa gerek.

Çekemediğimden değilde kimseye biat etmeyi sevmediğimden bu familya ya ait kim olursa haz etmiyorum, belki bu yüzden ben klavye başındayım o sahada :)

O değil de bu çocuk harbiden giyinmeyi bilmiyor.

@nkucukk

Arda Turan için Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Atletico Madrid Kulübünün sahibi olan Gil Marin ile kısa bir görüşme yaptı

İlk görüşme olumsuz. Gil Marin, sayın başkan Aysal'a Arda'yı satmayı düşünmediklerini ve takımda tutmak istediklerini ifade etmiş...

is Arda'da bitiyor , Madrid baskani satmaz tabi ama bizden nasil gittiyse , oradan da oyle ayrilacak

gidiyorum diyen futbolcuyu hapsedemezsin .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt